Du læser nu
Rachel Zoe x Lindex

Rachel Zoe x Lindex

Rachel Zoe x Lindex

… nej – du har ikke læst forkert, og jo – den er god nok… “Lindex is launching a new spring collection styled by Rachel Zoe. Rachel has selected her favourite pieces from the Lindex collection, which reflect a summer feel with floral patterns and summer colours. ‘- I have a passion for styling women and I look forward to working with Lindex,’ says Rachel Zoe”. Utippet, much?? Glæder mig til at se hvad “styled by Rachel Zoe” egentlig indebærer… Og hvor involveret hun egentlig har været i processen!? Hmmm…. Andre end mig, der er skeptiske!?

So apparently Rachel Zoe will by “styling” collection for Lindex. “styling”?! What does that even mean!? Hmm…

 Kommentarer (10)
 • Jeg syntes det lyder som om at de prøver at opreklamerer at Rachel Zoe har valgt sine ynglings ting fra deres kollektion eller sådan noget :/
  Størrere er det jo ikke? Altså jeg mener det er jo ikke fordi at hun har designet noget for dem, hun har bare valgt sine favoritter…men nu må vi vente og se. Jeg skal heller ikke dømme hende for meget før jeg egentlig har set hvad det er hun har lavet for dem 😉

  thefashionfrog.blogspot.com

 • Det’ godt Lotte – du må ikke lade os pessimister få frit spil. Du har ret:) Vi venter (i spænding) og ser hvordan det faktisk ser ud før vi kaster vores galle ud over verden. Sorry!!!

  🙂

 • Ej nu må I have lidt faith! Jeg er sikker på at selvom Rachel måske ikke direkte har designet tøjet så får det til sidst Rachel Zoe looket.. Og det er jo nogle gange et look som ingen andre kunne have fundet på..

 • Lene: agreed – det virker lidt tamt ik!?

  Marie Joost: yeah.. eller.. jeg kan nok ikke helt style på Rachel Zoe-måden, men forstår hvad du mener;)

 • “Rachel has selected her favourite pieces from the Lindex collection” Lyder ikke som om hun har været mere involveret end at hun har fået betaling for blot at udvælge hendes favoritter fra en kollektion hun ikke selv har haft noget som helst med at gøre.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top