Du læser nu
Heaven & Hell (…. mest hell)

Heaven & Hell (…. mest hell)

Heaven & Hell (.... mest hell)

Heaven & Hell (.... mest hell)

Lidt stille idag, men det skal der jo også være plads til… Har brugt dagen med at spise kötbullar med to gamle kolleger (yes.. nom nom nom på den konto), lege lidt med det der speciale og være i udklædningsforretning med veninde. Sidstnævnte behøver absolut ingen gentagelse nogensinde. Til vores store skræk gik det jo op for os at der er tema til årsfesten på fredag. Yes. Tema. Fedt nok. Vi er vilde med det. Meh. Not so much. Har altid haft en dyb aversion mod alt hvad der havde med udklædning at gøre (og ironisk nok er man netop idag blevet nævnt, som en af landets 10 mest indflydelsesrige modeblogs. Tal lige om udklædningsfest på helt stor skala. Ha!), så nyheden om at fredagen skal spenderes i “Himmel & Helvede” blev modtaget med et suk.. Det er så sindssygt typisk svenskere, at elske det der med udklædningsfester. Christ. En samlig tosser, er hvad de er. Anyways – det virkede som om man havde enten to muligheder (y’know – engel eller djævel), hvoraf begge dele virker lige kliché-agtige  på den kvalme måde. Så jeg gør oprør. Og klæder mig ud som sky. Men så lidt engagement som man nogensinde har set nogen klæde sig ud som noget som helst. Heck – hvis jeg kunne slippe afsted med det, ville jeg møde op med en vatkugle limet i panden. Gaaaah.

Lunch with old colleagues, writing on my thesis (sort of at least) and visiting a costume store with a friend – apparently the annual SSE party comes with a side of dress-up. This year’s theme is “Heaven and Hell” and I’m trying to keep myself from barfing over tackyness in its purest form..

 Kommentarer (11)
 • Ahh ok. Det er jo heller ikke så fedt imo, men det kan jo heldigvis gøres på mange andre måder også 😉 Mindes at jeg for nogle år tilbage både så folk udklædte som vindmøller og tandbørster. Det er jo ikke lige indenfor jeres tema, men bare det, at nogle gør rigtig meget ud af det gør at det hele bliver meget federe. Jeg ser frem til at se dig i sky-kostumet 🙂

 • Altså…..nu har du sagt A, så må også sige B…..Nu har du fortalt os at der er udklædning, så skal vi naturligvis også se dig som sky! ….og ikke noget med at “glemme” kamera eller noget, du 😀
  Sky-løsningen er fantastisk 😉

 • Lika: haha, ja dér er vi så ikke helt enige. Jeg er 100% sikkert farvet af at have boet i USA, hvor udklædning bare er lig sluttyness og det ligger bare lidt langt fra mine skandinaviske værdier:)

  frede: haha – hvor utippet?! Prøvede faktisk kridhvid afro – det så konge ud, men jeg var for nærrig til at kaste 300 spir efter den…

  Maria: heh – jeg skal se om jeg kan få den foreviget:) Og det er Anna Ebbesen, der har skrevet en artikel på Kommunikationsforum, men synes lidt den mister sin validitet, når der flere facts hun ikke lige har tjekket op på. Det er synd, men hvad kan man forvente?!

  Guldlog: heh.. well.. spørgsmålet er bare hvordan man skal lime den fast?!

  Emma: hahaha – well, nu er det jo heller ikke jer, der skal lime vat i panden på jer selv, så det kan jeg godt forstå;)

  NoisyCupcake: Tak:)

  Lise: agreed – selvom jeg nok mest synes det er pinligt frem for kedeligt:)

  Linn: haha – well, nu er introture jo også lidt et specielt fænomen, så synes ikke helt man kan bedømme danskernes udklædningslyst på det grundlag. Men svenskerne er vilde med det – se bare Lundakarnevalen! Og alt deres spex! De er tossede med at klæde sig ud! Iøvrigt trillede jeg lige ind om din blog og så at du er Tar Heel!? Har selv levet af Kansas City Icewater fra TopO, HolyGrails fra Players, falafler fra MedDeli, JackD fra Lucy’s (som ikke hedder Lucy’s mere), fulde onsdage på The Library og kærlighed på La Res.. Ram Village 1203 – efteråret 2008. <3

 • Haha, sjovt å se at du leser at det er typisk svensker å like utkledning. Det er mitt bilde av danske på en prikk! Fikk helt sjokk til HA Intro.. Haha 😉

 • Jeg synes det er jättekul, at du gør oprør som sky! 🙂
  – udklædnings-fester kan nemt blive lidt(læs: alt) for meget. Rigtig mange klæder sig bare mega kinky ud, og så er dét det. Det er altså lidt kedeligt og fantasiløst synes jeg!

 • Haha, jeg må indrømme at jeg har det på præcis samme måde som dig!
  Mange piger bruger denne lejlighed til at klæde sig til dirty, på den not so cool måde og jeg ville nok gøre som du og klæ’ mig som en sky og være rasmus-modsat. Det er jo på sin vis også skæg og skæmt, ikke :b
  Held og lykke med det hele 😀

 • Åh din stakkel, jeg hader også udklædninger. Håber dog vi må se din sky 🙂
  Tillykke med kåringen – sejt! Hvem har lavet kåringen? Kan man læse noget om det et sted?

 • Aaaaj come on, Acie. Det er måske lidt træls at forberede (sagt på godt jysk) meeen når det først er på plads så er det da super skægt? Mindes nogle af de bedste fester jeg har været til har været udklædningsfester. Mmmm ved ikke, men det er som om folk slapper lidt mere af og bliver mere sjove.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top