Du læser nu
Yes // No

Yes // No

Yes // No

Det har fungeret ret godt de gange jeg har spurgt om jeres input – tror I har reddet mig både et par fortrydelser over både at have købt noget der ikke var helt ok (denne ikke mindst) og over ikke at have købt noget, der var mere end ok.. Og nu har jeg brug for jeres dømmekraft igen – min egen har det jo lidt med at være lidt for grebet af situationen, når jeg står dér i prøverummet.. En hat.. Beklager de absurd dårlige billeder – håber I kan se alligevel!? Der er altid så forbandet mørkt i Monki (.. yeah yeah – blame someone else.. det var på grund af lyset, at billederne blev helt rystede.. det’ klart.. host).. Anyways – hvad siger I?? Er den fin eller fæl??

Yet again I need your input – I like the idea of hats.. Especially on someone else.. Buut – this one’s kind of nice … Hmm – to buy or banish?!

 Kommentarer (54)
 • Hmm… Tak for alle jeres kommentarer:) Det virker til at flertallet hælder mod et nej. Jeg lod den også hænge – men nok kun fordi der var så mange tilbage. havde det været den sidste havde jeg nok slået til og funderet lidt på sagen herhjemme..

 • Jeg synes den er rigtig flot til dig! Jeg har selv en i den stil i grå MEN jeg får den aldrig brugt! Den skygger en smule så man kan ikke kigge folk i øjnene altid, når det blæser er det ikke praktisk, kan ikke helt afgøre om det er dårlig opførsel at have hat på til et selskab hvor man spiser, og skal hatten pludselig af så er håret langt fra så flot som før du tog hatten på. HM laver en super dejlige hatte til herrerne til cirka 100 kr med mindre skygge så man nemmere kan bruge den i hverdagen.

  That a side, tror jeg at du ville se skøn ud med alpehue! So Paris!

 • I teorien er hatte jo fine, men jeg synes bare aldrig at de rigtigt fungerer i praksis.
  Men på den anden side er det jo en billig sag, så hvis det ikke lige fungerer for dig, er det jo ikke det store tab.
  Jeg har to forslag:
  1. Køb den, sving den rundt en tur derhjemme, og se hvordan du føler – den kan jo byttes.
  2. Lad den hænge en par dage, og hvis du stadig tænker på den, så kan du slå kløerne i den. På den måde plejer jeg at undgå mange fejlkøb (:

 • Syness den er utrolig fin og også flot til dig, men altså selv er jeg ikke lige hattetypen og har derfor svært ved at sige hvor meget man ville få den brugt idet jeg ved det ville blive stort set aldrig i mit eget tilfælde, men altså har du gode idéer til stylingmuligheder og sådan så synes jeg det er et GO! 🙂

  The Fashionphile

  -https://fashionphileme.blogspot.com/

 • Jeg tror helt sikkert at du skal have dig en hat! gerne noget i stil med den her…bare ikke lige præcis den her ;D
  Syntes bare at den skulle være mørk til dit flotte lyse hår, og så skulle den være lidt stivere i skyggen måske 🙂
  Svært at beskrive hvad der gør det, men tror helt sikkert du kan finde en pænere en end den her, til samme pris.
  Så jeg siger no go.

  thefashionfrog.blogspot.com

 • Nej. Tror at en hat med større skærm ville klæde dig bedre. Sådan mere sommer/hestevæddeløbs chik.

  Nej herfra

 • Jeg siger go go go! Den ser virkelig fin ud med dine lyse krøller 🙂 Har selv en lignende fra Friis & Co der kommer i butik i maj. I starten synes jeg den var lidt overkill, men nu har den virkelig reddet mit hår og outfits så mange gange!! Den er helt genial på dårlige hårdage!! Her er et par outfits hvor jeg har den på:
  https://linettescloset.wordpress.com/2010/11/15/141110/
  https://linettescloset.wordpress.com/2011/01/26/210111/
  – Linette

 • Farven er rigtig fin, men som nogle andre tror jeg også, en mere oversize én af slagsen, ville egne sig bedre 🙂

 • Den er da rigtig fin! Farven er fin, formen er fin og den er fin til dig 🙂 (har læst et sted at fin er det nye ord…hihi 🙂 Så lad os bruge det i flæng! MEN jeg synes denne hattestil læner sig meget op ad kjole/nederdel/50’s-60’s og er det dig? Jeg synes ikke du så tit går i kjole til hverdag eller måske husker jeg bare ikke godt nok længere. Alderen du ved.
  Men man kan jo bare bruge den når man skal pyntes lidt ekstra i stedet og den vælter jo ikke lige frem budgettet, så denne laaange smøre må være et: Køb den 🙂

 • Jeg synes faktisk den er rigtig fin.. Fungerer måske ikke lige topfedt til det outfit du har på på billedet, men den ville være læks til en maxikjole eller et par shorts og en lækker top og flade sandaler til SOMMER! 🙂 Hvis den da ellers kommer…. :S

 • Iiih – I bliver altså nødt til at koordinere jeres svar derude. Jeg tror det står lige lige nu. Det kan jeg jo ikke bruge til noget 😉 😉 😉

 • Uh, den var svær. Hatten er fin og klæder dig da også, men er du hattepige?? Måske er det bare fordi jeg ikke kan tage mig selv (eller andre) alvorligt iført hat. Til prisen synes jeg godt du kan tillade dig det. Go for it og nyd at du kan:)

 • Tak for lynende hurtig respons piger!! Snabbere respons skal man altså lede længe efter:)

  Rijah: jeg er jo altid i tvivl.. Hahaha.. Jeg skulle skydes for at have skrevet det der engang. Så ville jeg jo aldrig købe noget! Var endda i tvivl om leo-clutchen på trods af at jeg havde ønsket mig den i 2 mdr. HVad sker der!?

  Victoria: lige netop farven synes jeg faktisk var ret fin.. hmm.. tænkeboks!!

  Nicole: hahaha… “Puhaa” – altså nu er det jo bare en hat;)

 • Jeg må indrømme at jeg tit er vild med ideen med en hat. Ved bare ikke liiiiige om jeg synes den her er dig. Tror du kan finde andre modeller som glæder dig bedre 🙂

 • På billederne og i teorien er den meget lækker – i praksis tror jeg dog ikke du får den brugt pga. dens overkillness :/

 • Hvad er det nu jeg har hørt en eller anden sige/skrive.. Hvis du er i tvivl.. som det klart virker som om du er her. Dont buy it 🙂 Så selvom jeg synes den er meget sød, så synes jeg ikke du skal købe den 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top