Du læser nu
Plysbjørnen Acie

Plysbjørnen Acie

Plysbjørnen Acie

Plysbjørnen Acie

Jeg føler mig lidt som en plysbjørn, når jeg har den her frakke på… Og forestiller mig lidt at min nevø ville elske mig, hvis jeg dukkede op i den til næste play-date.. Human size teddy bear… Typ.. Det er egentlig ret hyggeligt, på sådan en meget larmende måde.. Jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer til at mestre the art of the leojacket, men jeg kan ikke lade være med at elske den alligevel. Idag blev det med grå jeans, hvid strik og sort clutch. Keepin’ it simple.

Wearing this coat makes me feel like a human size teddy bear, and I imagine that my nephew would love me if I showed up wearing it at our next playdate. It’s kinda nice. In a weird – and very plush – way.

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top