Du læser nu
Megalykke i miniformat

Megalykke i miniformat

Megalykke i miniformat
De af jer der følger mig på Facebook og twitter ved det allerede – kl 9.48 imorges blev jeg den stolte faster til den her lille fine fod.. Aftenen er gået med at sidde med vidunderet i favnen. Og smile. En hel masse. Så meget at man næsten har ondt i kinderne. De trætte øjne fra tidligere skyldes iøvrigt også min absurd dårlige evne til at håndtere overvældelse, og jeg har således fået fældet et par glædestårer i løbet af dagen. Ikke mindst, da jeg sad i lufthavnen og kunne høre hans små kvæk over telefonen knap 3 timer gammel. 1, 2, 3, choke. Der er lagt op til et livslangt makkerskab – han er det fineste jeg har.

This morning I became the proud aunt of this little tiny foot… He’s perfect and I’m in love..

 Kommentarer (32)
 • Stort tillykke acie 🙂 Ihh hvor sker der meget her mens man suser rundt på pisterne. Virkelig sødt billede 🙂

 • Ahh – tusind tak igen allesammen! I er så søde:) Har tilbragt det meste af dagen med at sidde med vidunderet i armene og kigge på ham sove.. Tænk at man kan være så lillebitte sød og blød.. Sådan en lille lyshåret fætter med store fødder og de sødeste små grynt. Jeg er helt forelsket i ham:) Jordemoderen kom også forbi mens jeg sad med ham i armenen og sagde “Du må være familie – stoltheden er ikke til at tage fejl af”… Det har hun nok ret i:)

 • Hvor er det da bare en sød fod 🙂
  Stort tillykke med ham, kan godt forstå det har været en overvælende dag, men godt
  du kunne komme hurtig hjem 🙂
  Endnu engang tillykke

 • TILLYKKE! At være faster er den fornemmeste titel! Har selv tre af de dejligste nevøer og det er først når man får nogle unger der er SÅ tæt i relation til én at man finder ud af hvad det vil sige at elske (selvf. ud over når man selv får børn… vil jeg tro!) 🙂

 • Åh, måtte lige fælde en lille tåre da jeg læste dit indlæg. Man forstår slet ikke hvor stor det er sådan en vidunder kommer til verden! – Og bare vent til du får din egen – jeg er den stolte mor til en piger på 2 måneder – og jeg forstår det stadig ikke, at sådan en smukt lille menneske kan blive skabt!

 • Åhh, hvor fint! Tillykke med ham.:) Jeg blev selv faster i oktober, og den lille knægt er min bedste ven. Ganske enkelt.:) Skal passe ham på lørdag, og jeg glæææææder mig!

 • Stort tillykke! Til dig, til forældrene, og til ham – det er en vild verden han kommer ud i 😉
  Og så vil jeg lige sige, at du bare kan noget med de ord dér! 🙂

 • Også stort til lykke skal det lyde fra mig. Blev selv mor i september, det er STORT at sidde med sådan et lille nyt menneske…
  Jeg glæder mig som et lille barn til min søster engang får sådan en lille lækker unge, så jeg kan sagtens forstå din glæde over din nye titel! Stort til lykke, og bare græd, det er så skønt engang imellem…

 • Tusind tak for jeres fine lykønskninger:) Er meget meget glad. Og mindst lige så træt – overvældende dag og en masse følelser over det hele:)

 • Stort tillykke! 🙂 Hvor er det fint og stort. Jeg er sikker på, at du nok skal blive verdens sejeste faster (næstefter min altså, hun er nemlig lige i øjet ;-))

 • Åhh Acie: næst efter at blive mor til sådan en lille én (det har jeg nu været i 4 mdr) så er lykken så absolut at få én i familien. Tillykke med det!

 • Stort tillykke (også her!)
  Hvor er det også fantastisk at føle din glæde over at være blevet – faster. Bare faster. Og alligevel helt igennem lykkelig for det nye menneskes tilstedevær. Du bliver da verdens bedste faster!

 • Åååh så fin! (:
  Tillykke med titlen herfra.
  Og i øvrigt så er jeg ny her, men blev så fanget, at jeg måtte kigge lidt i dine arkiver også. Og jeg er fan! Du gør det virkelig godt med din blog, så personlig og så morsomt og fint skrevet.
  Endnu en gang tillykke med den lille for dér og resten af ham!
  – Michelle

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top