Du læser nu
Har I set?

Har I set?

Har I set?

…. at det er tid til Fashionflea igen? Eller – ikke helt. Men salget af stande er gået igang igen. Wuhuu. Det var med stor succes at Flotte og jeg deltog for et par uger siden, og havde det ikke været fordi det næste gang afholdes sølle 2 dage før jeg skal aflevere speciale, så havde jeg absolut været på pletten igen. Jeg er dog allerede begyndt at samle sammen til Fashionflea til efteråret:-)

De af jer, der har lyst til at prøve kan købe en stand HER – location er skiftet fra Nørrebro til Østerbro så der er lidt flere stande og lidt mere plads. Men man skal altså være hurtig – jeg kan se, at der næsten allerede er udsolgt. Gisp! Og hey – det’ sjovt.. og hyggeligt.. og en god måde, at få ryddet ud i garderoben.. One girl’s trash is another girl’s treasure 🙂

It’s time for Fashionflea again! Weeey!

 Kommentarer (4)
  • Jeg har lige købt en stand til den 14. maj – og for første gang ska jeg prøve kræfter med et loppemarked ! Glæder mig, men er også lidt spændt på om det er noget jeg ka “finde ud af”.. Har aldrig prøvet at sælge tøj på den måde før – bruger altid kun Trendsales – så derfor vil jeg høre, om du har nogle gode råd ? Hvordan med priser, fremvisning, stativ vs. bord, mærker osv. ? Ku rigtig godt tænke mig at komme af med en hel masse og bor på Nørrebro så det ligger dejligt tæt på, men er lidt i tvivl om hvordan man opnår det optimale sådan en dag.. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top