Du læser nu
Hjemme Hos Mig

Hjemme Hos Mig

Hjemme Hos Mig

Hjemme Hos Mig

Hjemme Hos Mig

Hjemme Hos Mig

Lidt detaljer fra mit hjem… Jeg bor ret piget – men også ret spartansk, forstået på den måde, at de møbler jeg har er et miks af ting jeg har lånt, arvet og købt i Ikea… Så længe jeg stadig bliver ved med at rejse verden rundt, er der ingen grund til at investere i dyre designklassikere – for den slags kan man jo som bekendt ikke pakke ned i en kuffert.. Men ja – alle detaljerne er mine. Og meget mig. Ser I nok:)

A few snaps from my place.. It’s pretty girly – and most of my furniture is stuff that I’ve borrowed, inherited or bought at Ikea. I travel too much to invest in decent furniture.

 Kommentarer (25)
 • ej hvor har du bare en fed blog! er en ny blogger og er stadig på babystadiet, men hvor er det fascinerede at se hvad det kan blive til 🙂 hvor har du mange lækre ting, sidder som student på første år og kigger måbende på din gardarobe sammenlignet med min (som faktisk er ret stor) dog er største delen arvet så det handler om at være kreativ 😀 du har en fast følger fra nu af og vil da prøve og lade mig inspirer 😉

 • Hehe så bare lige hurtigt billederne i min reader uden at ha lagt mærke til det var et indlæg fra dig og tænkte bare med det samme, det må være Acie’s <3

 • Præcis og det førte også til, at jeg i morges skrev den på min ønskeseddel sammen med armbåndet fra Bybiehl 🙂 Uhhh fryd at have fødselsdag i næste måned.

 • Dejligt – og jeg synes faktisk (og underligt nok) at den nuance der er aller sværest at finde alternativer til er Rouge Noir. Det er som om, der bare ikke er andre der kan ramme den der helt rigtige farve?! Jeg cavede ihvertfald til sidst og ønskede mig den til jul.

 • Virkelig hyggeligt indlæg og klart yndlings 🙂 Jeg gad virkelig godt have Rouge noir, men er vist mere til en dupe lige pt, kan dog ikke rigtig finde en.

 • Malsen: absolut de nada:) Og nope – en husband har jeg heldigvis ikke!

  SKH: den er bare fra Bilka:D Kostede 100kr!

  Zille: de er fra Tokyo Jane! https://www.shop.tokyojane.com/

  Charlotte Linea: de er fra Aldo – men købt på udsalg i LA:)

  Charlotte: absolut – det er den der hedder Miami Peach. Kan ikke lige huske nummeret (og er for lad til at rejse mig og tjekke efter lige nu – der er så dejlig varmt under dynen), men kan sagtens vise frem næste gang jeg har den på:) Og det ku’ egentlig godt blive snart. Har ik haft den på et stykke tid:)

  Mille: se svaret til Zille 🙂

  Lisbeth: haha.. det ved jeg ik.. !? 🙂

  Gunilla: Thx – jeg er også meget glad for at være her.

  The Money Purse: tusind tak.. 🙂 Lige for tiden drømmer jeg om tykke tæpper som man synker helt ned i, når man går på, en gammel ombetrukket rokoko-stol og en lysekrone… Så indretningsmæssigt er jeg nok ret fra hvad der er cool og mmoderne. Men elsker en lidt sær blanding af snørklet guld, hvide vægge, rokoko, plexiglas, krystaller og mærkelige lamper.

  Nanna: nope – ikke en eneste faktisk. Det er bare vej-snavs. Våde fortove med vinterens grus bliver noget mudret vandpjask, når det er tø-vejr. Så de trænger bare til en klud – har bare ikke gidet gøre det før al snavset forsvinder for der går to minutter før de ser sådan dér ud igen.

  Anita: tusind tak:) Og her er okay – som nævnt er mine møbler sådan lidt et mærkeligt sammensurium, som jeg ikke selv har været herre over.. men mere bare sådan ‘work with what you’ve got’-agtigt.. mit sofabord er fx sindssygt grimt, haha…

  Manja: mhmmm.. fyldt med drømme og minder:)

 • Hvor er det nogle fine detaljer 🙂 Meget pigede, meget Acie – meget flotte. Jeg tror du har et rigtig pænt hjem – at dømme ud fra de her billeder ihvertfald.
  Og flot smykkeskring forresten – mit er magen til 😉

 • Der ser jo dejligt ud, men jeg har altså et teknisk spørgsmål: hvorfor i alverden vender du dine sko ind mod væggen? De skal da stå til pral ud mod verden haha xD

 • Jeg ELSKER indslag som disse 🙂 Jeg bliver tit inspireret af de “dullegrejs” produkter du viser frem 🙂 Jeg er selv stor fan af CHANELs neglelak – specielt nummer 505 og 509. Hvilket nummer er den korale? Er det den med lidt shimmer eller den uden? Jeg er nemlig på jagt efter en fin koral til sommeren, når man er lækker brun. Du kan ikke lokkes til at tage et billede med den på, næste gang du bruger den? 🙂

 • Hvor fint! 🙂
  Hvor er de lyserøde/rosa stiletter fra? (dem der står tættest på væggen)

 • Ej hvor fint! Minder meget om mit 😀 tøøøset!
  (Nederste billede) Hvor er de fine guld armbånd med læder på, fra? 😮 de er læx!

 • Skønne billeder! Tak fordi vi måtte kigge med 🙂 Piget er hyggeligt og nyd det mens du bor alene…..der kommer en tid, hvor det at få lov til at have pigede hjørner, bliver noget der skal tilkæmpes (thank god for walk-in – HUSBAND! NO ACCESS) 😀

 • Carow: yeah it is – en klassiker:)

  YouBlush: øv, nej – ville ønske at det var, for så havde jeg lige fået ros af makeup-artisten. Eeiiiij! Det er sådan en spray-satan. Med vand i. (?!)

  Tine: he – men lidt privatliv, må man vel også have lov til at gøre krav på, no!? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top