Du læser nu
It’s a sick sick world…

It’s a sick sick world…

It's a sick sick world...

… startede lige dagen med nærmest at blive kvalt i min morgenkaffe.. På fredag skal jeg nemlig til årsfest på Handels og overvejede lidt om det var anledning nok til at investere i en ny kjole.. Så sammen med min latte var jeg krøbet op i sofaen og klikkede lystigt rundt mellem asos’ udvalg af polyester-befængte flæsehelveder.. Og så fik jeg øje på det.. Det der lille skilt på nogle af kjolerne, hvor der stod “Curve” – nysgerrig som jeg er klikkede jeg ind og så nærmere. Curve!? Ehr… Dem gemmer du da godt, søster!? Og så kunne jeg ellers sidde dér og blive helt og aldeles mandags-harm over at en helt almindelig slank og køn ung dame har fået prædikatet “plus-size”. No wonder, at mange unge piger bliver helt forskruede oven i bøtten, hvis det er dét, der bliver kaldt “stort”.. Og jeg er klar over, at det er ligeså træls at være i den modsatte grøft, så dette skal på ingen måde misforståes som at jeg advokerer for at normalen skal være større – tværtimod vil jeg langt hellere advokere for et mere nuanceret billede af hvad normalt er.. At det det ‘normale spektrum’ skal være bredt nok til at indeholde alle der er sunde og glade – for det er jo dét, der er vigtigst.. Og at så mange piger er helt og aldeles ‘normale’, mens de selv er overbeviste om, at det langt fra er tilfældet. Og hvor er det dog spild af kræfter.

Og i forlængelse af den lille kommentar vil jeg henvise til Emma, der er én af de professorer, der har haft allerstørst indflydelse på mig under mine studier. Hun er sej. Psycho sej. Mega dygtig og en inspiration, fordi hun er sådan én, der sagtens kunne have fulgt strømmen, men istedet fulgte passionen. For et par uger siden så jeg hende snakke om hvordan kvinder kan ‘reshape the future’. Hun kommer forbi både Robyn, modeller, uddannelse, ægteskab, kønsroller, mode, iværksætteri, Oprah, kvindebilleder, girl-power og en masse andet. Det er spændende. Og I kan se hele hendes snak lige HER. Det er de 20 minutter værd. Synes jeg:)

 Kommentarer (40)
 • Jeg var også inde forbi Asos’ curve sektion forleden, og jeg følte præcis på samme måde. Jo, hun har lidt flere former end den normale model har, men hun er jo på ingen måde plus size. Jeg vil æde min hat på, at hun kan passe det meste tøj der findes i M. Men jaja, sådan er det jo xD

 • Tina og Acie: jeg er skam helt enig med jer – jeg tror bare, det er det, Asos og andre virksomheder, som skal tjene penge, tænker. jeg arbejder selv deltid i en tøjforretning og har været dekoratør, og der er også RIGTIG mange mennesker, som ønsker at se mindre ud, end de egentlig er og gemme alle de dårlige ting væk – også kvinder, der er str. 48 (specielt folk, der bruger store størrelser), og som rigtig gerne vil tro, de kommer til at se mindre ud, end de egentlig er, hvis de ifører sig et bestemt stykke tøj. hvis plus size kvinder, der shopper på Asos, tror, de får alt det i deres curve-størrelser, så vil flere folk også gerne købe det. hvis ikke, så vil der måske være færre, der køber det.
  jeg tror også, der er mange, der vil se tøj på almindelig størrelse kvinder – men Acie, du er jo også langt fra en plus size kvinde 🙂
  men igen, jeg er helt enig i, at modellen burde passe til den linje, de har tøj på for – det ville give et meget mere realistisk billede af tøjet (og kvinder), og man ville nok også undgå en del fejlkøb.

