Du læser nu
Kig i Klædeskabet: Jakker

Kig i Klædeskabet: Jakker

Kig i Klædeskabet: Jakker

Noget af dét jeg holder allermest af er jakker – når man (som jeg) ynder at gå i jeans, knits, tee’s og silkeskjorter, så bliver det lynhurtigt jakke og sko, der bærer værket. Og det elsker jeg. Derfor har jeg efterhånden også en solid samling jakker, og tænkte at jeg ville lade jeg få et kig til dem, jeg glæder mig allermest til at kunne bruge igen til foråret… Lidt billedtungt indlæg, men det er jo løøøørdag:)

Kig i Klædeskabet: Jakker

År 2010’s absolut bedste køb – verdens fineste pink blazer…  Man bliver jo næsten helt blændet af at kigge på den – neoon… Jeg glæder mig til at bruge den med sorte jeans, en hvid tee, ballerinaer og min leo-clutch..

Kig i Klædeskabet: Jakker

Så fin og simpel – jeg elsker trenchcoats og den her får mig til at føle mig ekstra feminin og forårsagtig… Den er købt for nylig og kostede 349kr, hvis nogen er fristede:)

Kig i Klædeskabet: JakkerKig i Klædeskabet: Jakker

Ud over en klassisk sort blazer, så synes jeg at alle burde eje en hvid og en navy blazer…. det er bare fint.. punkt… tilsæt jeans, en tee og ballerinaer og man er forårs-fin og chic uden for meget påstyr. Just how I like it. Den hvide er især fin til læderskinnies og leoballerinaer, mens den navy er fin til sorte jeans og mine grå ballerinaer med sløjfe fra Zara.

Kig i Klædeskabet: Jakker

Med stor tak til Guld.log blev denne sag min.. Halløj.. Den er så Michael Jackson, når den kommer på – og enhver fest bliver en god fest, når man tropper op i den her. Derfor er der også mange gode minder forbundet med den – ikke mindst at danse under åben himmel i en Californisk efterårsnat.

Kig i Klædeskabet: JakkerKig i Klædeskabet: Jakker

Synkron-nedsmeltningen varede ved… Vi slog til.. Begge to. På den her. Men det er jo en basisvare der skal slides op!!

De små billeder kan I trykke på for at se i fuld størrelse forresten, mem aaah… Det skal nu blive godt, når vejret bliver lidt varmere, så jeg igen kan udnytte alle perlerne der hænger i garderoben… Hvad siger I derude – er I også til jakker?? Eller er der andet i bruger til at pifte jeres outfits op? Tørklæder, hatte, tasker?

I love jackets.. My fairly simple jeans+tee-style lives for jackets… These are some of the ones that I can’t wait to wear again as soon as the weather gets a little warmer!

 Kommentarer (34)
 • Kan du måske lokkes til at tage et billede med din nye trenchcoat på ? 🙂
  Glæder mig til at se hvordan den er på 😀

 • Købte selv kappen for et par uger siden! Den er lækker! Kan ikke veeeente på + grader så jeg kan tage den på!

 • The Money Purse: brilliant minds think alike, no?

  Cecilie: hahaha, det er noteret!

  Lizbet: yeah – me too! Godt køb:)

  Maria: jeg er 100% med dig… Go go go!

  Louise: jeg levede nærmest i min sidste sommer!!

  Guld.log: sæt nu igang!!! Og I know – svært dårlig indflydelse på jakkefronten… 😉

  Nina: ikke endnu – det har været for koldt!! Men vent et par dage – så ryger den på:)

  Malsen: hahahahahahaha

  Carow: Yeah er også super glad for den:)

  S: mon ikke det går at finde noget på eBay??

  Kira: tusind tak!!

  Mine: det lokale renseri?! Og næææ – men de var gratis;)

  Nana: haha, hvor dejligt! Det var da så lidt! Jeg kigger forbi!

 • Jeg er også besat af jakker: læderjakker, trenchcoats, militærjakker, dem med pallietter, kapper osv osv. Og takket være dig fik jeg faktisk fat i en helt fantastisk en af slagsen – nemlig den pæne kamelfarvede trench med puf ved ærmerne fra Zara. Jeg viser den på bloggen i dag, hvis du har lyst til et peak. Kan ikke andet end at sige: Mange tak for hjælpen; )

  /Nana

 • Smukke jakker 🙂 Jeg kunne godt tænke mig at blive bedre til det med jakker, men hos mig er det mest tasker, sko og tørklæder..nå, måtte man kunne vælge én ting? Jamen….nej, det kan jeg ikke 😀

 • Mon der er nogle outfit billeder hvor du har læderjakken på? lavede lige en søgning, men synes ikke der dukkede noget op? På forhånd tak 🙂

 • 😉 Ja, jeg leder dig jo som bekendt gerne i fordærv, ha ha….Jeg er ret tilfreds med, at når nu paillet-børgen ikke kunne blive min, så blev den din. Du sporter den så godt! Tror i øvrigt den bliver killer sammen m dine nye fine zara heels….

  Hmn, fødsel siger du? Kender ikke ordet? Ved ikke, hvad det er? Vi venter stadig på storken her….

  Din pink blazer var i øvrigt et virkelig godt køb. Glad for at jeg også her kunne lokke;o) Men netop det faktum, at den er næsten neon pink, gør den kun endnu mere aktuel denne sæson. Din blå navy, den er jeg altså lidt misundelig på – den gad jeg godt arve…haps!

 • Og må jeg spørge hvilken størrelse du har valgt? Jeg tror nemlig vi er samme størrelse, så det ville gøre det lidt nemmere 🙂

 • Man kan få en hvid blazer i H&M, uden skulderpuder, til 179,-. Har den selv og den er nok et af mine bedste køb i år:)

 • Hej!

  Hvordan er læderjakken i størrelsen? Jeg er simpelthen så meget i tvivl om hvilken størrelse jeg skal bestille.

  Og fint indlæg forresten 🙂

 • iihhh! Jeg elsker også jakker! Og ja, jeg er dybt misundelig på din pailletjakke – så hvis den nogensinde skal sælges, så tænk på mig;-)

 • Sikke en fin samling af jakker du har 🙂 Kan godt forstå du er glad for pallietjakken, det er alt for fin! Må dog indrømme at det er sko og tasker som har fundet vejen til mit hjerte! 😀

 • Gad godt at eje din hvide blazer.. Har længe været på jagt efter den perfekte hvide blazer, og har hørt at H&M og Gina Tricot havde lavet nogle af de bedste (til fair priser, altså), men de er jo selvfølgelig looong gone..
  Læderjakken har jeg selv og er så glad for den! Har den på næsten hver dag(!), virkelig et af mine bedste køb.

  https://fashionistabynature.wordpress.com/

 • Jeg også meget til jakker. Har tidligere i dag gået og tænkt på, at jeg snart må få anskaffet mig en lys blazer, og at jeg i det hele taget skal kigge efter flere pæne, taljerede jakker til arbejdsbrug. Er meget til jeans/sort nederdel og en tee, så det jeg bruger til at pifte op, er netop jakker, tørklæder og den slags 🙂 Når man er sådan en med en del ud-ad-huset-aktiviteter ifm jobbet, er en blazer altså også perfekt til at gøre et ellers ret nede på jorden-outfit en smule corporate 🙂

 • Hvis du nu alligevel skulle blive helt træt af den pink blazer og læderjakken, så kan du altså bare sende dem til mig. Så skal jeg nok passe på dem. Det er slet ingen problem… overhoved 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top