Du læser nu
Extreme Anna

Extreme Anna

 

Extreme Anna

Extreme Anna

Extreme Anna

Extreme Anna

Extreme Anna

Er det et skib? Har damen et skib på hovedet? Har hun? Yes… Det har hun… Og alt muligt andet – jeg har tidligere udtrykt begejstring for NaP’s evne til, at gøre online-shopping til mere end bare e-tail. De adder value til shoppe-oplevelsen på helt nye måder og er forgængere når det kommer til både fine sko og digital strategi – ikke helt utippet, er jeg fan.. Tjek det seneste NaP magazine ud HER – og se videoen med Anna Della Russo’s svært charmerende italienske accent. ‘My iPode y my blackberrye…‘..

Yet again I find myself impressed with NaP – check out the latest magazine with a huge Anna Della Russo feature HERE

 Kommentarer (2)
  • Hehe, jeg elsker også at læse hendes blog, der bærer præg af, at hun selv skriver den (eller får en anden italiener, der heller ikke er helt skarp i engelsk til det…). Det virker så autentisk 🙂 Og nogle gange skal man virkelig have fantasien i brug for at forstå, hvad hun overhovedet mener!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top