Du læser nu
Jeans – dyrt vs. billigt!

Jeans – dyrt vs. billigt!

Jeans - dyrt vs. billigt!

Som de fleste af jer nok har bemærket, så er jeg storforbruger af jeans. Hver evig eneste dag ryger der et par jeans på. Næsten ihvertfald. Det betyder også, at jeg lyn-hurtigt slider mine jeans ihjel – ligegyldigt hvor dyre eller billige de har været. Og efter at have gennemslidt adskillige tusinde kroner i jeans, har jeg efterhånden opgivet at gå i dyre jeans -af uforklarlige årsager slider jeg altså hul i et par i løbet af 4-6mdr. Det slår aldrig fejl. Og så er det bare ikke specielt sjovt at have givet +1000kr for et par. Derfor holder jeg mig nu til budget-varianterne og lige nu består min jeans-samling af jeans fra hhv Gina Tricot og H&M.. Forleden måtte jeg sige endegyldigt farvel til mine mørkeblå jeans – de var allerede blevet lappet én gang af min private syerske (…. /verdens bedste mor), men sov altså stille ind for nogle dage siden.

Og man (eller rettere sagt, jeg!) kan altså ikke leve uden helt almindelige mørkeblå jeans i ret lang tid uden at føle et stort gabende og gnavende hul i garderoben – så needless to say, gik der ikke lang tid før jeg røg afsted til highstreet-hylderne. Jeg havde egentlig tænkt at jeg gerne ville have et par med lynlås ved anklene, og fandt da også et par hos GT – da jeg fik dem på viste det sig imidlertid, at de var ankelkorte og således ikke specielt egnede til et 2 grader varmt forår i Stockholm. Og fik iøvrigt mine ben til at se ud som om de var ca. 10 cm lange – 95% overkrop, 5% ben; det er vist det man kalder fejlprorportioneret… Istedet drønede jeg i H&M – og her faldt jeg over et par helt almindelige no fuzz jeans i en pæn vask til – wait for it – 99SEK.. Haps. Blev der sagt. De har ingen mærkelige hvide slidte partier på lårene, men er helt ensfarvede. På hjemmesiden kan jeg se, at de også står i 99DKK, så I taber lidt (ikke meget efterhånden) på kursforskellen, men det er jo stadig svine-billigt, så brok er vist spildt…. Jeg er ihvertfald svært tilfreds!

Jeg er dog klar over, at sådan noget som jeans virkelig kan skille vandende og jeg ved, at dersikkert sidder nogle derude, som vil være stærkt uenige med mig i, at dyre jeans er spild af penge – at pasform og kvalitet bare er bedre på de dyre versioner end på highstreet-kædernes… Min erfaring har bare været en anden – men hvad siger I!? Går I efter dyrt eller billigt, når I køber nye jeans til garderoben? Og hvorfor vælger I som I gør – er det designet, pasformen eller kvaliteten, der får jer til at lange de ekstra penge over disken??

J

 Kommentarer (55)
 • Hvis du cykler er det nok derfor dine jeans bliver så hurtigt slidte. Det har jeg nemlig fundet ud af fra mig selv at det kun skete når jeg cyklede.

 • Mine absolut yndlings jeans er fra Primark. De sidder som støbt på mig! Jeg har tit det problem at jeg er bred ved hofterne men jeg har tynde ben og det gør at det er svært at finde nogle jeans som er skinny hele vejen ned.

  Men Primark redder mig – og så til.. wait for it.. 8 pund 😀 We like!

 • Fedt indlæg. Mine yndlings jeans er snart færdige, og har med lys og lygte ledt efter andres holdninger til levetid på jeans. Selv blev jeg ret skuffet over at et par bukser til 1000 kr, kun har holdt et års tid, taget i betragtning at jeg jo også har masser af andet tøj, og ikke bruger dem hver dag. Så næste gang bliver det nok et billigere par, jeg synes ikke der er den store forskel i forhold til pasform, men har måske ikke ledt længe nok 😉

