Du læser nu
The Floppy Hat – vol II

The Floppy Hat – vol II

The Floppy Hat - vol II

The Floppy Hat - vol II

Da jeg var ude og scoute efter en kjole igår, slog jeg vejen forbi H&M.. Y’know.. Det ku’ jo være, at man havde heldet med sig… Det var imidlertid ikke tilfældet – istedet faldt jeg over nogle pæne accessories. Herunder en hat – flertallet talte, da jeg for nogle uger siden spurgte om jeres mening til den camel-farvede sag fra Monki, og jeg lod den hænge.. Istedet har jeg nu testet denne fra H&M, som har lidt bredere skygge, som flere af jer efterlyste – jeg synes så det er semi-træls, at man så ikke kan se andet end ned i jorden, men alright.. Hvad siger I – bedre eller stadig håbløs?! Derudover synes jeg tasken var lidt fin – omend referencerne vist ikke er til at tage fejl af 😉

A few accessories from H&M.. I tried on a hat with a wider shadow, but I can’t decide if it’s too wide.. Hm.. And the bag was pretty – tho the references are almost too obvious 🙂

 Kommentarer (26)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top