 • Først og fremmest er det dejligt, at I alle deler jeres meninger og det er fedt at se flere perspektiver på sagen:)

  Dernæst –

  L: jeg mener faktisk ikke at dit ‘salgsargument’ holder. At all. Viser blog-mediet ikke netop at kvinder GERNE vil se tøj på almindelige kvinder præcis som dem selv, og kan netop det faktum ikke forklare en del af bloggernes indflydelse på læsernes købsadfærd!? Mere end 80% af dem der læser med her hos mig har købt noget efter jeg har vist det netop her på bloggen (jeg afholdt engang en afstemning og var ved at falde ned af stolen over resultatet… det gjorde mig absolut mere forsigtig i mine omtaler – for det er sateme et stort ansvar.. men det er nu en anden snak.. sidespor.. sorry). Ville det være tilfældet, hvis din hypotese holdt!? Det er jo ingen hemmelighed, at jeg ikke er model – eller har samme størrelse som en model!? 🙂

 • Nu blander jeg mig lige her fra sidelinjen 😉

  L – Du skriver: “de fleste kvinder har ikke lyst til at ligne en str. 48, så derfor undgår man modeller i den str, da man nok ikke ville kunne få solgt så meget tøj.” og “skønhedsidealer eller ej, så er det de færreste kvinder, der vil have lår som en str. 48”.
  Hvor jeg så tænker; men hvad nu hvis man er en str. 48? Så kunne man måske også godt tænke sig at se, hvordan en på samme størrelse ville se ud i (bade)tøjet? Ellers synes jeg vi kommer derud, hvor man er for snerpet, hvis man ikke kan “tåle” at se en str. 48 pige på Asos’ curve side. Hvis du nu er en str. 38, bliver du jo ikke pludselig større af at tage tøjet på, bare fordi modellen er det? Lige så vel som jeg ikke bliver str. 34, bare fordi jeg køber det samme tøj som den model der viser tøjet.

  Det jeg mener er, at man som str. 48 måske ville få mere ud af, at se en pige på samme størrelse i tøjet. Det tror jeg faktisk kunne føre til et mersalg, da jeg tror mange større piger ikke køber tøj hos fx Asos, netop fordi man ikke kan se hvordan tøjet sidder på en pige, som reelt set er en “stor pige”.

 • ps. for resten så jeg et program, hvor en ekspert sagde, at en kvinde på over 175 aldrig naturligt ville kunne passe mindre end en str. 38 uden at sulte sig pga kroppens proportioner..

 • jeg må indrømme, jeg ikke lige har læst de andre kommentarer igennem, men jeg kan også godt se, det ikke er særlig fedt, at de kalder den slags kvinder for plus size, for de ser ikke så store ud – omend man godt kan se, de er større end “normale” modeller. og det må være det, det handler om. modellerne til ikke plus size-kvinder er jo heller ikke samme størrelse som dem – de er som regel en 34 (hvis ikke mindre, og da max en 36), og det er jo alligevel de færreste voksne kvinder, der er det. ligesom plus size kvinder ikke er en str. 40 (som jeg bedømmer modellerne på billederne til lige umiddelbart). i bund og grund handler det bare om, at Asos skal kunne sælge deres varer – og med fare for at få en masse sure piger på nakken, så ville jeg ærlig talt ikke få meget lyst til at købe et par trusser/badedragt/shorts, hvis modellen havde ordenlige lår, hofter og numse i dem, for så kunne det ske, man selv så sådan ud i dem?
  i bund og grund burde det handle om, at man er glad og har det godt med sig selv, men skønhedsidealer eller ej, så er det de færreste kvinder, der vil have lår som en str. 48. jeg kan sagtens forstå, at idealerne, som de er i dag, er for overdrevne, idet det er en lille procentdel af os kvinder, der er så slanke fra naturens side. MEN der er også kvinder, der naturligt passer en str. 32, 34 og 36 uden at sulte sig – det ideelle ville vel være, hvis der var modeller i ALLE størrelser på catwalken/i magasinerne/i reklamerne, men igen.. de fleste kvinder har ikke lyst til at ligne en str. 48, så derfor undgår man modeller i den str, da man nok ikke ville kunne få solgt så meget tøj.
  mht at være curvey eller ej, så behøver man så absolut ikke i mine øjne være en str 40+ for at være curvey. det handler om at have former; bryster, numse, hofte og talje, og det kan man altså også sagtens have, hvis man er en 36. hvis man slet ingen talje har, så går det hele jo stadig “ud i et” om man så må sige – ligesom på en såkaldt “drengeformet” kvindefigur, der ikke har nogle af delene.

  det blev en lidt lang kommentar om mine refleksioner.. og misforstå mig ikke, jeg går bare ind for, der er plads til alle. både en str. 32 og en str. 56 🙂

 • https://www.asos.com/Asos/Asos-Curve-Oversized-Sequin-T-Shirt-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1137486&cid=9577&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Cream

  Denne model synes jeg sagtens kunne se ud som om hun bruger en str. 48, men det er jo meget meget svært at vurdere ud fra billeder. og mht. hvad størrelse jeg så skulle tro at du bruger, så har jeg virkelig ingen anelse, specielt fordi det ikke interesserer mig, da din størrelse ikke har nogen betydning for hvorfor jeg læser din blog (det gør jeg fordi jeg synes du som menneske virker interessant, og fordi jeg finder dig inspirerende, derfor har jeg læst med i ca. 2 år nu). Men umiddelbart ville jeg sige at denne model er større end dig. Men igen, sådan nogle ting er da svære at vurdere.

