Du læser nu
Les Louvres

Les Louvres

Les Louvres

Les Louvres

Kan I se, hvad der er galt med de her billeder!?!? Yes… That’s right – jeg har sort på. Kun sort. Nyt og spændende, hva’!? Forestil jer følgende scenarie; morgenen startede med lidt debatteren vejret. Var det mon for koldt til kun at have læderjakke på?! Nja. Det var det nok ikke, blev vi enige om. Næste spørgsmål var så, hvad man skal skulle have på under – for med en tee ville det ihvertfald blive for koldt. Alright. Jeg hev en lys grå strik op af tasken og funderede lidt. Så en lys skjorte. Funderede lidt mere. Og så kom den – lige fra højre. “.. men hvad med den sorte striktrøje!? Den er jo lidt varmere”. Sort!? Sort med så meget andet sort!? Okay okay… Interessant forslag.. Og det med varmen var jo en god pointe.. Fine. Og sådan skete det altså, at jeg tilbragte en hel dag i et sort outfit. Og selvom det ikke er særligt Acie’sk, så var det helt okay – for se, hvor sjovt jeg havde det;)

Og og – som I nok kan se øverst på siden (ellers må I lige trykke opdatér en gang!), så er der kommet ny header.. Halløj.. Med foråret kommer lidt mere farve og jeg trængte til forandring – stort tak til alle jer, der hjalp med feedback🙂

Yes… That girl wearing an all-black outfit.. It’s me.. No no – I promise. It really is!! New and exciting, huh!?

 Kommentarer (21)
 • Dit outfit klæder dig da super godt! Selvom det ikke lige er hvad du plejer at have på, var det da et lille forfriskende pust at se en anden side 🙂
  Din nye header er da ALT for fed!

 • Uh – tak for alle jeres søde kommentarer til både header og outfit. Synes selv det blev lidt for rocket til min ellers lidt mere klassiske og preppy stil:)

 • Jeg synes sort klæder dig så godt!!! Du kommer til at se meget mere elegant og chic ud:) Og det passer så godt sammen med dit flotte hår. God mandag!

 • Du ser skisme godt ud – både her og på din header!

  Og lige et andet spørgsmål: Du har ret meget styr på musik (lader det til) så vil høre om du ved hvad en sang med Stine Bramsen (Alphabeat) hedder? Den er sådan glad, og har været spillet i radioen mange gange og også været nomineret til Zulu Awards forleden… Har søgt og søgt, men kan ikke finde den. Måske du kan hjælpe?? 🙂

 • Hej Acie – jeg er en af dem der har spurgt til læderjakken under Parisienne, og nu kunne jeg lige se at du henviste til den post for svar på spg om jakken – men kan altså ikke se nogle svar fra dig i kommentarfeltet på Parisienne? Det er altså virkelig ikke for at være træls eller skynde på dig, det undrede mig bare lige :o) God dag her fra et meget overskyet KBH

 • Karen: point taken:) Det var meget sort for mig;) Og tak!

  Emily: synes også black-on-black er super chic. Men ja. Så svært!

 • Ah, jeg huskede forkert – ikke Parisienne. Kan bare huske jeg svarede at some point fra Paris. Og du lød bare så bebrejdende, hvilket ikke er særligt fedt – som skrevet forleden dag har jeg været på ferie: “Og derfor vil jeg således også lige trække ferie-kortet; jeg tjekker ikke helt ud (omend det nok ville være både sundt og tiltrængt), men kommentarer og emails bliver det nok lidt svært med.”. Som blogger bliver man altid spurgt om de samme ting – 1000 gange. Hvis jeg havde en krone for hver gang jeg blevet spurgt hvor mine zara-støvler var fra, ville jeg være super rig. Men det er fint og en del af at være blogger:) Jeg svarer gerne – også selvom det er gange nummer 400. Men det er bare så træls at få sådan en bebrejdende kommentar mandag morgen, når man allerede har skrevet at det bliver lidt svært at få svaret på alt (især flere gange) i et par dage. Kan jo ikke sidde foran skærmen hele tiden:)

  Anyways – kan ikke huske hvilket indlæg jeg fik svaret på, men ihvertfald er den meget normal i størrelsen. Min er en str 40 og det passer meget godt. Jeg veksler lidt mellem 38-40 foroven, men er oftest en 40 i jakker pga lidt bredere skuldre. En anden spurgte ang lukning – min kan lukkes, men jeg kommer emst til at gå med den åben. Det synes jeg bare er pænest.

 • Jeg beklager meget hvis du synes jeg har en træls attitude, det var slet ikke ment sådan. Men jeg kan desværre ikke se dine svar nogen steder, har endda holdt øje med dine indlæg for at se når du svarede. Men skidt pyt, jeg finder ud af det 🙂

 • Christina – jeg har allerede svaret (flere gange endda). Kig fx under Parisienne – sidder fra iPhone, så kan ik lige linke. Men træls attitude ellers – happy Monday:)

 • Hej Acie!

  Jeg tænkte lidt på, om der er en bestemt grund til at du ikke vil svare på spørgsmål angående din læderjakke? Vi er en del efterhånden der har stillet spørgsmål til størrelse osv. men du svarer ikke på dem. Det er bare lidt nemmere når man ser den på én der har ens egen størrelse, end på en model på hjemmesiden 🙂 Her hvor jeg bor kan man ikke købe den i nogle butikker, så jeg er nød til at bestille den hjem, og så ville det være rart hvis man lige kunne vurdere størrelsen her.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top