Du læser nu
Uniform

Uniform

Uniform

Uniform

Uniform

Uniform

-20… Så koldt mente en veninde det var, da vi for lidt tid siden væltede ud af biografen Rio på Söder… Mit eget interne termometer giver op efter bare få minusgrader, for derfra er det bare koldt. Ligegyldigt hvad displayet ellers viser. Bidende møghamrende koldt. Og som tidligere nævnt indbød dagen idag bare ikke til de store anstrengelser på outfit-fronten. Så jeg trak i uniformen og nød hvor veltilpas man kunne føle sig. Pakket ind i varmt tøj.. Så derfor smilede jeg lidt ekstra til verden og lod (for engangs skyld) være med at gemme mig bag mine ellers elskede shades.. Veltilpashed er jo totalt underrated.. Og de af jer, der følger mig på Facebizzle vil iøvrigt også kunne se, at Himmelbjerget har lagt sig (.. dog ikke helt.. fordømt). Hvilket jo bare gav endnu mere grund til at smile;)

It’s hysterically cold (.. I know… I keep saying that – but I swear; you really can’t emphasize it enough.. it’s serisouly retarded) and as previously mentioned I couldn’t even be bothered to any minimal effort outfit wise. I put on my uniform and smiled to the world – of pure content and comfort.

 Kommentarer (21)
 • Årh, hvor ser du sød og glad ud! 😀 Ville ønske at jeg kunne være ligeså fin i min ‘uniform’ .. tsh. :b

  kan btw. ikke helt se, at Acie skulle være den højrøvede her.. men what do I know.

 • Hey Acie

  jeg tænkte at det var oplagt at spøger dig, nu hvor du har jo boet i LA 🙂
  har gået overvejet en rejse der over nemlig, er der omåder der er bedre end andre, at bosætte sig i. I forhold til shopping, sightseeing osv? 😀

 • Lizbet: haha, men som skrevet, så lukker jeg altså også jakken, når jeg ikke står og spiller fandang foran kameraet:) Og så har jeg uldne underdrenge på – sårn’ nogle kommer man utroligt langt med!

  Michelle: uh, haha.. jeg gør faktisk ikke ret meget ved mit hår. Jeg giver det engang lys skyllefarve i ny og næ for at give det lidt spil (synes især sådan noget lyst hår kan blive helt gråt og kedeligt her op vinteren, men det sker måske 4 gange om året oder so!? Og derudover lader jeg min mor klippe det – meget simpelt:)

 • Du, øhm, hvad gør du ved dit hår? Jeg mener, det ser bare så sundt, fint og nordisk ud! Jeg har fået striber i håret en million gange, men synes det er for dyrt og giver egentlig ikke det look, jeg gerne vil have. OG så slider det! Men du har dét look, og dit hår ser samtidig sundt og flot ud! Så vil du ikke være rigtig rar at dele ud af hemmlighederne? Be ooooom :b
  Farver eller afbleger du og gør du det selv eller hos frisøren? Tell, tell! 😀
  Meh, hvor er jeg misundelig.. (:

 • Haha – nej det er kun hyggeligt at I også deler den anden vej! Og jeg vidste jo godt, at du var Stockholms-bevandret, så det var ikke for at være belærende, men bare et fyi.. altså – det med at jeg stod på Sveavägen og ikke på Söder og flagrede.. Ku jo godt se, at det ikke fremgik specielt tydeligt at billederne, hvor jeg egentlig var.

 • I know, men det var nu også mest det billede, jeg mente. Man ser ikke så meget af omgivelserne på de andre 😉 Er bare ret vild med de der bygninger, der bare tårner sig op og så udkigspunktet deroppe. Hvis jeg kunne, havde jeg lavet en Acie og var flyttet, men der er vist ikke nogen stor pointe i at tage til Stockholm for at læse overbygning i russisk…

 • Louise: thx! 🙂

  Mini: whooooo cares?! 🙂

  Nicole: uldne underdrenge!! 🙂 Og så lukker jeg self lige jakken, når jeg ikke står og spiller fandango foran kameraet;)

  Simone: thx!

  Henriette: åhh thx – men jeg er vist bare meget almindelig og glad:)

  Mette Straa: købte den selv dagen efter, pero graciaaaas:)

  Hazel: tak tak tak – faktisk er det både billeder af Norrmalm og Söder. Billederne af mig er taget ude foran Handels. Det af Söder er taget fra t-banan:)

 • Acie.. Jeg forstår simpelthen ikke, at du kan holde varmen i det der outfit! Jeg er nødt til, herhjemme i DK, at rende i dunjakke og halstørklæde og vanter og varme sko.. Hvordan søren kan du leve i det der? :O

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top