 • Jeg ÆÆLSKER jeans, og går stort set aldrig i andet. Og når man stort set aldrig går i andet, bliver de jo – som du selv siger – hurtigt slidt op. Jeg tror jeg har haft to par dyre jeans, men de har ærligt talt ikke skabt den store begejstring. Til gengæld er jeg blevet ret hooked på Silvia efter du skriblede om hende, for damn hun sidder godt og så koster hun ikke kassen. 😀 Tak, forresten. Det er jo en winwin der vil noget. Og så har jeg også en stor kærlighed til mine cheap monday jeans. Lyseblå, straight og ingen tingetangel. Just the way I like them. (:
  Generelt går jeg efter de billige jeans (max 500kr.), fordi jeg ikke synes at 1200kr. er rimeligt at give for noget jeg kunne få til 1/4 af den pris. Synes ikke rigtig der er den store forskel, og slet ikke nok til at jeg vil give så meget for det. Men jeg er meget kræsen når det kommer til pasform og udseende. De skal være helt uden alt sådan noget tingeltangel, gå lidt ind ved anklerne og… ja. Bare være helt almindelige og kunne passe til alt. (:

 • Jeg kan anebefale PRIMARK. mine bedste jeans til dato (både pasform, design og holdbarhed) er derfra og til 8 pund!! 😀

 • Jeg har selv de lyse, det eneste problem er at jeg synes de giver sig rigtig hurtigt.
  Jeg køber oftest Cheap Monday, som jeg føler holder formen længere end H&M – Uden at tømme min konto.

 • Jeg går altid i jeans under 500 kr., for jeg synes der findes så mange pæne, og kan slet ikke se grunden til at købe dyrere. Jeg køber oftest jeans i H&M og GT ligesom dig, men også Only og Vero Moda har ofte fede modeller.

 • Har faktisk lige købt det lyse par længst til højre – og jeg synes de er super!
  Jeg er på ingen måde ekspert på jeans-området, da det er det første par jeans, jeg har købt i et års tid nu.. Troede egentligt bare at jeans ikke lige var mig, men det gælder åbenbart bare om at give sig tid til at prøve sig frem 🙂

  Bliver vist nødt til at købe de mørkeblå også 😀

 • Jeg køber (næsten) udelukkende jeans efter pasform. Jeg har latterligt proportionerede ben, så når jeg endelig finder et par der sidder godt, så ryger de altså med hjem. Jeg går altid i jeans, og slider dem også meget hurtigt op, så jeg er nødt til at forøge jeans samlingen ret ofte. H&M’s sqin sidder ikke særlig godt på mig, for lav talje, for lang benlænge osv. Men de har en fin vask og en endnu finere pris, så de er da lidt af et kup.

 • Jeg kan slet ikke holde mig fra H&M’s billige squin dér… på mig sidder de simpelthen fantastisk! Jeg har adskellige par i hver farve, og med lidt fornuft kan man faktisk få dem til at holde rigtig, rigtig længe… vask dem altid med vrangen ud, og put dem aldrig i tørretumbleren! Det gælder sådan set med alt tøj, for vask og tørring alene slider så ufatteligt meget på tøjet :o)

 • Altså, jeg er stort set med Manja på den her…..jeg har to par jeans (Wrangler og Bilka)….det ene er bum bum….hmm…10 år gamle, tror jeg og de andre er i hvert fald 5. Jeg ser underlig ud med jeans, synes jeg 🙂 Indimellem får jeg dem dog på, men det er dælme sjældent.

 • ACNE! Jeg er Acne-fan! Jeg blev det i det sekund jeg gled i et par Acne Flex for første gang og opdagede at min hoftedelle blev usynlig! Kærlighed ved første prøvning! <3
  Det er vel et halvt år siden, og jeg er nu ejer af 4 par Acne jeans, som jeg knuselsker.

  Dog vil jeg sige at man – på de mørkeblå af slagsen – kan se på knæene (stoffet bliver lidt lysere), når jeg har kravlet rundt på gulvet med mine småbørn…. og det er jeg lidt forundret over, men det kan være at Acne bare ikke har tænkt på at lave deres jeans 'småbørnsproof'!
  Ingen slidhuller endnu dog!

  Jeg har også prøvet H&Ms Sqin, Zara og forskellige Levi's og Diesel modeller i sin tid…

  Jeg skal helt sikkert have prøvet Levi's nye koncept, J Brand, Fiveunit og Weekday på et tidspunkt. Hører så meget om de jeans.

