Du læser nu
Voksenliv

Voksenliv

 Kommentarer (8)
 • Hej Acie, jeg er altså vild med dit smykkeskrin 🙂 Jeg har længe ledt efter sådan noget, men uden held. Må man spørge hvor du har købt den fra? Og hvornår du har købt den? :))

 • Lisbeth: truuee – jeg har nu kun de punkter tilbage, hvor der er flaskehals – altså… hvor der er andre ting der skal ordnes først (og som afhænger af andre).. it’s nice.. men på den anden side finder jeg også hele tiden på nye punkter. Meh.

  Pernille: jeg ved det ikke, men jeg tror det er fordi den bare ikke er kommet ud endnu – at den kommer senere på sæsonen:) Og selv tak! 🙂

 • Hej Acie.
  Tak for en god blog! 🙂
  Jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med. Når man kommer ind på Zara’s hjemmeside er der en pige med kort, sort hår, som har en sort blazer på med en anden sort kant. Ved du, om det er sommerkollektionen og den derfor ikke er til salg endnu, eller har du nogen anden ide om, hvorfor jeg ikke kan finde den?
  Venlig hilsen P 🙂

 • Og ud over listen vokser med alderen, så er det i det hele taget også vigtigt at skrive tingene ned, ellers glemmer man dem! Taler af egen erfaring 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top