Du læser nu
5 Tips

5 Tips

Sidste år blev jeg interviewet af Sirene om mine 5 bedste råd til nye bloggere – de fortjener næsten gentagelse:) Jeg er på ingen måde ekspert, så det er bare min egen personlige mening og forestilling om hvad der fungerer.. Men jeg har altså ikke andet end gut-feeling at basere det på:) Så hvad siger I? Er det opskriften på en god blog?? 🙂

Last year I was interviewed by Danish magazine Sirene about my 5 best tips for new bloggers – basically it’s 1. write about something your passionate abt, 2. have a nice layout 3. comment on other blogs, 4. Let your personality show and 5. Vary your posts.

 Kommentarer (20)
 • Virkeligt gode råd, du kommer med i artiklen. Som nystartet blogger er det rart at læse dine råd. De er meget konkrete og lige til at gå til. Jeg har startet en madblog med to andre piger, som på sin vis stadig er ved at tage form – men vi har snakket meget om hvad det er, der gør andre blogs gode, når vi har diskuteret vores egen stil. Især personligheden synes jeg er vigtig, men det kan godt være svært at gennemskue om den faktisk kommer igennem. Nåh, men det handler vel også til dels om at finde sit fodfæste hen ad vejen.
  Vil helt sikkert tænke lidt mere over det med at kommentere. Og lade være med at se det som en “udspekuleret” måde at få folk til at klikke forbi ens blog – det er jo okay at gøre lidt opmærksom på sig selv 🙂

  God weekend!

 • Super råd. Jeg er nok altid endt i den modsatte grøft og er blevet privat, men ikke personlig, bare fordi jeg aldrig rigtigt har fået gjort op med mig selv, hvor meget jeg egentlig vil dele… Ikke så heldig en kombination.

 • Det var som ikke for at traekke i land. Jeg ville ikke ligge billeder af mig selv ind “for at goere min blog mere personlig”, men hvis det gav mening for et budskab paa en post – saa jo. Jeg tror det er svaert at undgaa helt paa en blog med mode som tema – “personlig stil” er jo et hot tema :). Mht. om det at se et ansigt er vigtigt – er det ikke vigtigt for mig, hvorfor jeg (indtil) nu heller ikke har ansigt paa min blog.

 • Jeg tillader mig at give Lina Marie ret (inden hun lidt trak i land)! Jeg synes godt at man kan have en personlig blog uden at skulle servere sig selv på et sølvfad. For mig er blogs lig med inspiration, ideer og tanker. En god blogger er én som kan formidle et budskab på en underholdende og kreativ måde, og ikke nødvendigvis én som er skide god til at posere på et dagens. Det er blot min mening, og når det er sagt, så tak for en super god blog:-)

 • …. saa lige de her linjer og kom til at taenke paa dig og din taske mani!:
  Reason #1 Why I Love Bags: No matter how much I eat over the weekend, my handbag still fit perfectly on Monday morning
  … saa sandt, saa sandt 🙂

 • Tak for dit svar. Ja, det er faktisk rigtigt. Har aldrig bemaerket hvor lidt privat din blog egentligt er :). Forstaa mig ret – det er ikke fordi jeg har staerke holdninger om ikke at vise mit ansigt – jeg goer det sikkert ogsaa paa et eller andet tidspunkt. Med risiko for at fremstaa utrolig kedelig -syntes jeg bare at andre ting er langt mere spaendende at “snakke”om pt. plus det er ikke fordi mit fine toej faar meget airtime nu mens jeg er paa barsel!

 • Cool, at I kan bruge dem til noget derude:)

  Lina Marie: jeg tror sagtens du kan, men det er klart sværere for mig at forholde mig til én hvis ansigt jeg ikke kan se.. Derudover er der absolut en distnction at gøre mellem at være privat og personlig. Jeg får tit at vide, at min blog er super personlig. Det kan jeg til dels godt forstå, at folk synes. Men jeg er også meget meget bevidst om at være super-duper privat. Og det kan man måske bedre slippe afsted med, hvis man ikke er bange for at vise sin personlighed. Jeg VIL ikke afsløre noget som helst om kærester, venner, job, familie (udover at jeg har én – navne, billeder (nevø-fødder undtaget), jobs, tilværelser – off limits) og jeg kunne aldrig drømme om at skrive hvordan jeg ‘føler’ – altså, om jeg har en off-day eller har været oppe og diskutere med nogen. Mit private liv er helligt. Fuldstændigt. Men jeg tror ikke at folk tænker over, at jeg er meget mere ’tillukket’ på den front end andre bloggere er det. Og det er jo fint – for det tyder jo bare på, at ingen savner det.

  Maria: tjow – det skal den da:) Jeg savner den også lidt!!

 • Det er da nogle super gode råd!
  Jeg har oprettet en rejse-blog. Den er ikke så aktiv endnu, men jeg vil bruge en masse tid på den, når jeg flytter til Saudi Arabien her til sommer 🙂
  – Jeg har ikke læst dine råd før, så tak for gentagelsen 🙂
  Marie

 • Meget gode råd! Tak for dem.
  Synes det er fint du nævner at man skal gøre det for sin egen skyld og på sin egen måde… 🙂 Så bliver man nok også nemmere genkendelig.

  /Stina

 • Jeg synes det er nogle rigtig gode råd især er jeg fan af nr. 4 og 5. Jeg synes ret hurtigt jeg kommer hurtigt videre fra bloggen, hvis jeg ikke fornemmer noget personlighed og variation. Jeg gider ikke se det ene outfit efter det andet uden at der bliver bidraget med lidt mere.

  Dog synes jeg det vigtigste er, at man blogger på den måde man selv finder rigtigt. For som du skriver, man blogger ikke for læserens skyld. Det der betyder mest er jo egentlig, at man kan stå indefor det man blogger om – hvad andre mener er jo så deres sag.

 • Tak for de gode raad! Jeg er ogsaa ny blogger – jeg proever virkelig at lave en personlig blog – uden dog at vise billeder af mig selv, haaber det kan lade sig goere!:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top