 • Ceciile: Jeg har arbejde i H&M ved at deres CSR politik ikke er spil for galleriet. De går rent faktisk rigtig meget op i det. De lære, fortæller og underviser deres medarbejde, om deres CSR profil fra dag et af. Og som Acie skriver, er der ikke særlig mange led i H&M’s supply-chain. -Det er en gamle og misforstået, måde at opfatte H&M på.

  https://www.hm.com/dk/corporateresponsibility__responsibility.nhtml

  https://lenoirblog.wordpress.com/

 • For mig er det pasform der er vigtigst og det får jeg ikke nødvendigvis ved at købe dyrt. Jeg slider også mine jeans op hurtigt og vil derfor heller ikke betale for meget. Så mine favoritter er fra Only og Cheap Monday. H&M’s jeans sidder desværre sjældent godt på mig.

 • Jeg elsker Gina Tricots Kristin jeans. De laves både i high waist og low waist. Har dem i flere farver, og er så glad for dem (specielt fordi jeg har korte ben, og de laves i længde 30 ;))

 • Alright – kunne ikke helt følge med, så håber det går, at jeg ikke får svaret alle individuelt:) Har dog læst alle jeres kommentarer og synes det er ret interessant, at ingen so far står hårdt på at dyre jeans er langt bedre. Nogle bruger kun billige ligesom mig, mens andre blander lidt! Jeg har tidligere været stor fan af især Diesel og Tiger of Sweden – men jeg sled dem bare op alt for hurtigt! Og hullede jeans er altså ikke lige sagen:)

  dog vil jeg lige kommentere på nogle der fangede mit øje:

  Manja – that’s just crazy!!! Hvordan kan man leve uden jeans!?

  Cecilie – jeg tror så, at det er lige paranoidt nok, at tro at H&Ms CSR-policies er spil for galleriet. Det er godt nok meget besvær at gå igennem for at snyde;) Og det ville jo lynhurtigt blive opdaget, hvis de ikke efterlevede egne ord – og mon ikke skaden så ville være endnu større end hvis de slet ikke havde haft dem!? Ahh du – jeg tror (with all due respect!!) at du er ude på dybt vand. Jeg kan, som skrevet, godt forstå, at det er fristende at drage forhastede konklusioner, men synes virkelig ikke det er fair i netop H&Ms tilfælde. Og SÅ mange led er der jo ikke i deres supply-chain; producent -> H&M. Derfra er alt transfer pricing! Derimod er bidraget til faste omkostninger jo forsvindende lille for hvert stykke tøj, fordi de producerer på en helt syg skala. Det er dér styrken, de lave priser, den sustainable competitve advantage og dermed profitten ligger.
  🙂

  Thilde: det er forskelligt – jeg har både jeans i almindelige størrelser (altså 38/40 etc) og i jeans størrelser 🙂

 • Jeg vælger de jeans, der sidder pænt! Har simpelthen så svært ved at finde gode jeans, så når den endelig er der, køber jeg dem uanset prisen. Lige nu indeholder min jeanssamling mærker som Levi’s, H&M, Zara, Lee og Vero Moda, så helt dyrt har det heldigvis ikke været.

 • Hmm kan være jeg skulle prøve et par H&M jeans igen! Kan ikke huske hvornår jeg sidst har prøvet nogle derfra, men det er da flere år siden. Og dengang havde jeg ikke held med at finde nogle der var lange nok.
  Der er dog sket en del mht jeans-længder siden tænker jeg, har ikke svært ved at finde lange jeans mere, så det kan sagtens være at H&M i dag laver jeans som jeg kan passe.

  Hvilke størrelser anvender H&M i jeans i dag, er det 1 tal (fx 38) eller har de fået talje og længde str (fx 29/34)?

  Ps. Hatten af for H&M og deres CSR politik. Og imponerende hvad svenskerne (H&M, IKEA) har præsteret vha economies of scale.

 • Jeg har fundet ud af at H&M’s Sqin jeans passer til mig. De sidder rigtig godt, giver en god bagdel og så koster de jo næsten ingenting. Har et par Cheap Monday, men det sidder simpelthen ikke lige så godt (selvom man får en rimelig nice popo i dem). Jeg gider give så mange penge for et par Acne bukser, hvis dem fra H&M er lige så gode – og prøv at tænk hvor mange bukser fra H&M man kan få for 1 par Ance bukser!!!!. 😀

  Forsat god aften 🙂

 • Jeg er helt enig i, at H&M (og mere eller mindre alle store aktører) har igangsat mange gode initiativer, hvilket de nok også bliver nødt til deres størrelse og dermed tilhørende mediebevågenhed taget i betragtning. Hatten af for det. Om det så faktisk i praksis fungerer til fulde, er nok sværere at vide…Det er jo “nemt” nok at formulere nogle CSR politikker, som man så kan hive op ad lommen, når problemet er der.
  Men det er helt sikkert et rigtigt skridt på vejen! Og fantastisk, at CSR i modsætning til så meget andet godt faktisk overlever den her finanskrise.

