Du læser nu
Hvor godtfolk er…

Hvor godtfolk er…

Hvor godtfolk er...

Hvor godtfolk er...

Hvor godtfolk er...

…. kommer godtfolk til! Er det ikke sådan man siger!? Noget tyder ihvertfald på at det udtryk er særdeles rammende for min (ellers noget beskedne) clutch-samling.. På vej ind til Champ Jr var jeg et sving om Lyngby Storcenter for at bytte den der nederdel fra H&M (… meeh.. nej) og i den anledning røg jeg lige forbi Monki. Og vupti – dér lå den clutch jeg skrev om i weekenden. Og man skulle da være et skarn, no!? Den er ret nice.. Og det er ligefør jeg tror at der er plads til både laptop og speciale-noter i den. Halløøøøj!! Husk iøvrigt, at det er i overmorgen, at jeg trækker lod om et armbånd (næsten helt) magen til mit fra ByBiehl🙂 Læs mere HER!

Got my mitens on this little pal today… Pretty darn nice and pretty darn cheap… What’s not to love!?

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top