Du læser nu
Moments

Moments

Moments

Larsen og Lotte snakkede.. Jeg forlystede mig imens med at tage billeder af deres fodtøj..

Moments

Røverhistorier for hele slanten!

Moments

Larsen sporter seriøs mine og byens cooleste overarme.. Jeg havde kendt Larsen i ret lang tid før jeg overhovedet fandt ud af at han havde en tatovering – og blev egentlig ret overrasket på den gode måde… Larsen er sådan en rigtigt rar fyr med svag jysk accent, så jeg så den ikke lige komme.. Hvilket nok var lidt naivt egentligt… Men sej er den – og især når man ser den lidt tættere på og kan se hvad den forestiller og betyder.

Moments

Lotte flexer med et af et prøvetryk af vores visitkort….

Moments

Sara er så fin og sød – næsten alfeagtig i sin fremtoning… en meget meget svag norsk dialekt giver hende næsten et touch af aristokrati når hun taler – det er charmernde ud over alle grænser..

Moments

Trine er ligeså sjov og ligefrem, som man kunne forestille sig… Med et snert af fandenivolskhed er hun gennemsyret af coolness i sin reneste form.. Og så er hun lidt sådan en pige, som jeg nok ville have været lidt bange for (.. på den ærefrygtige måde), hvis jeg havde mødt hende mens jeg gik i gymnasiet.. Fordi jeg bare aldrig nogensinde kommer til at være ligeså tjekket som hende.. Aldrig..

Moments

Jeg holdt mig til accessories af den våde variant.. Og styrede skype-teknikken med hård hånd, så vi også kunne grine med Camille

Små øjeblikke, anekdoter, indtryk og portrætter fra i går… Det var altså en god aften:)

Snaps from last night’s Looklab meeting.

 Kommentarer (13)
 • Tak – jeg kan jo ikke undvære dine finurlige betragtninger af livet i det danske, svenske og over there 😉 Stort tillykke med at drømmen med blogkollektivet blev til virkelighed – min egen jobdrøm er også blevet for real siden sidst 🙂

 • Malsen: Ih tak – dejligt at kunne formidle hyggen fra igår:)

  Rikke: haha – jamen han havde jo sin egen blog her på Looklab da vi startede!? det er 1arsR – hvordan har du misset ham!?

  Anna: tusind tak – professionel ordgøgler er formodentligt mit drømmejob, så det er absolut et af de fineste komplimenter man kan give sådan en som mig:D

  Laura: thx Miss Laura. Og ih hvor hyggeligt med en kommentar fra dig igen!! 🙂

  Sara: I know.. Sorry. Men I var så fine på de her billeder!! Alfe-Sara <3

  Cecilie: haha.. synes nu ikke de ligner hinanden så meget. De er begge to smukke ud over det sædvanlige, men absolut ikke twins:)

  Malene: tusind tak! Og det gør jeg også;)

  Jo: Tak!! Og he – I er jo også veninder, så det har du da bare at synes!! 😉

  Amalie: lol – ja det er I jo et par stykker der mener. Han er dog lykkeligt afsat, så I skal nok ikke få for høje forhåbninger;)

  Manja: tusind tak! Og godt du lige har ændret navnet – blev helt rundforvirret. Der er trods alt ikke så mange der hedder Manja, så så den altså ikke lige komme:)

 • Ej jeg var helt sikker på, at hende Trine var Sofie?? Er det bare mig, eller ligner de hinanden virkelig meget på de her billeder? 🙂
  Hyggeligt indlæg!

 • Dejligt med et lille indblik i blogger kollektivet 🙂 Det er en fornøjelse at følge jer, men din brug af sproget er stadig min favorit 🙂

 • Sikke et dejligt indlæg! Man bliver helt i godt humør… Det er altså det gode ved din blog – du formår at skabe god stemning og flotte ordspil. Og så er jeg vild med beskrivelserne af bloggerne. Og ham dér Larsen… Han ser sgu da okay ud!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top