Du læser nu
Trines Taske

Trines Taske

Trines Taske

Egentlig var det et billede af Trines sko jeg var ude efter, da jeg tog det her billede. Men da jeg klikkede igennem billederne på mit kamera, var det tasken, der fangede mit øje. God størrelse og uden for meget dingel-dangel. Som tidligere nævnt mangler jeg virkelig en ny sort hverdagstaske, så må fluks undersøge, hvor hun har fundet den henne?! For din – det var den!

Update: den er jo fra Edies Eyes! Doh! Selvfølgelig er den det… Uh.. Jeg er fristet.. Den er i onlinebiksen HER!

I found this pic of Trine’s bag on my camera and fell in love – I really need a new black bag for everyday wear and this could be a good option… No fuzz – just a bag.

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top