CPH - Acie

CPH

CPH

CPH

CPH

Check.. Så var man tilbage.. Igen.. Jeg tror jeg kunne tage turen mellem København og Stockholm i søvne.. Jeg gjorde det faktisk næsten idag.. Har dårligt sovet hele natten, men drømt mærkelige drømme og tjekket min telefon sådan ca. hver 5. minut.. Så jeg er godt nok noget træt i dag, hvilket nok også kan ses.. Synes i hvertfald ikke at de der sorte rande under øjnene var der igår.. Oh well – u can’t win’em all;-)

I made it to Copenhagen, but I’m completely exhausted… Nap-time coming up 😉

8 kommentarer

 • Hvor er det fint dit tørklæde – hvor er det fra?
  Og tillykke med at du er blevet faster 🙂

 • Hvor ser du godt ud, på trods af de sorte rander, men dem kender alle vidst til hvis man ikke får sovet nok..

  Det er altså nogle fede sko..

 • Tillykke med at være blevet faster! Jeg blev det første gang(eller det var så moster, men ok)da jeg var 8 år, så jeg var egentlig lidt ligeglad. Nu venter jeg så på at min 5 nevø/niece kommer ud, og nøj hvor jeg glæder mig! Jeg har aldrig glædet mig så meget til et barn skulle komme!
  Kæmpe dejligt tillykke fra mig! 🙂

 • Hvor fint! 🙂 Det må altså også være stort at blive faster. Håber snart min søster vil i gang med at have nogle børn.

 • Manja: thx Miss Manja:)

  Tina: du har da ret;) så de trætte øjne skyldes nok også en halv-emotionel morgen. Er kamp dårlig til overvældelse og flæber for et godt ord.. Så det er blevet til lidt tårer idag – men af den glade slags:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top