  Men min pointe var nu også mere at jeg synes det var dejligt at se nogle modeller der ser så forskellige ud kropsmæssigt. Se f.eks. hende her: https://www.asos.com/Asos/Asos-Curve-Peter-Pan-Collar-Jersey-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1489014&cid=9577&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Camel i forhold til den anden. Jeg synes dog ikke hun ligner en str. 38, idet hun ser større ud end jeg selv, som jo er en str. 38, derfor synes jeg den fælles vurdering er lidt off, hvilket også var min pointe, jeg synes bare der var nogle der blev liiige lovlige harm over det.
  Men bottom line synes jeg det er dejligt at se nogle piger der er lidt større end hvad man er vant til at se, mest af alt fordi jeg synes de har nogle utroligt smukke kroppe. og jeg synes det viser at man godt kan se flot ud i modetøjet uden at være en str. 32 eller 34 og se ud som modellerne.

  Din sidste kommentar vil jeg dog give dig ret i Acie. Og specielt badetøjsmodellerne i Curve-linien synes jeg godt kunne være med til at repræsentere den normale linie, for der mener jeg bestemt ikke at de nærmer sig en str. 48. Og dét er ærgeligt at der åbenbart vurderes at man ikke kan vise en str. 48’s maveskind.

 • Sat endnu mere på spidsen så jeg gerne at modellen her var model for hovedlinjen (sammen med både lavere, højere, tykkere, tyndere, lysere og mørkere kolleger), mens en smuk str 20-26 (dette er curve-linjens faktiske str) var repræsentant for curve..

 • Jeanette, du har totalt misforstået:) det er absolut (!!!) ikke negativt at de laver en plus-size linje, men jeg synes at det sender et forkert signal når de så smækker en helt almindelig pige ned i tøjet. For det betyder nemlig at helt almindelige piger er plus-size.. Og det er dét der gør mig oprørt – for så forstår jeg godt hvorfor mange bruger alt for meget tid på at synes de har unormalt tykke lår, hvis hende på billedet skal være et sådant eksempel.

 • Jeg er altså enig med Mathilde!
  Forstår slet ikke at det er negativt at de laver en “curve” linie uanset hvordan modellerne ser ud.
  Synes det er fedt at de laver tøj der passer til forskellige kroppe sådan som de også gør til petite:-) Endnu bedre er det da at de kalder den curvey og ikke plus… Det betyder jo bare at det er med former og jeg vil da til hver en tid hellere have former end at være stor 🙂 Uanset om modellen på billedet er str. 40 eller 44…

 • Mathilde, det er faktisk ikke rigtigt. Der står på Asos hjemmeside ved siden af alle billederne hvor høj modellen er. Hende på billedet ER 180cm høj. Og at hun bruger str 38-40 var En vurdering flere af os var enige om. Du mener så at hun snarere er en 42, og det er du self i din fulde ret til – så tør jeg bare ik tænke på hvad størrelse du tror jeg er;) Jeg vil tilgengæld gerne bede om et link til dem du mener bruger str 48 eller mere??? For det kunne da være interessant hvis de faktisk var der:)

 • Synes det er vigtigt at pointere at der på ingen måde er dokumentation for at disse modeller er 175 – 180 cm høje og en str. 38 !!! Det tvivler jeg faktisk stærkt på at de er.
  Normalt er jeg en 36 – 38 og jeg passer en Asos str. 10 (38) perfekt! Så i og med at jeg ikke kan passe en str. 8 er de vel lidt små i str. Men det er nu ikke meget.
  Asos Curve modellerne repræsenterer plus-size tøj ja, i og med at størrelserne går fra 48 til 54, og indrømmet ligner nogle af modellerne ikke en 48, men måske nærmere en 42. Til gengæld synes jeg også at der er nogle af dem der ligner at de bruger str. 48, måske endda lidt mere! Derfor synes jeg egentlig også at modellerne er med til at give et lidt mere nuanceret kropsbillede, idet de langt fra har ens kroppe som de almindelige modeller har.
  Jeg synes helt klart også det vigtigste er at være sund, frisk og glad og jeg er enig i at det gængse kropsideal i dag er helt forskruet, men jeg ved ikke hvorvidt jeg synes at Asos Curve er et bidrag til det.
  Nå men det var bare for at komme med en lidt anden synsvinkel på det, og for at sige at der ikke er nogen der har sagt (og det synes jeg heller ikke Asos Curve udtrykker eller udsender signaler om) at en 180 cm høj pige som er en str 38 er plus-size!

