Du læser nu
Basis Goodies

Basis Goodies

Som nogle af jer måske allerede har set på Facebook, så opdagede jeg lige, at der er free world wide shipping på Shopbop… Bop bop, hva’!?.. (okay – dårlig joke.. couldn’t help it.. speciale-hjerne)… Needless to say, er jeg fristet til at slå mine poter på lidt basis-goodies…

Basis Goodies

Jeg har skrevet om den her stribede fætter før – fordi den burde være en del af den perfekte basisgarderobe!! Den er fra T by Alexander Wang og står i 650kr, hvilket imo ikke er helt hjernedødt, da den jo virkelig har basis-potentiale (?) på den langvarige måde… Dog kunne det måske være meget fedt, lige at prøve den før, man lystigt klikkede den hjem – er der mon nogen af jer, der kan sige noget om størrelsen??

Basis Goodies

Mhm… Yum yum… Hvid basis-tee – den er også fra T by Alexander Wang og jeg har efterhånden hørt så meget godt om dem, at det er svært at lukke ørene længere. Camille er fx trofast T by AW-pige… Den her står i godt 430kr, og det er jo lidt en slat for en hvid tee – men igen.. hvis den holder flere sæsoner er det måske ok??

A few basic goodies that I’m eying from shopbop where there’s free international 3day shipping these days… oj oj oj..

 Kommentarer (28)
 • Jeg har shoppet en del gange på Shopbob.com efterhånden, og man skal være opmærksom på, at varer derfra konsekvent bliver snuppet i tolden. Man skal altså ikke købe noget fra hjemmesiden, fordi det er billigere end på de europæiske hjemmesider, men kun fordi, man ikke kan leve uden det eller få fat i det andre steder.

 • Uh, det er altså godt, at du siger den slags – for jeg har (indrömmet) ikke specielt godt styr på hvordan man ser hvordan noget er syet og havde ikke tänkt over det du netop nävner, men kan jo sagtens se det, nu jeg ved hvad jeg kigger efter!!! Så tusind tak!

 • Jeg vil lige indsparke noget *synsmæssigt* omkring den stribede; Den er slet ikke ret pænt syet, når man ser fotoet: Især når den er stribet, så burde IMHO striberne sidde meget pænere (se fx nede foran ved ribkanten, hvor der lige kigger en smule blåt frem, så det ser ud, som om blusen er buet nedad foran), mere symmetrisk, indarbejdet i designet – dét kendetegner i mine øjne den dyre kvalitet og adskiller den fra, hvad man kan købe i Føtex….og det er virkelig ikke pengene værd, hvis man ikke engang kan få dét for de penge, man giver for et designernavn.

 • Godt I lige kan hjälpe hinanden for jeg har slet ikke styr på danske toldregler desvärre:/ Maria – krydser fingre for at du slipper uden alt for stor regning:)

  Mille: hmm.. det er utroligt hvor mange blandede historier man hörer. Synes dog der er overvägt af positive AW historier, så måske du har väret uheldig?

  Mette: det er da träls at der er kommet huller i?! Er det fordi den er så tynd i strikken eller`?

 • Jeg har desværre ikke særlig god erfaring med basic t-shirtsne fra AW.Efter at have hørt så meget godt købte jeg 3 stk. Allerede efter 1. vask var sidesømmene snoet helt om foran/bagpå.Efter vask kunne de godt nok strækkes nogenlunde på plads igen, men faconen var som følge lidt skæv.Da de havde modstået 3-5 vaske begyndte de at fnulre helt vildt.Såeh ikke et godt køb for mig.
  Men synes altså også at det varierer meget.Har feks. t-shirts til 40,- fra H&M der holder på 2 år:)

 • Jeg købte den stribede over shopbop til 634 mener jeg og jeg fik brev fra USP om told på 324 kroner 🙂

 • Forresten nu i snakker om told…jeg har lige købt en nederdel på Tobi.com og der var ikke told på, men de skrev jeg måske kunne blive opkrævet told når den kommer til landet? Nogen som har prøvet dette? Får man varen inden eller skal man betale tolden før man kan modtage varen? har andrig handlet fra US før, så vil blive rigtig glad for jeres ekspertise;)

  På forhånd tak:)

 • Jeg har også den stribede T by Alexander Wang du viser foroven…er rigtig glad for den, men der kommer desværre let huller i den. Min har to små huller på maven og jeg har virkelig passet godt på den;( Så en magentil til salg på TS den anden dag, som også havde et hul,- ved ik om det er generelt eller om det bare er min? Men fin er den ihvertfald;)

 • Hej alle,

  Den stribede er så pæn, men bare til information, så er det SÅÅÅÅ ringe i kvaliteten. Jeg havde min i 14 dage, da der gik hul under ærmet – og senere i både ærmer og ryg. Derfor vil jeg slet ikke anbefale jer at kaste penge efter den – på trods at “pænheden” 🙂 Men hans t-shirt er fantastiske.

