Du læser nu
Nyt i Zara

Nyt i Zara

Nyt i Zara

Fine flats – alle burde have et par leoflats i garderoben. Havde jeg ikke allerede et par fra sidste sæson var jeg fluks sprunget på disse. De nude ballerinaer var også mega fine – og langt fingere i farven end mit iPhone-kamera kunne fange. Tænk mere sart lysrød og mindre gul:) Dem kunne jeg godt være fristet af!

Nyt i Zara

Jeg leder virkelig (!) efter en  ny hverdagstaske, så jeg kan slippe af med plastik-monstret, som jeg desperations-shoppede i LA. Den her er i canvas og læder – og var virkelig lækker i kvaliteten. Dog er jeg bange for at den hurtigt kommer til at se nusset ud. Hm.

Nyt i Zara

Igen fejlede mit iPhone-kamera totalt i forsøget på at forevige farven på disse pumps. Igen – mere sart lyserøde og mindre gule:) Sindssygt fine!

Speciale-partner-in-crime kalder mig Zar’aholic.. Det er der muligvis noget om. Omend hun nu ikke skal lyde for hellig selv 😉 Forleden var jeg forbi for at se på nogle af alle de lækre nye forårs-items og synes især, at der var mange fine ting på accessories-fronten. Er det bare mig eller laver Zara SINDSSYGT nice sko? Altid?!

A few Zara-faves.. I’m loving a lot of the new spring accessories. Zara really has a way with shoes – major droole-factor…

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top