Du læser nu
All Black

All Black

All BlackAll Black

Yes – jeg fortsætter eksperimentet og forsøger mig for første gang i meget meget lang tid i all black.. Interessant.. Det skiftevis sner og skinner fra en skyfri himmel – engang imellem begge dele, og så ser det næsten ud som om, der sidder nogen højt oppe og kaster glimtende konfetti ud over hele Stockholm. Fint.

I’m having a go at all-black for the first time in… well… a reaaally long time.. Interesting..

 Kommentarer (24)
 • Ej det sorte klæder dig godt! Og det her skal ikke misforståes men synes på det sidste (specielt efter du ramte skandinavien igen) at du er begyndt at klæde dig virkelig godt igen 🙂 Måske er det også bare fordi vi bedre kan relatere til knap så sommmer-agtigt tøj! 🙂

 • Malsen: he.. er også glad for det. Det var et fransk eBay-kup thx to Miss Manja.

  Caroline: Thx thx! Og du har ret – jeg bor i Stockholm:) Og selvom Malmö og Stockholm ligger i samme land så er de adskilt af små 600km, så det er lidt ligesom at spørge en Københavner om hvor man skal shoppe i Aalborg.. I have nooo clue:) Tilgengæld ligger København jo kun 20km væk så jeg er sikker på at flere af københavnerne ved meget mere om det end mig.. Mener egentlig at Emily lavede en fin Malmö-guide engang?

 • Du ser jo super laber ud Acie agurk! 😀 Er vild med at du lige sætter MOSCHINO bæltet under så man lige kan ane lidt guld ^^
  Her i Danmark blæser det jo som sagt ti hele pelikaner! Var på eksperimentariumet i dag, og de har sådan en fix mega-kraftig blæser som nærmest smadrede dig ind i væggen når du hoppede ind foran den. Den havde vi det sjovt med at blive blæst væk af på skift XD (Jer tror måske at det var pågrund af de hjerne celler der røg hver gang XD). Da vi skulle hjem senere på dagen, blev vi sku overrasket over at det næsten blæste lige så meget som inde i storm-simulatoren eller hvad jeg skal kalde den XD
  ps. Nu ved jeg godt at du bor i Stockholm og ikke Malmø (hvis det er forkert er det virkelig pinligt!) men jeg skal til Malmø på torsdag, men er lidt i tvivl om hvor jeg skal shoppe. Altså, skal jeg tage ned i “gaderne” eller i shopping center? Har du nogen erfaring med det? 🙂

  thefashionfrog.blogspot.com

 • Det er altså bare godt til dig det sorte dér! Virkelig! 🙂 og jeg er vild med dit bælte…..jeg var så ualmindelig dum at sælge mit. Fortrydelse. big time.

 • Bae: tusind tak!

  Line: Haha – thx thx!

  Lise: well, man kommer jo ingen vegne af at gå og være irriteret over det:) Og jeg er helt sort under overtøjet:)

 • Imponerende så positiv du er, selvom der bliver ved at være sne og kulde. Det er svært at holde humøret højt i Dk når det er koldt..
  Men fin ser du ud 🙂
  Helt sort er du nu ikke, men fint ser det ud..

 • Anne Louise: heh – tak:)

  Anne og Kristine: uh, tusind tak… Tørklædet er sprillans nyt og fra H&M. DEt kostede 99sek, så mon ikke det stor i 79dkk?!

  Callie: haha.. må høre den ved lejlighed. Sidder lige i aulaen:)

  StyleStories: Tusind tak! Og H&M:)

 • Hej Acie..

  Tørklædet er super fint, hvor er det fra og hvad er prisen?

  Din blog er fantastisk og dejlig personlig! 🙂

 • Jeg har aldrig kommenteret herinde før, men jeg bliver simpelthen nødt til at skrive nu. Det outfit er det lækreste, jeg overhovedet har set dig i.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top