Du læser nu
Specialehjerne

Specialehjerne

Specialehjerne

Jeg har fået specialehjerne… Meh.. Efter at have tilbragt aldeles for mange dage med at kigge på DET HER, har min hjerne forvandlet sig til… well… havregröd… at most.. og det er således lykkedes mig at glemme kablet til mig computer, hvorfor jeg ikke kan skrive ö/ä eller overföre billeder fra kameraet.. det bliver senere:-)

Har derimod netop påbegyndt konstruktionen af århundredets (nothing less) excel-model ud fra alt det data, vi har hentet og vasket de sidste uger – og jeg sidder i skrivende stund og småbander over en indirekt reference, som ikke vil virke. Meh. Så er der mon nogen, der vil forsöde min tilvärelse med lidt musikforslag – jeg sidder på computersalen og kan simpelthen ikke koncentrere mig pga larmen, men kan bare ikke finde noget på min iPhone, der er värd at höre. Så heeeeelp – jeg har brug for at höre noget nyt! 😀

I forgot the charger to my laptop – thesis brain… I’ve been staring at data for too many days!! Real outfit post to come later – but untill then; anybody got some suggestions for some good music? I need to hear something new! 😀

 Kommentarer (17)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top