 • Dejligt indlæg med rigtig gode pointer 🙂
  Kom til at tænke på at når modellen, som du skriver, er 180 cm høj og bruger en str 38 og er en plussize – det er faktisk mig! Jeg har ALDRIG set mig selv som plussize og er altid blevet kaldt tynd (hvilket faktisk er lige så irriterende – som du nævner er det jo begge veje). Så det er da første gang jeg er blevet kaldet en plussize, men een gang skal jo være den første, haha..

 • godt nok synes jeg også det er rimelig sygt at str 38 eller 40 kan være plus size, det er vildt klamt at tænke på! man kan godt forstå at små piger bliver skøre i hovedet når body image er så forvranget. men på den anden side synes jeg det er rigtig dejligt at sider som asos og hm vil lave tøj til store piger som mig selv. generalt er meget plus size tøj noget med et telt man tager over hovedet og vupti så er der tøj. Det synes jeg virkelig er noget pis. Ja jeg har røv og mave men fuck jeg vil også gå i stramme jeans og en lækker top som sidder lige så godt på mig som på en str small eller medium. Derfor synes jeg det er forfriskende at se lækkert, “moderne” tøj til plus size kvinder som mig selv.

 • Laura: ah, hvor er du sød:) Og jeg er helt enig.. Det “normale” er overhovedet ikke normalt.

  Line Malou: well… ja.. lidt.

  Guld.log: har faktisk aldrig købt noget tøj fra Asos’ egen linje, men det er en interessant tilføjelse til debatten. Lever de bare i en anden verden end resten af os!? 🙂

  Katja: dejligt, tak:)

  Henriette: Tusind tak for dit indspark – og din parallel til ligestilling er nok ikke helt off!!

  CB: well, faktisk så advokerer både jeg og Sara for at man skal huske at være sund. Sara skriver jo intet sted, at hun mener at de viste modeller er ‘sunde’, men bruger dem alene som illustration til et indlæg fordi det de er både mode- og træningsrelaterede og derfor passer ind i Saras univers. Men når det er sagt, så synes jeg stadig, at det er forkert at gøre sig til dommer over hvad der er normalt – også hvis det gælder mennesker der i nogles optik er for tynde. Jeg VIL ikke være med til at kalde andre mennesker ‘unormale’ hvadenten de er høje, lave, tykke eller tynde. Så længe folk er sunde, raske og glade synes jeg ikke det er nogens ret, at sige hverken det ene eller det andet.
  Og jeg ved ikke om de modeller Sara har vist betragtes som ‘normale’ – som tidligere skrevet i en kommentar længere oppe på siden, så er jeg efterhånden selv nået dertil hvor jeg betragter modeller som sådan en lidt overnaturlig race. Så anken gik egentlig mest på at en slank pige havde fået prædikatet ‘curvy’ – ikke set i relation til andre modeller, men set i relation til virkeligheden.

  Katja: Dejligt, at du også kunne lide hende Emma dér:) Og tusind tak – hvor overskuds-agtigt lige at sige..

 • Tak for linket til foredraget. Det var virkelig spændende, absolut tyve minutter værd.
  Og så vil jeg også lige fortælle dig, at jeg altså synes, du også er sej, Acie. En meget stor inspirationskilde for mig, fordi du så målrettet går efter det, du gerne vil have. 🙂

 • Der er ret spændende samklang mellem Looklab-indlæggene for tiden: Se hende pigen til højre – og muligvis også hende i midten: Hvis de er et ofte præsenteret billede på ‘sund’ og ‘normal’, så er Asos-pigen vel ‘Curvy’ relativt set? https://youblush.looklab.dk/uncategorized/far-du-nok-proteiner/

  Det er et rigtig spændende spørgsmål om hvad vi tænker på som normer. Det er ikke ment som en kritik af det slanke ideal – for det er nemlig så rigtigt, hvad du siger om at udvide begrebet og få variationen ind. Virkelig fin pointe – point for det!

