På toppen af CPH - Acie

På toppen af CPH

På toppen af CPH

På toppen af CPH

Yeah… Det’ mig… På toppen af København… Flankeret af læksibæksi-tasken… I sidste uge var jeg nemlig forbi Illum for at befamle den Burberry-taske, som vi giver én af jer i den store lodtrækning.. Og det er jo tydeligvis bare én stor og lang misforståelse – for den skal slet ikke udloddes nogen steder. Den skal bo hos mig. Punktum. Vi har jo diskuteret det der med, at jeg virkelig (!) mangler en ny sort taske. Så det kan da kun være rimeligt. Nej? Nå… Pokkers!! Den var sindssygt lækker ellers – den bedste kvalitet, smørblødt læder og gode detaljer.. Halløjs!! Så jeg misunder jer og har selv signet op, mens jeg lader som om, at jeg har glemt, at jeg jo ikke selv kan vinde.. Men det kan I – og som tidligere nævnt er det er bare en helt almindelig lodtrækning mellem alle, der tilmelder sig via dette link. For at opsummere, så bliver I tilmeldt som Looklab Friend ved at indtaste jeres oplysninger, og som tidligere nævnt, så har vi rigtigt nice stuff i ærmet til vores venner… Rigtigt rigtigt nice, fakkertalt.. Derudover får I tilsendt et Illum Key-kort, som er et bonuskort som ethvert andet – hver gang I køber noget i Illum tjener I point og fordele. Helt og aldeles gratis og uforpligtende. Ligesom når man kaster sit H&M Club kort på disken i tide og utide.. Yes.. Og fik jeg sagt hvor læks den taske var irl!? 😉

Sign up here to enter the give-away for this Burberry bag – you’ll sign up to become a Looklab Friend (… and we have niiiice stuff coming for our friends) and receive a bonus card to a Danish store. Totally free and no strings attached. It’s just a bonus card and it doesn’t matter if you don’t live i Denmark – I tried it myself, and I got one even though I live in Sweden, so it really doesn’t matter:)
https://illum.dk/looklab

10 kommentarer

  • Jeg har ligesom Line og Karoline også tilmeldt mig, og endda ligesom line næsten fra starten, men har heller ikke modtaget noget – heller ikke i spamfilteret.

  • Det er helt i orden – jeg er allerede looklab friend og glæder mig til at se jeres påfund:)

  • Nu har jeg været signet op som Looklab Friend fra… ja, dag 1, meldte mig til samme dag som Looklab blev offentliggjort, så vidt jeg husker, men jeg modtager altså intet?! Er det fordi I ikke sender noget ud, eller er det bare mig, der bør få mig en ny mail, der ikke smider jeres mails i spam-kurven? 🙂

  • Og self også fordi vi enormt gerne vil have at folk signer up som Looklab Friends – og det ville self være lidt lettere hvis vi kunne afsløre hvorfor.. men altså.. we can’t.. but it’s good. Promise.

  • Haha – sorry. Spottede lige at Sofie og jeg havde fået kaget et indlæg på samme dag. Woupsie. Vi er bare stolte – lad børnene lege. Det er overstået om en uge. Så lover vi at holde kæft with the bag! 🙂

  • Argh, enough with bag:)) Den konkurrence bliver jo spammet for vildt på Looklab. Jeg vil jo ikke have den:)

  • Du tar’ tasken og jeg beholder vesten – det må være fair!? Den er mit kæreste eje – tæt på ihvertfald 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top