  Jeg må dog indrømme, at jeg stadig får lidt skumle tanker, hvis jeg står foran ekspedienten med et par jeans i den ene hånd og 100 kr i den anden. Det er en lang supply chain, de 100 kr skal kunne rejse igennem 🙂

  Nå, men det må vist også være nok helligdom for én aften 😉

 • Pasformen, synes jeg er vigtigst. Man skal ikke købe nogle jeans som er dårlige at gå i, uanset hvor pæne de er, eller hvor billige ;D’

  //kathrine

 • Lige pt. har jeg tre par Cheap Monday (plus et par som jeg klippede om til shorts sidste sommer) og et par Gina Tricot Silvia jeans. Jeg vægter pris og pasform højest, og jeg har aldrig fundet jeans, der sad bedre end de to ovennævnte mærker, og som jeg samtidig havde råd til.
  Og at man så får en pææææn popo i CH-jeans, det er jo bare et plus 🙂

 • Uh – tak for en hel masse gode input.. Indtil videre er der ingen der KUN køber de dyre jeans:)

  Cecilie: virkelig godt spørgsmål og interessant input til debatten! Men (!!!) lige netop med H&M er jeg meget fortrøstningsfuld – så sent som i Februar deltog jeg i et event, hvor H&M fortalte om deres CSR-policies og jeg havde chance for at snakke med én, der selv har arbejdet som produktions-ansvarlig i Tyrkiet. H&M sourcer al deres produktion – men stiller høje krav til alle deres producenter og tjekker forholdende helt ud i 3 led. Dvs at deres producenters producenters producenter OGSÅ bliver tjekket. H&M kræver fx at alle der arbejder med produktionen af H&M-varer skal have adgang til en union, for at sikre at arbejdsforhold, løn etc er i orden. Du kan se mere om H&Ms supply chain working conditions her: https://www.hm.com/dk/corporateresponsibility/supplychainworkingconditions__supplychain.nhtml

  Når H&M kan producere så billigt som de gør er det altså ikke, fordi man er gået på kompromis med produktionsforholdende – men snarere fordi man kan udnytte economies of scale på et niveau verden vel dårligt har oplevet før..

  Så ja – jeg kan godt forstå at det er fristende at drage forhastede konklusioner… Men H&M bidrager faktisk til en forbedring af arbejdsforholdende for VIRKELIGT mange mennesker!

 • Endelig en der er snig med mig!

  Jeg slider også mine op i løbet af no time, specielt på inderlårende går der +/- en halvt år så begynder de at være slidt helt ned.

  Derfor gør jeg ligesom dig – køber billigt og skifter ofte ud, jeg er dog ikke så vild med Gina jeans, synes sjældent de sidder helt som de ska., H&M derimod er super og så noget jeg normalt ikke røber – BILKA jeans! Meget fine , MEGET billige og meget fine i pasformen, mit sidste par derfra gav jeg vist 79 kr for, det kan man vist ikke klage over 🙂

 • Jeg bliver nødt til at stille et spørgsmål tilbage, Acie 🙂
  Jeg forstår godt, at ikke alle vil eller kan give > 1000 kr for et par jeans. Men når du betaler 99(!!) kr for et par, hvilke forhold tror du så, at de er fremstillet under?

  Når vi køber tøj til så urealistisk lave priser, sættes der vel gang i en ond kædereaktion – Som i sidste ende rammer den svageste, nemlig arbejderen (Af ukendt alder ovenikøbet…).

  Når det dermed er sagt, så sværger jeg personligt til Carhartt. God valuta for pengene, desværre forfærdelig service, hvilket dog efterhånden er standard i KBH 🙁

 • Har to par fra Topshop. Mener nok, at de hedder “Leigh”. De har masser af stretch a la “denim leggings”, men de ligner jeans 100%.

  De koster vist ca. 450 (meget billigere online dog) og så er der jo 10% studierabat i de fysiske butikker.

