Du læser nu
Glimt fra Looklab HQ

Glimt fra Looklab HQ

Glimt fra Looklab HQ

Halløj… Jeg har været i Summerbird… nom nom.. farligt, at det ligger så tæt på..

Glimt fra Looklab HQ

Bladrer det nyeste nummer af Eurowoman igennem og ‘vækker’ hele tiden telefonen.. for obvious reasons..

Glimt fra Looklab HQ

Jeg snyder i flade sko indendøre… det’ rart… virkelig rart.. og varmt… mhhmm…

Glimt fra Looklab HQ

Drengene ved de to nærmeste skriveborde fik meget pludselig stærk hovedpine (begge to!?), da de hørte jeg ville komme ind på kontoret… besynderligt, hva’!?

Glimt fra Looklab HQ

Dagen henslæbes i langsomt tempo på Looklab-kontoret… Der mailes, braines og diskuteres… I aften holder vi vores månedlige møde og det bliver hyggeligt at se både Lotte, Sara og Trine. Camille deltager (af åbenlyse årsager) over telefonen og Sofie har fået fripas. Hun skal ud og føjte. Ungdommen nu til dags. Hva’ gir I!? 😉 Og jeg ved godt, at jeg har sagt det før – men hvis der er nogen af jer derude, der har ris, ros eller andet I synes vi skal have på dagsordenen så er ordet frit og velkommen. Bare smid en kommentar eller en mail!

 Kommentarer (9)
 • Det er selvfølgelig lidt sent nu, men jeg vil lige give thumbs up til banner-reklamerne. Det betyder meget, at designet på reklamerne er til at holde ud og at de passer ind i mode-/tøj-/kvindelivsstilstemaet. Lækre farver og relevante tilbud – det er rart 🙂

 • Charlotte: fingers x’ed for at de bliver dine!!

  Sofie: madøre;)

  Michelle: tusind tak for at du lige deler – det er så nice, når I bruger kommentarfeltet til også at hjælpe hinanden!!! 🙂

  Sofie: det er noteret!! Tak for feedback:)

  Maja: tusind tak!!

  Guldlog: muhahah – hvad tænker du også på!? Sætte flødeboller tilbage? Du er jo gal, kvinde! Og tusind tak for ros! Det er vel nok dejligt, at I kan lide det!

  Sofie: nope – vi har kontor på Landemærket lgie ved Rundetårn:)

 • Først og fremmest så fortyder jeg endnu mere nu, at jeg selv stillede Summerbird flødebollerne tilbage igen i dag! Altså.

  Dernæst ville jeg egentlig gerne kunne give lidt konstruktivt feedback med mulighed for forbedring, men jeg synes sgu, I gør det så godt! Ærlig talt. Elsker især at jeres billeder er blevet større og at jeres ‘samlede udtryk’ er så enkelt og lækkert. Keep up the good work:-)

 • Jeg vil blot give ros, syntes det er så dejligt I er samlet og jeg nyder at følge med i hver enkel blog.
  Keep up the good work 😉

 • jeg synes, at jeres kommentarfelt er rigtigt upraktisk. måske er det bare mig.
  synes det er super fikst med et pop-up’er og så kan man skrive kommentarer til en enkelt kommentar.
  det synes jeg ihvertfald er mere overskueligt.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top