Du læser nu
Paris – The Movie

Paris – The Movie

Sårn’ dér… Nu skulle den altså virke.. Alt for træt til sådan noget teknik-bavl her… men hvem tror jeg var fristet til at kalde den her for “One Night in Paris”*?? Høh… Anyways – tænkte at det var ALT for lang tid siden, jeg havde lavet noget video-gøjl, så her er lidt indtryk og glimt fra de sidste par dage… Hvis jeg selv skal sige det, er den lidt af et mesterstykke – Susanne Bier, watch ya’ back!! 😉 Okay… Maybe not, men øvelse gør jo mester – hvis det overhovedet er noget I synes er den mindste smule interessant?? 🙂 Måske med lidt mere video og sårn?!

A little video from the past few days…. I’m no Pulanski, but just had a million pics! 🙂

*y’know…. fordi det var Paris Hiltons helt store… æh… gennembrud!!?!

 Kommentarer (32)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top