Du læser nu
Yves Rochér Test

Yves Rochér Test

Yves Rochér Test

Alright – nogle af jer efterlyste en anmelding af de Yves Rochér-produkter jeg har fået tilsendt i forbindelse med vores samarbejde, så here goes! Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg skulle forvente inden – jeg huskede mest brandet som noget fra de der kuponhæfter, men Sara havde talt godt om produkterne og kaldt dem det franske svar på Bodyshop.. Umiddelbart lød det jo meget godt! 🙂

Culture Bio Dagcreme: jeg kan godt lide konsistensen – den er let, trænger hurtigt ind i huden og min hud føles gennemfugtet hele dagen. Tilgengæld er jeg ikke så pjattet med lugten, da den dufter meget… well… sådan, grønt!? Af mælkebøtter og den slags!? Hvilket måske ikke er så mærkeligt i og med, der er 11 forskellige planter i.. Jeg kan godt lide ting der dufter, men er man lidt mere fornuftig og ikke så fjollet med ting med artificiel parfume og den slags, så er den god..

Culture Bio Øjencreme: det her er testens top-vinder og jeg er blevet rigtigt glad for den. Jeg bruger normalt en øjencreme fra Dermalogica, som koster en arm – intet mindre… 560SEK står den i. Og jeg har indtil videre kun kunnet retfærdiggøre det fordi jeg har verdens tørreste og mest sarte øjenomgivelser – den hårde frost heroppe får mine øjenomgivelser til at klø og flage, blive røde og generede. Not nice!! Derfor svier de fleste øjencremer også helt forfærdeligt og virker dårligt. Dermalogica har so far været min eneste redning – men den her kan let slå Dermalogica af pinden. Konsistensen er langt mindre fedtet, men alligevel fugter den mine øjne nok. Jeg er stor fan af den her!

Culture Bio læbepomade: Jeg bruger ikke specielt meget læbepomade. Og hvis jeg gør, så er det den der fra Carmex.. Men altså – den her er da udemærket!? Jeg ved det ikke – har ikke drøn meget at sige lige til den. It’s a lipbalm – nothin’ more.

Kropspeeling Vanilje: Jeg ville aldrig have valgt den i vanilje selv. Jeg hader duften (?) af vanilje. Derimod ville jeg ønske, at jeg havde fået fersken-versionen, for jeg er syg med alt der dufter af fersken. Ser ud som fersken.. Har samme farve som fersken.. Smager af fersken.. ER FERSKEN!! 😉 Når det så er sagt, så synes jeg den er ret fin – jeg har ikke så stor erfaring med skrubbehalløjs, men den her har på magisk vis kureret mine tørre albuer, og det gør, at jeg bruger den. Selvom jeg ikke kan lide lugten.

Hindbær Eddike:… ja – du læste rigtigt.. Hindbær-eddike.. Eller “Rinsing Vinegar” som der står på den… Jeg var (som så mange gange før) liiiige vel hurtig, da jeg skulle teste den her. Kæk greb jeg en vatrondel og doserede lidt, mens jeg konstaterede at en liflig duft af hindbær spredte sig i badeværelset.. Næsten lidt slik-agtigt. Derefter kørte jeg den glad rundt i ansigtet, mens jeg læste lidt videre på flakonen.. “All Hair Types”?! What?! Rinsing vinegar.. Nåmen, selvfølgelig (?!) er det til håret. Og så stod jeg ellers dér, og følte mig som verdens største dør. Efterfølgende har jeg testet den i håret og jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal synes. Måske blev det lidt mere glansfuldt?! Jeg havde brugt den lige inden jeg tog de her billeder – døm selv:)

Anti-Age rengøringsservietter: Jeg er virkelig doven, når det kommer til rense-rutiner. Det er jo SÅ kedeligt. Så derfor kan jeg godt lide sådan nogle renseservietter og brugte dem lystigt i USA – herhjemme synes jeg nemlig lidt, at det kan blive lidt dyrt i længden, så det er da et plus, at de her koster 55SEK pr pakke. Derudover fjerner de min make-up fint. Dog sværger jeg stadig til Chanel’s øjen-makeup-fjerner, som er den eneste, der for alvor for bugt med vandfast mascara – men de her er nu stadig røget med i tasken til Paris:)

.

Overall – der er gode og average produkter imellem dem jeg har fået.. Jeg skal vænne mig lidt til, hvordan de lugter, men det er kun fordi jeg er… well… sart. Og så vil jeg give Sara ret i, at det hele har et meget Bodyshop-agtigt feel på den franske måde. Samme kvalitet og produkttyper – men vist til bedre priser. Så brandet har jeg bestemt fået et godt indtryk af – og har også fundet et par produkter, som jeg vil prøve at investere i (herunder en vandfast kohl og en lystergivende dagcreme (hvad hedder det på dansk? Glansgivende?.. nå whatevs).

 

I’ve been testing some of the products that Yves Rocher sent over – my fave is the eye cream.. It’s nothing short of amazing!

 Kommentarer (6)
 • Hej Acie.
  Hvis du ikke allerede er blevet gjort opmærksom på det, kan du købe Total Eye Care fra Dermalogica (er det ikke den, du bruger?) på Beautyflash.co.uk til 30,99 GBP. Levering koster 3,99 GBP, så det er stadig en del billigere end en svensk arm.
  Oveni kan man bestille en gratis prøve for hvert produkt, man køber.
  Køber altid mine Dermalogicaprodukter derfra og kan klart anbefales.
  Venligst Camilla

 • Det var da en fin anmeldelse….jeg kender også mest Yves Rocher fra de der kuponhæfter og hvor man fik lodder, som så gav en et hav af små præmier 🙂 Må overveje at kigge forbi deres shop igen…

 • Tak! Har også kun mentale billeder af sådan noget Yves Rocher-stads, der står på min mors badeværelse og som hun lokkede mig med på en gang for nogle år siden, men blev da lige en sjat mere interesseret, da jeg læste den der sammenligning med Bodyshop og også gav mig til at undersøge en del mere og opdagede, at de fx er helt imod dyreforsøg og selv (økologisk) dyrker alt det, der er i deres produkter. Nu har jeg lige bestilt og modtaget noget fra dem igen (så deres lokkemad virker *s*), de skal bestemt lige ha’ en chance igen. Personligt ka’ jeg godt li’ de dufte, der er i deres produkter, de er ikke så kunstige (synes jeg).

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top