 • Hehe 🙂
  Ja, der er lidt blandede meldinger.
  Men altså den var hvertfald ikke som jeg havde forventet og ja som sagt kvaliteten er ikke god 🙂

 • Line: haha – nej, det er dejligt med input! Og jeg er fristet… Oj, jeg er fristet!

  Mathilde: Joooo – det er kanon med input! Tak!! Og de der tee’s lokker da bare mere og mere!

  Mette: hehe, synes det var enormt sødt:) hmm – men sikke nogle blandede meldinger.. Den ene siger den er lang og den anden at den er kort!? Nå – men hvis kvaliteten alligevel er rådden kan det jo være det samme! 🙂

 • Haha, ja det kan jeg da godt se nu 😀
  Men jeg synes bare ikke den sidder godt, den er virkelig kort. jeg er en 183 og går mig kun lige ned over hoften og den er også kort i ærmerne. og er enig med mathilde i at den er ikke i særlig god kvali..

 • Køb den ikke;) Ej, det skal jeg slet ikke bestemme, men har selv den stribede og det er noget nær det dårligste køb, jeg har gjort. Der komme told oveni og den er i dårlig kvalitet. Efter 1 vask var min helt skæv, med huller i og bare enorm stor i det.
  Dog har jeg god erfaring med deres t-shirts.

 • Jeg synes selv at T by AW’s basis tees er rigtig lækre – Den er pengene værd, vil jeg sige. Altså, hvis man har dem, for det er en sjat at give for basis items, men de er til gengæld også fantastiske og i en god kvalitet. Jeg sværger i hvert fald til dem!
  (Førhen var jeg mest til Acnes basis tees, men så skete der pludselig et eller andet med kvaliteten, synes jeg, og nu mister de den fantastiske blødhed og ender som noget, du lige så godt kunne have købt i H&M ift. kvaliteten efter en vask. Og der er altså ret stor forskel på, at give 500 kr. vs. 40 kr. for en hvid t-shirt! Så nu er jeg gået over til T by AW, og jeg er fuldt tilfreds indtil videre)

  Omg, sorry for the novel…

 • A: det må man helt selv om:) Man kan sige Acie som en asje.. eller Acie som A-Z på engelsk:)

  Burkurije: haha.. I get it.. and agree!!

  StyleStories: man kan forudbetale tolden hos Shopbop – men jeg er ikke specielt godt inde i de danske toldregler. I Sverige har det ikke været noget problem for mig med told overhovedet:)

  Guri: ah – tusind tak.. det lyder jo umiddelbart ikke dumt:)

  Lise: ah okay – i en sådan grad, så den måske ikke er specielt basis-agtig??

  Mette: haha – sorry.. kan simpelthen ikke lade være med at grine af hvor mange gange du har fået “sidder som på modellen” klemt ind på 3 linjer;) Hvordan sidder den så?? 🙂

  Sophie: yes – det skal man lige undersøge først! Jeg er ikke specielt godt inde i de danske toldregler da jeg bor i Stockholm:)

 • jeg køber ikke så meget tøj på nettet.. men dette lyder dog meget billigt, er der risiko for told oven i prisen? (jeg kender ikke shopbob)

 • Jeg har næsten lige købt den stribede bluse og den sidder slet ikke som på modellen, jeg købte en large og den sad bare slet ikke som på modellen.
  Og jeg synes vi to minder meget om hinanden kropsmæssigt. så hvis du som jeg havde forstillet dig at den sidder sådan nogenlunde som på modellen så skal du ikke købe den.

  🙂

 • Hej AC
  Jeg har den stribede faetter – den er ret oversize i det og saerligt lang og loes i aermerne som paa billedet.

  Lise /Tnb

 • Heisann 🙂
  Jeg har den stripete toppen og den er ganske stor i størrelsen, Dersom du velger den størrelsen du normalt bruker vil den være litt oversized.
  Super blog du har 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top