Du læser nu
Short & Pink

Short & Pink

Short & Pink

Jeg sidder i sofaen med min morgenkaffe og vinduerne står på vid gab… Det er ikke mange grader udenfor, men man mærker alligevel, hvordan solen langsomt – men sikkert – for overtag. Og hvordan foråret er på vej. Og I can’t wait!! At komme fra Californiens sol og lykke til Skandinaviens møre frostvejr, var som at blive ramt i hovedet med et bat. Ubehageligt på alle tænkelige måder. Derfor har foråret været særligt efterlængtet hos mig i år! Ooog – så snart vejret bliver til det, kan I godt forvente at se mig spankulere rundt i lyserøde shorts.. Men det er vel næppe nogen overraskelse, at jeg faldt for ovenstående Isabel Marant-look.. Strik og Acie-farvet. Tjek, tjek. Zara har imidlertid lavet en budget-version fra deres ungdomslinje, som jeg vist må se lidt nærmere på ved lejlighed – hellow. De findes online HER.

This spring you’ll for sure be seing me parade around wearing pink shorts. There’s a sweet dicotomy in being 24 and getting to wear shorts most suited for a 5year-old. Imo.

 

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top