Du læser nu
Cliff Barnes

Cliff Barnes

Cliff Barnes

Meeh… Lidt sløjt på blog-fronten idag – det er stensikkert, at det er en mand, der har fundet på det der med at kvinder kan multitaske.. For det første er det gøjl og for det andet, er der da ikke noget fedt, ved ikke at kunne fokusere. Og idag har fokus ligget på den der alen-lange to-do-liste og den der forbandede excel-model (hvis der sidder én derude, der har helt tjek på hvordan man får INDIRECT-funktionen til at fungere i excel, så må vedkommende svært gerne melde sig under fanerne. Frustrationen er til at tage og føle på, og der er seriøs fare for total nedsmeltning, hvis jeg ser #REF bare én gang til). Således har jeg også brugt dagen på at se sådan HER ud – indtil jeg hen på eftermiddagen trak i jeans, t-shirt og ufriseret hår (… efter dagens tidligere outfit, virkede det ret dressed up. Og så var det at speciale-partner-in-crime troppede op i stilletter og den her.. tjek lige ryggen – virkelig pæn..), for at spise middag med nogle veninder (… kan iøvrigt fortælle, at den nye dessert-special på Vapiano overgår ‘Death by Chocolate’ med flere længder – både på godheds- og kvalmeskalaen.. men heck – det er jo også to sider af samme sag 😉 ). Derefter blev det til et hurtigt sving ind om Cliff Barnes – indtil jeg lavede en Acie og fortrak mig. I stilhed. Myk myk vruum. Og yes – jeg har verdens mindste badeværelse. Hvis nogen skulle være i tvivl. 😉 Anyways – jeg strammer op imorgen. Ses dér.

Completely pointless post – I did nothing today and, thus, have nothing exciting to say… So this is just babble. Basically.

 Kommentarer (10)
 • Det sidste nye forskning på multitasking fronten er faktisk at det svare til at være halvfuld når man gør det…. såeh ja 😛

  Kan ellers godt li dit Rocky look 😉

 • Derhvordetklør: haha.. word.

  Hazel: sådan nogle dage er lidt træls – sådan føler jeg mig lidt idag. Muligvis fordi jeg lige åd halvdelen af Vapiano igår aftes. Ugh. Og well, haha – det er jo ikke sløjt som sådan. Det var måske bare lidt nogle flade indlæg – ingen outfits eller collager.. bare sprunget over hvor gærdet var lavest:)

 • Haha, totalt hygge indlæg, det her. Yes, jeg melder mig under fanerne af folk forbigået af multitaskgenet. Især frustrerende for min kæreste, når han prøver at kommunikere med mig, mens jeg sidder med computeren. Doesn’t work. Anyway, jeg synes som altid, at du sidder smaddergodt ud, men har selv haft sådan en dag, hvor min krop bare har besluttet sig for at ligne en (meget mærkeligt) proportioneret sæk kartofler (hvad sker der for at lår bare ser enorme ud, så snart man kommer ned fra hælene?! Hallo, BMI på 20 her, burde det ikke equal killer body? No? Nåmen, det burde det) so I can kinda relate…

  /rant

 • Når det gælder multitasking, så kan jeg lige overkomme én funktion mere udover at trække vejret (og selv nogen gange går det alligevel galt).

  Se og Hør er nogle blærerøve.

  (… Findes de stadig? Må være ærlig og sige, at jeg ikke lige er up-to-date på ugebladsfronten – Mary har fået tvillinger og Henrik Qvortrup snakker politik… det er hvad jeg har kunne opsnappe.)

 • Haha – yeah.. I know, I know 🙂 Jeg er selv ret ferm i excel (… 45 ECTS for at være helt præcis.. nørdet last, I’m aware), så det var meget specifikt INDIRECT-funktionen jeg kager med. Det fungerer bare ikke. Heller ikke hvis jeg gør som der står på Microsofts egen hjælpeside. Meh.

  Men tak – jeg ved at din hjælp var i bedste meninge 🙂

 • Jeg er ikke super excel ekspert men når den skriver ref så er det ofte fordi man ikke har “låst” formlen med $$! Hvis du gør det, så skulle du gerne kunne bruge formlen flere steder uden at den ikke kan finde ud af referencen…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top