Du læser nu
Hm?!

Hm?!

Hm?!

Yes, my friends – jeg har erhvervet mig røde bukser. Intet mindre. Og når vejret bliver lidt varmere vil jeg glad trille rundt i dem – tilført ballerinaer, løse tee’s, striber, min navy blazer, trench eller læderjakke… Indtil da volder vinter-stylingen dog lidt svårigheter.. Men solen skinner og foråret er for alvor landet i Stockholm – og jeg forestiller mig, at man kun kan blive glad af at rende rundt med kyllings ben, så mon ikke de ryger på, så snart jeg har fået slugt morgenkaffen og begiver mig ud i verden!? Stay tuned…

Yes – yet again, I’m moving out of character. I’ve bought a pair of red pants. I totally know how I’ll want to style them come spring – however, winter styling is causing me some difficulties.. ehr..

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top