Hm?!

Hm?!

Yes, my friends – jeg har erhvervet mig røde bukser. Intet mindre. Og når vejret bliver lidt varmere vil jeg glad trille rundt i dem – tilført ballerinaer, løse tee’s, striber, min navy blazer, trench eller læderjakke… Indtil da volder vinter-stylingen dog lidt svårigheter.. Men solen skinner og foråret er for alvor landet i Stockholm – og jeg forestiller mig, at man kun kan blive glad af at rende rundt med kyllings ben, så mon ikke de ryger på, så snart jeg har fået slugt morgenkaffen og begiver mig ud i verden!? Stay tuned…

Yes – yet again, I’m moving out of character. I’ve bought a pair of red pants. I totally know how I’ll want to style them come spring – however, winter styling is causing me some difficulties.. ehr..

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top