 • Jeg køber stort set altid jeans fra Cheap Monday, mest pga parformen/modellen. Jeg elsker højtaljede jeans og dem har de stakkevis af i Weekday, så der går jeg altid hen når jeg skal have nye jeans. Og så synes jeg heller ikke at prisen er slem. 350 kroner, er lige tilpas for min pengepung 🙂 De er også rigtig gode til at have forskellige farver/vaske så man kan varriere lidt, så er det lidt sjovere 😀

  Emma fra http://www.emmasilke.blogspot.com

 • Takk for bra innskudd!!! Helt enig med deg, jeg har prøvet både dyre og billige jeans, men de jeans jeg har vært mest fornøyd med er faktisk GT!!Olivia-jeans favoritt.. Takk for kanonbra blogg, følger med hver dag her fra Norge, Stavanger.

 • Jeg har flere jeans fra Diesel og de er nok bum bum bum min. 4 år gamle – stadig perfekt pasform og måske lidt slidte i vask, men ikke noget der betyder noget. For nyligt købte jeg dog nogle fra hm – fordi de sad super godt og har også nogle fra VM, som jeg har været glad for og som også har holdt 4-5 år. Af den grund er jeg åben for de billige mærker også – men har jeg pengene, går jeg efter de andre mærker – måske efterhånden mere af vane..

 • Jeg elsker Acnes jeans og går ikke i andet, men tror nu lige så meget det er fordi de har en model som bare sidder perfekt – og hvorfor skulle man så prøve noget andet! 😉

 • jeg er meget kræsen når det kommer til jeans, og jeg vil have dem helt stramme, hvilket er lidt et problem når man er indehaver af verdens mindste lægge. Jeg køber jeans når de sidder som jeg vil have dem, og det er for mig ligegyldigt om de er billige eller dyre, dog har jeg aldrig haft succes med h&m.

 • Jeg køber ALDRIG dyre jeans, så skal jeg virkelig have en god grund. Jeg køber for det meste bare jeans, når jeg ser et par, som falder i min smag – det er for det meste i Vila eller H&M. 😀

 • Her handler det kun om pasformen og det generelle udseende – og selvfølgelig hvordan kvalitet og pris hænger sammen. Men er det i orden, så er jeg også fuldstændig ligeglad med, hvilket mærke der sidder i dem. Tværtimod så vil jeg da hellere spare nogle penge dér, hvis muligt, så jeg kan bruge flere penge på de sjove ting. 😀

 • Hvis jeg skulle kaste lidt flere penge efter et par jeans, end hvad jeg har sat som smertegrænse hjemmefra (og den hedder 350kr), så er det hvis jeg falder over et par i en kortere længde end de sædvanlige 32 og 34.
  Men så skal de også sidde godt alle andre steder, inden at længdespørgsmålet kommer på banen – jeg kan jo lægge dem op.

 • Jeg bruger normalt ikke Jeans, men jeg har lige købt mig et par fra Object. De er rigtig gode, og når vi nu snakker om kvalitet og mærker, vil jeg gerne indbyde med, at de to ting ikke altid hænger sammen.. Jeg gider f.eks. ikke smide 1400,- efter et par Diesel jeans, når jeg ved at f.eks. Object jeansene er lavet på præcis samme fabrik, og af samme materialer, og dem giver man 600,- for.. I de fleste tilfælde er det jo bare mærket man betaler for. Så længe pasformen er go, og de ser godt ud, så skid da på hvilket mærke de er fra ! 🙂

  Men jeg har dog ikke prøvet H&M’s jeans, men måske man burde 😉

 • Jeg er trofast køber af Acne og Cheap Monday jeans – simpelthen fordi jeg ikke synes, der findes et værdigt high street alternativ! (måske lige pånær GT’s Silvia jeans)
  Dog virker disse som om, at de godt kunne blive et par nye favoritter, så vil da fluks bestille et par!

  Tænkte dog på hvordan størrelsen er? Er de store, små eller true to size?

