Det går så langsomt... - Acie

Det går så langsomt…

Det går så langsomt...

…. med at komme op i omdrejninger, når verden udenfor ser sådan her ud. Armen come ååårn, Stockholm! Give me a break! Snefnug på størrelse med små fjer daler ned fra himmelen og efter et hurtigt kig ud af vinduet kan man konstatere, at man ligeså godt kan lade være med at prøve idag – det vil tage sådan ca. 27 sekunder før man er fuldstændigt dækket af sne og således kan rende rundt som en anden dårlig kopi af Frosty the Snowmand… Meeeeeh.. Jeg gad godt, at det snart var forår, så man kunne gå i ballerinaer og små jakker igen.. Who’s with me!?

Gaaaah – it’s snowing. Again. And I can look forwards to spending the day looking like a bad imposterer of Frosty the Snowman.. What a fashion statement!!

14 kommentarer

 • I am ! Tog lige en 9 km cykeltur i snevejr selv i dag, godt nok ikke så slemt som det billede, but still .. VERY cold ! Hvis jeg kunne havde jeg gemt mig under dynen til solen igen titter frem ..

 • haha jeg var faktisk afsted i bare tær i ballerina og stor pelsjakke igår… meeen butikken ligger i samme gade som jeg bor 😀 Så det kolde var hurtig overstået 🙂
  men jo – kom så plus grader!

 • i am with you!!
  alt der her vinter-hejs klær’ mig slet ikke. er SÅ træt af at rende rundt i støvler. 🙁

 • Ihhhhhh min datter på 6 og jeg glææææder os også til at hoppe i ballerinaerne 😉 Kom så forår, blev der sagt!

 • I am!
  Øv her i Århus sneer det var helt vildt også..
  Føler mig helt snydt, fordi det næææsten var som om,
  at foråret var på vej.. Men nej nej.. Ikke endnu.

 • Solen er også begyndt at skinne her i Stockholm – mage til ubeslutsom vejr skal man lede længe efter, men jeg klager absolut ikke;)

 • I hear ya!

  Tanev har dog varslet plusgrader i slutningen af ugen (kun 2 grader, men det er jo detaljer). Det elsker jeg ham lidt for, for jeg har ingen vinterjakke.

 • Jo tak! Savner mine ballerinaer!!!
  Also, en ting med stockholm og sne.. Når det bliver glat og man har travlt og skal gå ned af de fordømte stejle bakker der eksisterer i Stockholm så er det man savner sine små ballarinaer og ikke sine høje vinter støvler..

  Jeg er som Guapizimo dog også i kbh. Thank god for ingen sne!

  xx Seph

 • Puha er i Kbh. er der heldigvis kun koldt og ingen sne og det må meget gerne snart blive varmere!! Jeg vil også i mine ballerinaer og så trench coaten! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top