Du læser nu
Cloud 9

Cloud 9

Cloud 9

Cloud 9

Cloud 9

Cloud 9

Cloud 9

Cloud 9

“Glasset i handen fattom: gu-tår! Helan den går och magen den får. Sorgerna glömmas, glassen nu tömmas – alla för Handels höjer en skål!”. Yes. ‘Handels Lov’ er den sang der indleder alle banketter og så er stilen lidt lagt, no!? Handels Banketterne er så svenske som noget kan være – black tie med et tvist af udklædning, champagne, pæne mennesker, kalas og snaps. Selvfølgelig er der snaps. De drikker jo altid snaps. Hvilket også betyder, at alle middagene altid slutter med at hele salen danser på borde og stole. Igår var den officielle indsætning af det nye studentkår (.. ehr – hvad hedder det på dansk!?) og det foregår – som alt andet på Handels – med formelle ritualer. De nye formænd knæler én for én for de gamle formænd, som hænger udvalgs-medaljen (á la en borgmesterkæde) om halsen på dem. Alt imens hele salen klapper og hujer for de nye, der det næste år skal lede (det absurd aktive) studentkår. Meget Handels. Og som I kan se holdt jeg mig til en meget moderat udklædning (men det gjorde alle – og det havde altså været træls at være hende, der var dukket op i fuld kropsmaling, mens resten af salen sad i smoking og cocktailkjoler) og fik også danset en lille dans eller 3 på stolen:)

Last nights shenanigans at an SSE Banquet… I wore a cottonball on my head and pretended to be dressed up as a cloud – for about 5 minutes… Great fun:)

 Kommentarer (14)
 • Clara: primært fordi Handels er bedre ranket internationalt end CBS er det – og hvis man en dag vil konkurrere om jobs på internationalt plan er det lidt federe ikke at blive sorteret fra allerede før interview-runderne, fordi man gik på en ‘forkert’ skole:) Men også fordi jeg er en eventyrer – der godt kan lide at rejse og prøve ting af.. Danmark er så fladt;)

  Nadia: ha – hvis ikke det var fordi hun lige havde tabt 20kg var jeg nok blevet en lille smule træls over den sammenligning. Jeg kan ikke selv se det, but if u say so.

  Trine: he – nej man kan jo heller ikke lige have spejlreflekskameraet med i clutchen;) Som så ofte er tilfældet bliver mine billeder ikke taget med bloggen for øje – men for at fange fine øjeblikke. Nogle af dem viser jeg frem her – men de fleste (fx alle dem hvor mine venners ansigter ikke er totalt slørede) lægger jeg aldrig op, men beholder for mig selv:)

  Lisa: haha – tusind tusind tak.. Min kavaler var også svært imponeret, mens én af mine venner absolut ikke synes det var en ‘rigtig’ udklædning. Han var så selv mødt op i en glimmer-butterfly. Som om det er bedre?!

  Charlotte: den er såmænd bare fra H&M og hedder Chicks Envy Me tror jeg nok..

  Lika: Tusind tak:)

 • Bliver simpelthen nødt til at komme ud med det nu (efter mange år som fast læser): DU LIGNER VIRKELIG LINDA P 😀 Selvfølgelig bare i en lidt mere feminin og 10 gange flottere version 😉 Dog er i begge MEGA seje 🙂 Håber ikke du bliver alt for stødt over min sammenligning..?

  Din blog er den fedeste..

 • Haha – tak:) Og mjo – synes bare det lød forkert.. Er et elevråd ikke sådan et man havde i gymnasiet!? Studentkåren er paraply-organisation for alle udvalg på skolen – corporate relations, sportsudvalget, festudvalget og det hav af andre mere eller mindre mærkværdige udvalg der findes:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top