Du læser nu
Sunny Stroll

Sunny Stroll

Sunny Stroll

Jeg har arbejdet hjemmefra idag – som skrevet igår var jeg nødt til at tage et sving forbi Seattle Grace med en tør hoste igår aftes (okay – jaja.. dårlig joke..), og frygtede derfor, at jeg var på nippet til at lægge mig syg. Super timing. Derfor har jeg holdt mig under dynen det meste af dagen – men tidligere skulle jeg lige ud og finde noget lunch, og tog i den forbindelse en stroll rundt i området… Som I kan se var outfittet meget sofa-præget, men absolut et af mine personlige favoritter (jeg ved godt, at det ikke er et af dem jeg får fashion-points for 😉 ).. Men flankeret af solbriller og min latte (.. som jeg tydelivis holdt i min allermest rynkede hånd) var livet nu ret nice.. Og jeg forelskede mig endnu mere i mit hood, som jeg gik der og trak foråret helt ned i lungerne. Ah. Stockholm. Du gør det nu godt.

Sunny StrollSunny StrollSunny Stroll

I’ve been working from my couch all day – trying to nip a cold in the bud before jetting off to Paris. Took a stroll in the neighborhood trying to find lunch – Stockholm’s amazing in Spring.

 

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top