Du læser nu
Det går så langsomt…

Det går så langsomt…

Det går så langsomt...

…. med at komme op i omdrejninger, når verden udenfor ser sådan her ud. Armen come ååårn, Stockholm! Give me a break! Snefnug på størrelse med små fjer daler ned fra himmelen og efter et hurtigt kig ud af vinduet kan man konstatere, at man ligeså godt kan lade være med at prøve idag – det vil tage sådan ca. 27 sekunder før man er fuldstændigt dækket af sne og således kan rende rundt som en anden dårlig kopi af Frosty the Snowmand… Meeeeeh.. Jeg gad godt, at det snart var forår, så man kunne gå i ballerinaer og små jakker igen.. Who’s with me!?

Gaaaah – it’s snowing. Again. And I can look forwards to spending the day looking like a bad imposterer of Frosty the Snowman.. What a fashion statement!!

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top