Du læser nu
Today’s Accessories

Today’s Accessories

Today's Accessories

Today's Accessories

Today's Accessories

Yeah – det var da American Apparel-clutchen, der røg med hjem 🙂 Jeg valgte den store model i en lys brun farve, som jeg synes vil være fin nu vi går mod lysere tider, samt lidt mere klassisk (/anvendelig) end den mere fersken-farvede version. Jeg overvejer, at sætte en lidt grov guldkæde i som skulderstrop-agtig ting, fordi det bare er meget praktisk at kunne bruge sine hænder, når man gerne vil kunne bruge tasken til hverdag, hvilken størrelsen jo indbyder til (idag rummer den både laptop, oplader, pung, telefon, skruetrækker, nøgler, mus, StyleBy og solbriller)… Det er jo lidt synd – men vil måske oppe anvendeligheden med a good 150%… Meget sløj idé?!

 

I’m sporting my new American Apparel clutch today – it’s super spacious and fits everything I need for everyday usage, so I’m contemplating to pimp it with a golden chain shoulder strap… I just need my hands now and then 🙂

 Kommentarer (23)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top