Du læser nu
Acie Kuren

Acie Kuren

Acie Kuren

Man skulle jo næsten tro, at jeg havde været på ferie med Tommy Ton, eller hur!? Lidt streetstyle-feel lige her… Og locationen gør jo også sit 🙂 Når I læser dette har jeg vendt snuden hjem mod Stockholm og jeg glæder mig lidt til at ramme min sofa med et brag. Og til at komme op og træne. Her efter 4dages diæt bestående af croissanter, macarons og rosé.. Acie-kuren, hedder den.. Højst effektiv – og meget anerkendt for dens lykke-fremkaldende egenskaber.Derudover har et Paris-køb også bragt lidt ekstra lykke – jeg fik nemlig mine små poter på et af de items jeg viste på collagen forleden.. Er der mon nogen der kan gætte, hvad jeg slog til på??

 

Vi ses derhjemme!

I’m headed back to Stockholm – prob 4lbs happier after a 4day diet consisting of nothing but laughs, macarons, croissants and rosé wine. See you back home!

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top