Du læser nu
Chicken Legs

Chicken Legs

Chicken Legs

Chicken Legs

Chicken Legs

.. ha – I wish! Men røde er de da ihvertfald 😉 Selvom der var mange gode styling-bud i collagen nedenfor, syntes jeg alligevel, at det var lidt svært at gøre de røde bukser Acie-agtige. Altså – det er jo let nok, at kopiere andres outfits, men så taber man vel hurtigt sig selv i processen? Klæder sig ud fremfor klæder sig på? Men da jeg fandt den nude topshop-strik i skuffen gav det hele meget bedre mening og jeg nyder forårets kommen i rød og Acie-farvet. Buskerne er fra H&M og står i 179kr – de er en lille smule korte (… der er muligvis korrelation med, at jeg er en lille smule lang), men ellers meget normale i størrelsen. Måske endda en lille smule til den store side – mig og min mås sporter her en str 40, men var nødt til at hoppe i et bælte, for at de ikke skulle falde ned. 38eren blev bare for kort i benene 🙂 Ooog – de fåes online HER!

Yes – me and my new chicken-leg-pants + an Acie-colored knit… I’m really enjoying this outfit inspite of it being slightly out of character 🙂

 Kommentarer (39)
 • Hej Acie!
  Nu det er lidt tid siden du sprang i de røde bukser første gang, og du skrev, at du ikke var helt sikker på hvordan de skulle bruges.. Jeg står lidt i samme situation, har nemlig også bukserne.. Og nu har de altså befundet sig i mit skab liiidt for længe med mærke på.. Så ville bare lige høre, om du er stødt på noget, der er virkelig godt til rød?!?:)
  – Camilla

 • Ihhh de er så fede til dig – og forhåbentlig også snart til mig??? Blev i hvert fald så inspireret, at jeg straks måtte lave en collage på bloggen for at finde ud af, hvordan jeg selv ville worke de røde stænger. Det kan kun gå for langsomt til H&M’s shop.. Myk Myk….

 • Rikke: de er fra Gina Tricot (.. som jeg vist også skrev ovenfor 😉 )

  Ewelina: tusind tak!!! 🙂

  Lika: jeg tror vi prøver at sige det samme! 🙂

  Line: tusind tak!!

  … og det er da ikke så underligt, at man vover sig ud i røde kyllingeben, når der sidder 35 søde ladies klar til at heppe på én efterfølgende!! I er altså guld værd – skulle jeg hilse og sige, fra mine nye røde bukser! 😉

 • Wauw hvor de klæder dig! Super flotte og hotte(både dig og bukserne) 😀

  The Fashionphile

  -https://fashionphileme.blogspot.com/

 • Nej kopi er og bliver aldrig fedt, men så er det jo godt at man kan parre de forskellige ting – uh det lød da vist lidt lummert (eller er det min tankegang?)- så det ikke bliver en tro kopi af en anden person.

 • Malsen: åh, haha.. Så sød du er!

  Sarah: Yeah – you and me both.. Men føler mig dog væsentligt bedre tilpas i dette end i all black!!

  Anne: Ih, tak!! Det er jeg glad for at du synes:)

 • Det her er altså ikke helt dumt, I like 🙂 Jeg er normalt meget farve-forskrækket, men nu kan jeg jo se at det rent faktisk ser godt ud! Mja, nu er jeg nok nødt til at bruge penge på røde bukser 😀

 • Ah – I er søde allesammen:)

  Nicole: mon ikke? De lyserøde har jo været fremme længe:)

  Anna: haha – uden tvivl!

  Betina: hmm.. ikke frygteligt lavtaljede, men det er nok en god idé at prøve dem selv, for jeg er desværre ikke begunstiget med en J.Lo-butt:)

  Ida: ah, hvor sødt – tusind tak:)

  Anna: red hot! Heh – sorry.. Couldn’t help it! Så lige på din blog, at H&Ms bukser ofte er for korte til dig – men har du overvejet at bruge disse med oprullede ankler? det har jeg selv tænkt mig, så snart vejret tillader det. Tror det blir super fint. Alternativt kan du da lige lægge dem op til rigtige capris! Sådan ankel-korte! Det er jo sådan de er finest:)

  Pernille: tusind tak!! 🙂

 • Hvor ser du læks ud! Det er altså fedt med et par røde bukser, der virkelig liver et outfit op, hvis man kan sporte det rigtigt. Det her fungerer helt sikkert. Især med beige sko. 🙂

  – Pernille/fasflash.wordpress.com

 • Hvor lavtaljede er de? Har en såkaldt J.Lo bagdel så den skal der helst kunne være plads til, og jeg synes at erindre at H&Ms jeans er ret lave.

