Du læser nu
Smudgy Eyes

Smudgy Eyes

Smudgy EyesSmudgy EyesSmudgy EyesSmudgy Eyes

Ah – god aften igår… Middag med gode venner hjemme hos en veninde (jeg er så stor fan af dinnerparties…) efterfulgt af en solid omgang Stureplan.. Idag har jeg trætte fødder efter at have danset i høje hæle hele natten, og lidt ømme kinder efter at have grint en masse.. Tanken var egentlig at jeg ville have forsøgt at vise min makeup, fordi jeg ligesom Sofie er blevet ret glad for den der Yves Rocher eyeliner-bandit, som vi har fået tilsendt, men blitzen gør det vist ret umuligt at se noget. Var ellers enormt glad for mine katteøjne, der blev perfekt tværede og smudgy. Men der skal nok blive rig lejlighed for at vise frem en anden gang – tror den bliver en stable i makeup-rutinerne 🙂

 

Fun and games last night – went to a dinnerparty (.. love those) and out dancing in heels… Wanted to show my makeup. but it’s completely impossible to see anything due to the flash. It’s the thought that counts no?

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top