Du læser nu
Up In The Air

Up In The Air

Up In The Air

Up In The Air

Au revoir Stockholm – bonjour Paris!! Yes – jeg blev hentet af en taxi kl – wait for it – 4.15.. Av av av.. Men det er worth it – for til morgenmad har jeg således kunnet indtage croissanter og café au lait på den franske måde.. mhmm… de næste dage skal gå langt fra specialet – med shopping, hygge, rødvin, kaffe, croissanter, macarons, sightseeing og grin.. Jeg er afsted med 4 veninder – og c’est la vie! Og derfor vil jeg således også lige trække ferie-kortet; jeg tjekker ikke helt ud (omend det nok ville være både sundt og tiltrængt), men kommentarer og emails bliver det nok lidt svært med.

I was picked up by a cab at 4.15AM this mornig and jetted off to Paris – au revoir Stockholm et bonjour Paris! Ici, c’est la vie! 🙂

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top