 • Jeg er selv en rigtig plus size med lidt mere af det meste end de fleste, og jeg blev glad for dine tanker omkring en udvidelse af normalbegrebet, Acie. Det er rigtig vigtigt at skære tynd/mager/slank/normal/almindelig/buttet/tyk/fed/whatever-debatten ud fra en inkluderende indstilling. Hysteri, angst og pegen fingre ad denne eller hin, nej tak. Sund fornuft og rummelighed, ja tak.
  Nå ja, i øvrigt er jeg en glad køber af ASOS Curve, fordi de laver nogle lidt andre ting end fx danske Zizzi, der fylder meget på det danske marked. Jeg kan heller ikke se mig selv i ASOS Curve modellerne, men er holdt op med at fokusere på det, for så kunne jeg da ikke gøre andet. Jeg har bare lært at finde de ting, som vil passe til min figur, og så må de selv om resten. Jeg ville også gerne se en tyk model som jeg selv ved siden af de timeglasformede modeller, men så langt er de fleste bare ikke nået endnu (https://www.carmakoma.com er dog inde på noget).
  Jeg tænker lidt at det ligner ligestillingsdebatten, hvor jeg lod mig besnære af Lykke Friis’ ord, at vi først kan få ligestilling den dag, hvor en mand bliver ligestillingsminister og ser kampen for ligestilling som sin kamp og ikke ‘bare’ en kvindesag. Det samme gør sig gældende for normalitetsbegrebet. Det udvides først for alvor, når de normale inkluderer ‘de andre’. My two cents 🙂

 • er meget enig med dig. hvis det dér er plus-size, hvor efterlader det så os andre dødelige? generelt synes jeg dog også at Asos størrelser er super små. selv de størrelser, jeg ellers passede inden jeg blev gravid, var ALTID for små derfra. Men denne model er da direkte slank??! og har komplet flad mave? Wierd. og ret trist.

 • Puuuh hvis hende der er curvy eller plus size så tør jeg slet ikke tænke på hvad jeg ville blive katogiseret som.
  Det svarer lidt til da den amerikanske magasin Glamour puttede en plus size pige på forsiden eller da den engelske designer Mark Fast brugte plus size modeller på catwalken. Ramaskrig!
  Og så er det trist når sådan en som Karl Lagerfeld går ud og kalder Heidi Klum for en stor pige som han gjorde for et halvt års tiden siden. Og alle modeller bliver retouchet og photoshoppet til ukendelighed.

  Det er satme trist at har man en smule til gården og gaden, så er man plus size. Lige et gok til selvtilliden hvad enten man vil det eller ej.

  Men godt emne at tage frem!

 • Det er så latterligt. Hun er jo overhovedet ikke plus size, hun er nærmere den perfekte krop end vi andre nogensinde kommer. Hun er garanteret endt på listen over curve-modeller, fordi at hun havde to centimeter for meget muskel om lårene. Grotesk!

 • Det er så trist, at idealkroppen/normalstørrelsen skal være så umuligt at opnå. Flere og flere unge både piger og drenge lider hver dag under deres hårde forsøg på at nå normalen, der åbenbart er en str. 34-36 for pigernes vedkommende, og kan lede til en altoverskyggende spiseforstyrrelse, der ødelægger ungdommen! ØV hvor ville jeg ønske, man kunne ændre den tankegang, men når modeller ikke engang må have en normal BMI, så er der lang vej igen.

  Men det er også en af de mange grunde til, jeg elsker bloguniverset, hvor man kan se helt almindelige smukke piger i tidens trends, og dette indlæg er en af grundene til, du min egen Acie er en af favoritterne 🙂

  Tak og varme tanker i den svenske retning fra Laura

 • Husk nu på at der ikke står plus-size – ” bare” curvey og det afhænger af læseren og det er positivt eller negativt.

 • Hersom: vi fik vist lige skrevet samtidigt. Absolut – hun er da ikke magen til de andre modeller, men dem har vi jo nærmest alle (håber jeg – måske naivt) accepteret er en overnaturlig race:) Det er bare når en helt almindelig slank pige bliver gjort til ‘stor’ at jeg stejler. Og jeg er så meget med dig:) Så længe vi er glade, sunde og raske så må folk se ud præcis som de vil!

