Paris – The Movie

Sårn’ dér… Nu skulle den altså virke.. Alt for træt til sådan noget teknik-bavl her… men hvem tror jeg var fristet til at kalde den her for “One Night in Paris”*?? Høh… Anyways – tænkte at det var ALT for lang tid siden, jeg havde lavet noget video-gøjl, så her er lidt indtryk og glimt fra de sidste par dage… Hvis jeg selv skal sige det, er den lidt af et mesterstykke – Susanne Bier, watch ya’ back!! 😉 Okay… Maybe not, men øvelse gør jo mester – hvis det overhovedet er noget I synes er den mindste smule interessant?? 🙂 Måske med lidt mere video og sårn?!

A little video from the past few days…. I’m no Pulanski, but just had a million pics! 🙂

*y’know…. fordi det var Paris Hiltons helt store… æh… gennembrud!!?!

32 kommentarer

 • Og den der lyserøde ting er en marengs! En meget stor marengs – med hindbærsmag. Var i en bager hvor de fandtes i alle mulige farver og smagsvarianter – selvfølgelig måtte jeg teste den lyserøde. Det var sateme en sød oplevelse og jeg kom aldrig længere end første bid. Men pæn var den!

 • Oh – og just det; én af jer spurgte til musikken! Det er ‘Regrettable Paris’ med SaGoh Twentyfourseven 🙂

 • Eeej hvor er den bare fin, nu får jeg endnu mere rejselyst.

  Forresten, ved man at man har læst din blog for meget når man drømmer at man er i Stockholm sammen med dig i stribet bluse og spise macarons?.. Jeg blir jo helt bange for mig selv, må stoppe med at læse din blog inden sengetid! ;D

  Line/linelundquist.blogspot.com

 • Fedt, mere videohalløj tak!- Håber det var en fantastisk tur! Er stadig håbløst forelsket i din læderjakke.. Kan du fortælle mig om den er lille/stor i størrelsen?

 • Cadeau til Acie for den fine film – Tak for de flotte stemningsbilleder.
  – Anne Katrine

 • MEGET fin video!! Jeg skal til Paris i august og efter at ha’ set din video, glæder jeg mig jo kun endnu mere! 😀

 • Meget fin og måske lidt trist video? Måske er det nummeret og det let overskyede-look, der gør den melankolsk? Men det passer måske meget godt til Le Paris – tristesse ftw. Anw. jeg ville egentlig bare vide hvad det er for en lækker, lyserød kage-tingest du holder på et af billederne? Er det også en macaron? Den ser nemlig tilpas giftig og lækker-lyserød ud – haps! 😀

  – AS

 • Rigtig hyggelig video! Er mest til de rigtige videosekvenser, som du jo også selv foreslår flere af. Ellers er det vel nærmere et slideshow? Men det er der nu heller ikke noget galt i 🙂
  En tout cas, gerne mere af den slags! 😀

 • Synes den er super fin, men når der ikke er tekst til billederne, synes den er lidt upersonlig på en måde. Kunne godt mangle mere dig i det, du kunne fx snakke eller noget :-(. Elsker nu ellers din blog.

 • Ih, hvor fint. jeg synes det er dejligt med noget andet end billeder (selvom det meste var billeder alligevel).. æh.. men ja. bevægelse er godt. du ved.. 🙂

 • Skøn video, elsker især kagebillederne og så det af ænderne – savnede måske bare lidt flere klip af dig live 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top