Du læser nu
EJ!

EJ!

EJ!EJ!

Med det lidt løse oversize fit og den fine sølvfarve ville den passe perfekt ind i min garderobe og være et godt lille tvist til dage i jeans og heels… Det er jo ingen hemmelighed at jeg levet mit liv i striktrøjer, t-shirts og silkeskjorter, så en striktrøje med et tvist ville være perfekt.. Nothing less.. Forleden var jeg således en svært glad agurk, der fik øje på – yes – the silver knit i H&M. Og endda i ny og lidt lysere nuance – lidt mere forårsvenlig måske?! Haps haps haps, tænkte man…

EJ!

…. Mja.. Eller ihvertfald indtil man så stod i prøverummet og kunne konstatere at de har glemt sådan ca. 30cm på længden – armen, hva’ er det dér!? Hvorfor skulle den pludselig være så kort!? Øv. Øv øv øv. Nu var jeg lige så glad. Er der nogen der ved, om den bliver længere, hvis man bare sizer helt sindssygt op!? Jeg prøvede en 38, men skal absolut ikke være for fin til en 42, hvis den så bliver længere? Anyone? EDIT: nu fandt jeg den i en størrelse og har testet den HER.

Yeah – so I’ve been craving that silverknit since basically forever, but had kinda accepted that I’d never get my hands on it. Untill I saw it hanging in a new and (so I thought) improved version the other day. What is this – the midget shirt!? Did not work for the 5″10 blonde at least. Sob.

 Kommentarer (33)
 • Længden!? Tror jeg? Men jeg havde aldrig fingrene i den gamle… Ja altså – og så farven self! Den nye er lysere end den gamle:)

 • Acie – Den der sølv maling holder ikke på strikken, så den giver sig helt vildt. Min er snart en meter bred, det er pisse ærgeligt, men det kan være den nye de har lavet holder bedre. God søndag.

 • Årh, du er sød, er du. Men nu har du jo heller ikke set mig nøgen – tror, faktisk, det er ved at være en ret skræmmende oplevelse;-)

 • Malsen: haha – ej.. det duede altså ikke irl. I promise. Så helt galt ud.

  Guldlog: thx – men.. mja.. too short.. jeg er ikke så god til at skille på midten altså:S Og skal du ikke snart føde for fa’en!? Iøvrigt holder jeg med hende fra svømmeren!!

  Rana: Det står i teksten;)

  Kristine: jeg er sååå fristet… men på den anden side, er den måske ikke sådan et klassisk køb, som jeg ellers har lovet mig selv, at holde mig til. Fordi jeg – i sidste ende – altid bare bliver mere glad for det klassiske!?

  Mine: hmm…. altså.. de gør lidt naller.. det gør de altså.. men man overlever – heldigvis er de ikke så høje, som mange andre er.

  Signe: jeg synes alt hos Zara er småt – deres bukser, deres toppe, deres sko. Size up! 😀

 • Jeg er også helt vildt med de smukke sko – men modsat dig har jeg faktisk ingen erfaring med Zaras sko, så vil lige høre dig, hvordan de er i størrelsen??

 • jeg synes de sko fra zara er utrolig smukke, men jeg er bange for at de er for slemme at få med når de er så flade foran? er vandt til mindst 1 cm platou foran mine stilletter?
  hvordan synes du de er

 • Go for it i str 42. Den er så fin til dig. Har den gamle model, og den er også pænt oversized 🙂

 • Jeg har ledt og ledt efter denne her – bare i den sorte version.. Jeg så en pige med den på, og den er simpelthen så fin! Jeg ved at denne er kommet i butikkerne i Kbh., men er der nogen som ved, og om den sorte er kommet tilbage i nogle af H&M-butikkerne?

 • Agreed – den er lovlig kort og cropped – men med lang hvid thee eller skjorte indenunder gør det måske ikke noget? Den er i hvert fald vældig fin til dig og dit lyse hår. Jeg kan godt se det for mig!

 • Se nu tør jeg jo næsten nærmest faktisk slet ikke overhovedet tilnærmelsesvis at sige at jeg synes den er fed i den korte model både i al almindelighed og også til dig 😀

 • I know – men den røg altså også af hylderne hurtigere end man kunne nå at sige “sølvstr……………….ik”.

 • SuperCarla: nej, vel!? Meh.. Træls.

  Maj: det kan jeg godt se – men nu går jeg ikke rigtigt i højtaljede bukser etc, så det duede ikke rigtigt til mine planer.

  Maria: ja, den trend er jeg også lidt træt af… mit maveskind skal ikke flashes nogen steder;)

  Mathilde Augusta: haha – I know… Og der er ikke noget værre end at stumpe!

  Lina: det lyder ellers pænt med røde bukser! Leder også selv efter noget navy – jeg råber op hvis jeg finder den rigtige:)

  Jettemia: din kommentar gjorde mig helt forhåbningsfuld og jeg skyndte mig straks forbi H&M og prøve den. Har en 42 på HER: https://www.facebook.com/pages/Acie/193821250647101

  Tanja: jeg tænkte det nok!!! Typiskt!

  Lika:… I hear ya, sista!

  Katja: det er den samme – bare fra efteråret:) Så yes – H&M:)

  Louise: haha – ja jeg er langt mere til den lyse version 😀

  Sofie Frøjk: tror det ikke desværre!

  Sisi: der er link til dem i indlægget! 🙂

 • Jeg synes nu det er meget fint den ikke er helt så lang. Det gør den mindre “tung” i det, især hvis man har noget indenunder.. Men det kommer selvfølgelig også an på ens figur. Men men men, synes til gengæld det er ærgerligt de har gjort den lysere?! Ville så gerne have haft den mørke – altså den gamle – i en str. 38, så hvis anyone sidder med det og vil sælge så sig endelig til (:
  Kan dog godt se at for dig, som elsker det lyse er det bedre, så prøv en stor str, det gør jo ikke noget at den er oversize (:

  https://fashionistabynature.wordpress.com/

 • Total skuffelse at der er så mange items derude i samme længde. Duer slet ikke til min lange overkrop. Skuffelse.

 • Hejsa
  Jeg har den “gamle” model af trøjen, og den er altså længere end denne. Den går mig ca. til midt på hofterne. Denne model er nu også fin synes jeg 🙂

  Tanja

 • åh blev også overexcited, da jeg fandt i barcelona, men stod med samme følelse som dig i prøverummet! …havde ellers lige købt et par røde bukser, som jeg forestiller mig ville være en god kombi.
  Sig endelig til hvis du ser et godt alternativ, leder efter en lækker grå eller navy strik…

 • Har desværre ikke insiderviden om fordelen sølvblusen i 42. Men der er nu rart mange stumpebluser i øjeblikket – kan lidt for tydeligt se mig selv gå og hive lidt akavet ned i sådan en.

 • Eij! Total skuffelse! I hvert fald for alle os, der har passeret pygmæstadiet. Er lidt træt af at så mange toppe tilsyneladende skal være ekstra cropped for tiden. Hvad med os lange ladies?

 • Hej,

  Jeg har den fantastiske sølvtrøje, men har den i en str. 36 og elsker den korte model til højtaljede bukser og over kjoler.
  Tror ikke den tidligere model er længere, personen på billedet har den bare i en virkelig oversize str, kan man nærmest se på billederne. Så tror du skal hoppe op i str hvis du ønsket et look som på billedet. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top