 • Dejligt, at jeg ikke er den eneste, der kan ryge op af stolen over sådan noget. Det tyder jo på, at verden alligevel ikke er så syg. Og at vi stadig formår at se det forkerte i den slags!! Og generelt et tak for at par nuancerede og veltænkte kommentarer.. That’s nice!!! 🙂

  Marie: det er jo næsten at gøre ondt værre?! Og så i bedste mening.. Altså – det er jo prisværdigt at man laver ‘curvy’ kollektioner. Og at man gør plads til alle i modebilledet, men når man så lige topper den med at bidrage med et endnu mere forskruet billede, så det er da bare for dumt.

  Malsen: Yup – jeg er helt og aldeles enig!!

  Mette: you and me both – tjek lige dét maveskind!!

  Karin: yup.. der er alt for stor tendens til at bokse kvinder inde til at passe i en bestemt form. Og det er dumt – for vi kommer aldrig til at blive ens. Der skal være plads til alle og normalen skal gøres så meget bredere.

  Simone: det er da også vildt ik?! Og hun er 180cm høj – en str 38 på 180cm. Plussize!? seriøst?

 • Jeg er enig, det er dælme underligt at de kalder hende for kurvet. Jo, hun har da noget mere timeglasfigur end mange andre modeller jeg har set.

  Dog vil jeg forbeholde mig retten til at være en glad str. 40, og nyde en cupcake og Café Latte når det passer mig 😉

 • Jeg kunne virkelig heller ikke tro mine øjne, første gang jeg så modellerne til den linje. De er jo absolut ikke plus-size. Og ja, er der noget at sige til, at mange kvinder føler sig for tykke, når det åbenbart er sådan curve er? Modellerne ser jo helt normale ud – og jeg vil næsten vædde på, at de ikke er meget over en størrelse 38 eller 40 måske. Det kan da ikke passe at de så skal kaldes curve!

 • Jeg havde samme tanke da jeg forleden overhørte nogle læser avis i metroen og kommenterede Anne Grethe Bjarup Riis´nøgenfoto med sin barn på armen (gammelt billede, med trykt igen i forbindelse med debat i tv) Kommentaren var: “var er det dog klamt af smide sådan et billede i avisen når mn ser sådan ud” hvor efter side 9 pigen blev kommenteret med et “lækkert” silikonebryster,extensions osv. Ikke at det ikk er iorden at ha btyster,side 9 pige osv ingen haderi her. Men hele billede af hva der var normalt, ulækkert og iorden at bringe offentligt forbavsede mig. Det var trods alt et par gutter på min kærestes alder lige omkring de 30 år, og at de ikke har et nuanceret billede på hvordan normalen er og at hvis man har ar efter kejsersnit,hængemave efter graviditet (eller bare lidt søde sager) samt bryster der ikke sad som man var 16, at man så skal gå hjem og skamme sig synes jeg er rigtig skræmmende

  Som du skriver burde mærkaten “normal” række så meget længere om man er stor eller lille, med eller uden bryster,mave osv!

 • Sej kvinde hende Emma – jeg lavede lige en kop kaffe og satte mig og så klippet. Især interessant pointe omkring succes, som er mere end relevant .. på flere planer.
  Omkring den første del af dit indlæg, så har du jo fuldstændig ret – vi skal og bør plaudere for et normalbegreb, som er bredere og mindre fordomsfuld. Det ville, som Emma siger, frigøre en del tankerum, som ellers er optaget af hvordan man taber sig/ tager på for at opnå idealer og dermed succes. Tankerum, som kunne bruges på i stedet at blive større i ånden.
  Os der har for meget eller for lidt, har måske en tendens til at lade det bestemme om vi er noget værd i givne sammenhænge…fx kærligheden, jobsøgningen…..og ikke mindst blogskrivningen.

 • Ja, det er en syg verden. Har mange gange tænkt det samme, når jeg har bladret gennem Asos’ udvalg. Har faktisk også et draft til et liggende indlæg liggende på min computer, det var bare nogle billeder fra H&Ms BiB-linje, hvor modellerne absolut ikke var plus-size i min optik. Efterfølgende har de dog skiftet deres BiB-modeller ud med nogle der faktisk har lidt mere på sidebenene, end de tidligere havde. Det giver da et lidt mere nuanceret billede. Trods alt.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top