Du læser nu
Regnvejr

Regnvejr

Regnvejr

… Stockholm var været gråt idag.. Og regnfuldt. Og jeg tog tidligere mig selv i at tænke, at det næsten – men også kun næsten – føltes lidt som at være i København. Paradoxalt nok er klimaet altså bare bedre i Stockholm – flere solskinstimer, mindre regn og mindre blæst. Hallelulja.. Men idag har altså regnet.. Og som I nok kan se, så har jeg lært min fotograf, hvordan man zoomer. Zoom zoom zoom. Det betyder så også, at jeg idag har 7 billeder af min overkrop og 1 billede i hel figur, hvor jeg på mystisk vist (og igen – why does this always happen?) ser ud som en dværg. Måske det er den politiske korrekthed, der straffer mig for at kalde sølv-trøjen for “the midget-shirt” i dagens tidligere indlæg?! Nevertheless – hej. Her er mit hovede. Resten må I tænke jer til – det så sårn’ her ud.

It’s Friday and it’s been raining – the perfect day to go all avant-garde with your outfit. Okay. Maybe not. I opted for blue jeans, cream colored knit, camel wedges and black fur.. And apparently I’ve somehow taught my photographer to master the zoom-function which has left me with 7 pics of my upper body (wherof my eyes are closed in all other shots but this one) and only 1 that shows my shoes. Unfortunately I look like a midget in that one, so I’ll spare you. But yes. Hellow – here’s me. Today.

 Kommentarer (10)
 • Haha ;D Jeg er rent faktisk bare lav, så min udfordring er at prøve at få mig til at se bare en anelse højere ud. Men tror nu ikke at det vandrette billede som mit skynde “digitale” nikon kamera tager, når jeg står og poserer foran væggen, hvor toilettet er under en meter væk, hjælper så meget. Men i disse dage hvor lyset altså stadig forsvinder lidt for hurtigt, er det det sted i huset hvor lyset er bedst.
  Glæder mig til at jeg skal ud og shoppe Canon EOS 550D senere på måneden! Har endelig fået sparet penge sammen, så hvis bare jeg lader vær med at købe noget de næste 6 dage, så har jeg penge nok nu når jeg får løn den 10.
  Og så har jeg heller ikke nogen penge bagefter, but what the heck, de kommer jo og går XD Haha! Ej det er svært ikke at må købe noget i halv anden måned XS Men nu snakker mine forældre om at give mig en liiiiille bitte smule i karakter-penge fordi at jeg fik det bedste resultat i hele min klasse til den nationale test i engelsk 😀 wuhuuu! Så er jeg ikke helt flad!

  thefashionfrog.blogspot.com

 • Haha. Det er sjovt fordi jeg har det omvendt. Når jeg tager outfit billeder til min blog må jeg se højere ud end i virkeligheden, for folk bliver meget overrasket over hvor lille jeg egentlig er. Måske er det de højere magters måde at udligne?
  Ville være cool hvis du ville tjekke den ud 🙂

 • Jeg ved ikke om du fandt ud af det med den sølv knit fra H&M. Men jeg købte den i str. 42 (der ikke var flere tilbage, og jeg ville have den!) og jeg er normalt str. 36-38, og den var ikke kort til mig. Så ja, tror det hjælper at gå op 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top