Du læser nu
CPH

CPH

CPH

CPH

CPH

Check.. Så var man tilbage.. Igen.. Jeg tror jeg kunne tage turen mellem København og Stockholm i søvne.. Jeg gjorde det faktisk næsten idag.. Har dårligt sovet hele natten, men drømt mærkelige drømme og tjekket min telefon sådan ca. hver 5. minut.. Så jeg er godt nok noget træt i dag, hvilket nok også kan ses.. Synes i hvertfald ikke at de der sorte rande under øjnene var der igår.. Oh well – u can’t win’em all;-)

I made it to Copenhagen, but I’m completely exhausted… Nap-time coming up 😉

 Kommentarer (8)
  • Hvor ser du godt ud, på trods af de sorte rander, men dem kender alle vidst til hvis man ikke får sovet nok..

    Det er altså nogle fede sko..

  • Tillykke med at være blevet faster! Jeg blev det første gang(eller det var så moster, men ok)da jeg var 8 år, så jeg var egentlig lidt ligeglad. Nu venter jeg så på at min 5 nevø/niece kommer ud, og nøj hvor jeg glæder mig! Jeg har aldrig glædet mig så meget til et barn skulle komme!
    Kæmpe dejligt tillykke fra mig! 🙂

  • Manja: thx Miss Manja:)

    Tina: du har da ret;) så de trætte øjne skyldes nok også en halv-emotionel morgen. Er kamp dårlig til overvældelse og flæber for et godt ord.. Så det er blevet til lidt tårer idag – men af den glade slags:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top