Du læser nu
Små Øjne

Små Øjne

Jeg blev vækket kl 4 i nat…. Af en gravko… Med helt sygt overdimensioneret skovl påmonteret… Og jeg kan afsløre, at det larmer svært meget, når 400kg metal rammer asfalten (igen og igen og igen) – skraber hen langs jorden, løftes og (ikke mindst) slippes fra 4meters højde.. Og det er ikke fordi det her skal være 100% brok – jeg er selvfølgelig glad for, at man endelig besluttede at få fjernet døds-isen, der har dækket veje og fortove de sidste uger, så jeg igen kan trippe rundt og være højt til vejrs… Men nogle ville måske mene, at mandag morgener var slemme nok as is – og at frarøvelsen af 3 timers nattesøvn var totalt un-called for.. Og at is, ligeså godt kunne fjernes i dagslys – hvilket også ville efterlade gravko-føreren med langt bedre sigtbarhed, når det kom til  afstandsbedømmelse mellem metal og asfalt. Just sayin’. Men ja – ‘oh Thank Heaven!’, som der står på mit krus. Hvad skulle man gøre uden morgenkaffen!?

I was abruptly torn out of my beautysleep at 4AM by the sound of a bobcat slamming its gigantic metal shovel  onto the pavement. Reaaaallly???? 3hours later it was still going strong and I had reached the point of complete frustration. Uncalled for. Like Monday’s aren’t hard enough as is!? So yes – I’m sporting the world’s smallest eyes and a cup of coffee. Oh Thank Heaven for 7/11!

 Kommentarer (12)
 • Malsen: I know… det var frygteligt!! Og thx!! 🙂

  Katrine: nope, men skulderremmen er gået løs i den ene side, så den kan jeg ikke bruge mere desværre…

  Mia: de er fra Zara!

  Lika: haha.. well… nope.. jeg overvejede det (for kjolernes skyld y’know). Og jeps – det har været et par plusgrader her lately, så det har ikke været noget problem at all!! Den er desuden også dejlig varm. Varmere end mine uldfrakker fx:)

 • Var ellers sikker på at det var Oscar der havde holdt dig vågen. Kan du egentlig godt holde varmen i den jakke? Jeg møffer rundt med stor vinterjakke, striktrøjer, stor halstørklæde, skindhandsker, ørevarmer og stadig er det koldt koldt koldt… Brrrr…

 • Hej Acie. Kan se du stadig bruger din black lilly taske flittigt. Jeg vil høre om du har været lige så uheldig som mig? Min taske er gået op inden i, dvs i det stof der adskiller læder og inderside. Der er simpelthen et kæmpe hul bag den der “lomme” med lynlås der er inde i tasken. Ville lige høre om det er mig der har været for voldsom, eller om det er et “generelt” problem.

  KH Katrine

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top