Du læser nu
Looklab Meeting

Looklab Meeting

Looklab Meeting

Looklab Meeting

Looklab Meeting

Sidder på Looklabet kontoret og hyggersnakker over et par øl med Trine og drengene.. Vi har haft et sindsygt godt møde – er kommet mega langt og der er virkelig så mange gode idéer i Looklab, som vi slet ikke kan vente med at komme igang med. Det bliver et sindssygt spændende forår og vi GLÆDER os (!!!) til at kunne dele al vores arbejde med jer… Åh – er helt høj lige nu og med stor tak til alle jer, der sidder derude. Det er jer, der driver Looklab, og jer der gør det fedt at sidde en fredag aften på kontoret og braine over hvad vi kan finde på. Kærlighed og karma til jer! Virkelig!

It’s Friday night and I’m sitting at the Looklab headquarters with Trine and the boys.. We have so much exciting stuff coming this spring and we can’t wait (!!!) to share everything with you guys!

 Kommentarer (9)
 • […] end de ser ud til og de kommer ikke helt til sin ret på billedet. I formen minder de meget om de her støvler fra Zara som Acie altid har på og som jeg har forelsket mig hovedkulds i. De ser skide […]

 • Guapizimo: it is! Og vi glæder os også kan du tro 🙂

  Linette: haha – sorry, det er ikke for at være en tease, men der var bare fuld gang i de kreative flows igår og det var sindssygt sejt at opleve!:) Og tusind tusind tak!

  Camilla: hmm…. jeg tror det ikke?! jeg ved ihvertfald ikke lgie hvad det er for en du tænker på??

  Marie Joost: Tusind tak:)

 • Nu bliver jeg virkelig nysgerrig 🙂 Glæder mig virkelig til at se hvad i har fundet på. Synes looklab er en genial ide (har jeg vidst sagt før)!

  Kig forbi min blog
  Mariejoost.blogspot.com
  Der er en lille konkurrence igang.

 • Acie – havde du ikke på et tidspunkt lånt sådan en dims som kunne tage billeder og uploade billeder + tekst til ens blog med det samme?
  Jeg har prøvet at søge på din blog, men intet kommer op… :U

 • Ej altså, du forstår da virkelig at vække min nysgerrige side! Glæder mig til at se hvad i nu har fundet på! I skal hvertfald have stor ros for det gode, og meget inspirerende arbejde 🙂
  – Linette

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top