Du læser nu
Snask

Snask

Snask

Yeah.. Snask.. Søndag formiddag og snask – det hører næsten sammen.. Vil man gøre det lidt mindre snasket og lidt mere hjemmelavet, så kan jeg stærkt anbefale en mexi-chick burger – kylling marineret i fajita-krydderi, ruccola og guacamole (jaja – med hytteost i.. Proteiner!).. Havde det ikke lige været søndag kunne man med fordel have spist en lidt grovere bolle – jeg er dog helt forelsket (det er lidt sick – I know) i Max’ majsboller.. De smager af barndom.. Jeg sværger! Men fåes vist kun her i Sverige!? Anyways – god snasket søndag allesammen.. Jeg er på vej hjem til Stockholm!

Mexi-chick burger with guac and arucola.. Yeah. I have a thing for arucola.. But it’s good. Very Sunday-worthy!!

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top