  //Betina

 • Jeg har også tænkt på, at jeg skulle prøve dem og købe dem! Krydser mine små pølser for, at de er landet i butikkerne i Nordsjælland på lørdag!

 • Louise: du kan se at det er det sorte everyday-mærke, så de burde være at finde online samt i de fleste butikker:)

  Quyen: haha… “overraskende godt”.. well thx, I think!?

  Line: Gina Tricot!

  Lika: point taken, men alligevel ikke – inspiration er godt, kopi – not so much:)

  Thilde: yeah, well – som skrevet i indægget ville jeg også meget gerne have læderjakke på.. Men det er hele 1 grad varmt og jeg værdsætter mit helbred lidt for meget:)

  Guld.log: ah – grazi ladybird! Iøvrigt vild med din nye accessory.. Too bad den er unika!

  Tine: haha – dammit, burde jo få provision af H&M så! 😉

  Sisse: yeah, som skrevet i indlægget ville jeg også meget gerne have min læderjakke på. Men igen – det er 1 grad varmt og jeg tænker, at det kunne være meget rart, ikke at blive syg. Sådan lige nu. Du ved – bare fordi. Forkølelse har aldrig været fashionabelt. Så indtil vejret arter sig bliver det altså med pels – fordi jeg godt kan lide ikke at fryse.

  Louise: Tag din varme jakke med – det var ret koldt den ene dag! 🙂

  Lisa: haha – hvor er du sød! Omend jeg nu også er rimelig timid selv normalt… 🙂

  Louise: Yeah – do it! Do

 • Du er sgu modig Acie, super fedt at du gør det – det ser godt ud! Jeg håber en dag jeg er lige så modig, jeg er bare sådan en kylling all over 😉

 • Wiiii! Jeg har thrifted et par røde jeans for en lille måned siden. Jeg har kun haft dem på en enkelt gang parret med en let hvid striktop lidt a la Iben Høj, en sort bolerojakke og en skull-halskæde, for ikke at ende med at ligne Dannebrog eller Karolinekoen. Men modet svigtede, da de skulle flashes uden for hjemmets fire vægge. Lidt mærkeligt, for jeg synes ellers, at sort/hvid/rød er en faboulissimo combo. De skal da bare på igen med det vuns! Tak, Acie. You are truly an inspiration for the timid!
  Kram, Lisa

 • Acie, jeg har hårdt brug for din hjælp 🙂
  Jeg rejser til Paris i morgen og er i syv sind over om jeg skal tage min store varme vinterjakke med eller om jeg kan nøjes med en forårsjakke med en varm trøje inden under.
  Det er så her du kommer ind i billedet :D???

 • Først vil jeg lige sige: Fedt at du vover dig ud i det!
  Dernæst må jeg dog sige at jeg ville ønske at pelsjakken ikke var på.. Kan ikke helt abstrahere fra associationen til kylling og ælling kostymerne når der er well pels og så røde “chicken legs”. Ved ikke om det bare er mig der har det sådan..

  Men har du evt en læderjakke i samme farve, så ville det få thumbs up herfra:-)

 • Nej Acie-agtige er de ikke, men det ser fatisk ret godt ud. Mht det der med at kopiere andres outfits og så tabe sig selv i processen – jo, det sker måske nogle gange men andre gange kan man godt i forvejen sidde lidt fast i det samme – det kan jeg have en tendens til at gøre og der er det jo godt at prøve noget andet, der måske virker lidt anderledes og nyt. Det giver et godt friskt pust eller hvad man siger 🙂

 • Du styler dem overraskende godt og acie-agtigt! Jeg havde ikke lige regnet med at det ville virke så godt. Thumbs up herfra. 🙂

 • Anna: Tak:) Og ja – de er super comfy!

  Kira: ahh – you just made my day.. da jeg lå og tænkte over hvordan i alverden jeg skulle style dem igår aftes, blev jeg enig med mig selv om, at det vigtigste nok bare måtte være ikke at ‘make a big deal out of it’.. Sådan en ‘no fuzz’-approach til røde bukser:)

  Emilie: tjek linket – der kan du se al info inkl mærke og style nummer:)

  Line-Malou: thx… ah – ja, kan godt se at det ser ud som om de trækker lidt skævt, men det er vist bare mig, der har fået kaget lidt, da jeg tog støvler på – de sidder præcis som de skal nu ihvertfald.

 • Du ser for lækker ud med dem på! Kunne godt tænke mig at vide om de ‘glider’ ind på midten af skinnebenet, for det ser nemlig sådan ud på billede 2.
  Jeg må også se at få købt nogle! 😀

 • Jaja, det ser faktisk rigtig godt ud det dér! Der gav du mig lige mod til (også) at købe sådan et par. Og når jeg allerede har dem i sorte (og faktisk har dem på nu) – hvorfor så ikke også prøve de røde? 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top