Minus 12 - Acie

Minus 12

Minus 12

Yep, ya heard me…. Minus 12 grader melder termometeret hertil morgen.. brrr… Men solen skinner og jeg føler faktisk ikke, at det er så koldt, som det lyder. Men absolut koldt nok til at uldfrakkerne må vige for lidt mere effektive midler. Ellers nyder jeg en dejlig dejlig og solrig Valentine’s Day. Yay.  Startede morgenen med en masse Looklab-arbejde og derefter blev det til lunch med nogle veninder. Og nu sidder vi og forsøger at arbejde lidt sammen – det meste af tiden går dog med at diskutere svenske bloggere (de er fx mest til Elin Kling, hvor jeg ville vælge Sofi Fahrman any day!), sippe til vores latter og planlægge forårets tur til Paris. Mais oui. Oooog – for at dele lidt ud af den gode Valentines-karma holder jeg en lille give-away på min nye Facebook-side. En favorit, som jeg har lyst til at dele med én af jer – den perfekte Valentines-gave hvis I spørger mig;)

Yeah… It’s like 5’F in Stockholm. Brrr.

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top