Du læser nu
Details

Details

Details

Der var generelt træthed i venneslænget igår efter fredagens festligheder. Derfor endte vi med McD, bland-selv-slik og xBox i sofaen… Så blev det også bare til et lille shot af detaljerne i aftenens outfit.. clutchen er ny og fra Black Lily – den landede i min postkasse forleden og jeg takker ærbødigst rare PR-mennesker for at synes, at jeg fortjente sådan én. Nu har jeg hele 3 (!) clutches i samlingen.. Wuhuu!!

Some details from last night – nothing crazy as we were all pretty tired and ended up on the couch eating McD, candy and playing xBox… Good times:)

 Kommentarer (14)
 • clutchen, longtime, kommer i butikkerne i løbet af marts til 900 kr.
  i første omgang kommer den i Companys på Frederiksberggade 24, Kbh og på http://www.shop.dk.
  vi starter vores egen black lily webshop i løbet af april og her kommer clutchen også på.
  man kan følge vores facebookside og få info om webshoppen, lagersalg, nye kollektior osv. osv.

 • Neeeeeeeeej, hvor er den bare lækker! Den MÅ jeg simpelthen eje! Ved du om den er i forretningerne nu – og hvor den kan købes? Please? Tillykke med den..:-)

 • Årh, Acie, hvor er det bare et læks weekend-look – og du ka’ jo sagtens, sagtens gå med clutch 🙂 LÆks Acie-farve ellers…
  Den er smuk! Tjek i øvrigt os’ deres tørklæder, når lejligheden byder sig!!! Jeg BOR i mine…
  /Nete

 • Ah – du må ikke give mig sådan nogle forskrækkelser. “nybagt mor” – troede jo lige! 😀 Og yes – jeg ved godt, at jeg er en heldig agurk (hø). Og for at det ikke skal være løgn så havde rare PR-folk udvalgt et par forskellige options afpasset – netop – efter hvad der ville passe til en ‘Acie-farvet garderobe’ (end quote).. Det er da tjekket, hva’!? Det er jo lidt ligesom at få en gave af en veninde – nogen der kender éns garderobe og synes man mangler en clutch (fordi jeg i et indlæg netop havde skrevet at leo’en var min første clutch ever!).. Halløjs!

 • Det var dog et umanerligt fint shoot og ikke mindst sæt:-)
  Smukke A!

  Snyd at rare pr folk ikke sender den slags min vej, enhver idiot kan da regne ud, at en nybagt mor med gylp på tøjet og render under øjnene har brug for en fancy clutch i lyst ruskind??! Hmn, ikke…nej, men mit sorte kanvasnet fra Strøget fungerer da også ok.

  Spøg til side, den clutch passer jo perfekt ind i din garderobe!

 • Ah, I er søde. Jeg lå det meste af dagen på sofaen og gad egentlig slet ikke bevæge mig nogensteder, så outfittet var virkelig ikke mere end ‘hvad-ligger-øverst-kommoden’ 🙂

 • Fantastisk sammensætning! Det er altid skønt med nye clutch – skøn lille fin taske, det kan rumme de mest nødvendige ting… nøgler, pung, mobil, læbepomad og diverse kvitteringer 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top