Du læser nu
Slut

Slut

Slut

… Åh – har netop kastet mig i sofaen og skovlet en gang pasta (med ustyrlige mængder hvidløg – det skal nok blive godt til træning imorgen tidlig.. super effektiv måde at få alle løbebånd for sig selv!!) indenbords. Dagen har været én lang slåskamp med regressioner – tragikomikken vil jo ingen ende tage, når man sidder dér og ser en p-værdi på 0.98 tone frem på skærmen… Tillykke Acie – dit speciale er (allerede før du har skrevet det) insignifikant… Tegn fra højere magter monstro!?* Nu vil jeg derimod gå ombord i mine Läkeroler (… the Post-Paris-Diet.. Hvem der bare havde et stykke chokolade – et lillebitte stykke chokolade! Eller – åh.. en macaron!!) og det allerførste og sprillans nye StyleBy magasin, så jeg kan strikke et par linjer sammen om det.. til jer..

So tired, super long day – my master’s thesis is giving me a hard time these days..

*jaja… jeg er klar over, at det blev en lidt nørdet joke, som kun med-nørderne vil have glæde af. My apologies.. It’s been one of those days

 Kommentarer (15)
 • Hej Acie 🙂
  Rigtig god blog du har dig ..
  Følger meget med.
  Men ville egentlig lige høre, hvor meget har d givet for din computer og hvad hedder den slags ? Synes de er ret lækker.
  Take care .

 • Ååh, sender dig medlidende tanker. Efter flere dage i croissantland, må det være uendelig svært at tage til takke med en lakerol. Jeg ved godt, man ikke skal undervurderer du små sataner, men de kommer aldrig til at smage lige så godt, som alt det andet stads:D

  Ehm… Er jeg bare slow, eller har du ikke fået ny header? Den er pæn og prof. ihvertfald! 🙂

  /Simone
  http://www.fashionmanifest.dk

 • Malene: heh – thx. Det skal nu nok lykkes, det med signifikansen:)

  Katrine: fair enoughssss:) Og en post-Paris-diet betyder at man ikke længere lever af croissanter, macarons og rosévin.. nothin’ more:)

 • Hehe:) Ok, my bad. Det er første gang jeg læser din blog og lagde bare mærke til du havde skrevet noget med en post-paris-diet. Jeg elsker os selv pasta og min absolutte favorit er pænt klam: Pasta+ketchup+smør+ristede pølser. Ok, det er ikke fancy som macarons – men det er NICE:D

 • Sofie: haha – thx! JEg kan godt lide ord:)

  Carla: Eller hur!! Tusind tak:)

  Katrine: 1. jeg er ikke på kur. Og don’t do diets. Men jeg valgte chokoladen fra for en läkerol. Fordi jeg tror på at alt her i livet skal nydes med måde. 2. Det er en myte, at du ikke må spise om aftenen – kalorieunderskud er kalorierunderskud. Bum færdig. Just sayin’. Og tak.

 • Åh, hvor jeg ved, hvad du snakker om.. Fandt heller ingen signifikante forskelle i mit bachelorprojekt – som vel og mærket er mit “speciale”, idet min uddannelse er færdig herefter :(( Jeg kan dog trøste dig med at jeg trods mystisk emne (noget med broccolis tab af vitamin C og en kvalitetstest af frosne grøntsager) og manglende signifikans fik en ganske flot 2-cifret karakter – så: Go for it, girl!!!

  I øvrigt skønt med en beretning fra Paris – fede billeder og følelsen af at savle lidt over dine macarons!! 😀

 • Det er ikke for at lyde strid, men hvis du er på kur er pasta kl 21 nok ca. verdens dårligste ide:) Du skal i al fald nok løbe ca. dobbelt så langt i morgen. Det er da også træls at føle man ikke må spise chokolade når man så alligevel fucker kuren op med sådan en gang kulhydrater SÅ sent. Just saying. Men held og lykke med specialet:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top