 • Jeg elsker, elsker, elsker jeans fra COS – modellen med semihøj talje og helt stramme ben. Tidligere købte jeg KUN jeans fra mærker som Diesel, D&G, Tiger of Sweden etc, men fandt ud af at jeg passer jeans fra fx H&M lige så godt, og de er ligeså fede (næsten) og koster 1/3 🙂

 • Jeg køber altid dyre(re) jeans… Går bare helt automatisk udenom H&M, Vero Modas osv… Det er selvfølgelig et valg, men det er ikke særlig bevidst. Jeg går nok bare instinktivt derhen hvor jeg tidligere har haft succes – og det er altså hos Tiger of Sweden, Diesel, Miss Sixty, Lee osv.. 🙂

 • @Michelle: “Lider” af samme pæreform, så skinnies er ikke sagen for mig. De har det også ofte med at gabe foroven i linningen, hvis de sidder ok om hofterne. Men jeg har opdaget Bessie. Geniale til nogen med former….måske en overvejelse værd? Ikke noget “smart” mærke, men i det mindste en god pasform. 🙂

 • Lige den model der kan jeg ikke leve uden!
  Jeg er udstyret med lidt brede hofter og en fyldig numse, men de sidder bar helt perfekt.
  Derfor har jeg også købt de 3 vaske der er lige nu + et par helt lyse og et par sorte med stretch for ganske nyligt.
  Åh, hvor er det dejligt med jeans der endeligt sidder, selvom det gør lidt ondt at måtte i nogen af de største størrelser for at kunne passe dem, selvom jeg er ganske almindeligt bygget.
  Mange af de dyre jeans kan jeg slet ikke skrue mig i:)

 • Endelig!! Jeg er ligesom dig.. Køber også billige jeans.. hovedsageligt fra H&M og GT simpelthen fordi de bliver slidt.. Altid oppe øverst på inderlåret + skridtet.. Ved ikke hvordan de kan slides der.. Tsk tsk.. Plus mine ben er så korte så jeansene derfra passer godt til mig.. Det er nærmest en sensation hvis jeg finder et par jeans der ikke skal lægges op.. Det synes min private syerske (moaar!) også 😉

  Så måske jeg skulle smutte forbi H&M og prøve de der..

 • Jeg har ikke ejet H&M-jeans siden jeg kunne passe deres børnetøj, men blev rigtig positivt overrasket forleden dag. Fandt et par skinny jeans til 349,- og de sad bare SÅ godt. Ikke for stramt om læggene eller for løst andre steder. Lige sådan tilpas, hvor de stadig gjorde min bagdel til min fordel 😉 hehe.

  Ellers har jeg bevidst gået udenom H&M’s jeans, fordi jeg har haft den store fordom om, at kvaliteten ville være lidt elendig. Lidt ligesom mange af deres bluser går ud af form hurtigt. Men de virker faktisk som om de er i rigtig fin kvalitet, er pænt syet og rigtig behagelige at have på. Man kan jo blive overrasket! Gudskelov!

 • Jeg er helt tosset med Levi’s for tiden.. Har ellers troligt sværget til Filippa K, som godt nok koster knapper, men til gengæld har holdt i flere år + de har den fedeste pasform. MEN jeg fandt en Levi’s model der hedder et eller andet med ‘Leggings’ – det er dog bare meget stramme skinny jeans der er sidder tæt helt ind til anklerne og har rigtig meget stretch i. De er ok tykke i kvaliteten og har pæne baglommer osv. (slet ikke hvad men forbinder med leggings). Har brugt den flittigt i et halvt år og de klarer det godt! Har dog idag spenderet 450 kr. på et par fra Silence & Noise, som man får de tyndeste ben i(og jeg siger man, fordi jeg har set andre med dem og hver gang tænkt – hvor har hun tynde ben:D). Og så skulle der ikke komme knæ i, som der gør i mange jeans med stretch. Men nu må jeg se.

  WEEEHUUU Jeans FTW!

 • Jeg tror ikke, det er prisen, der nødvendigvis afgør kvaliteten og god pasform, men derimod modellen. Jeg er lidt en pæreform (charming, I know!) så der er bare nogle jeansmærker i bestemte modeller jeg ikke kan klemme lårene i ligemeget, hvor stor størrelsen er, og så er der nogle modeller som er alt for store om livet og så for stramme på lårene og så videre og så videre.

  Jeg har indtil videre ikke haft den store succes med H&M’s bukser generelt, de passer mig ganske enkelt ikke, men er glad for nogle jeans fra Vero Moda, som var pænt billige. Derudover har jeg et par fra Cheap Monday som er mine nye bedste venner, de sidder perfekt! Prøvede så et andet par bukser fra Cheap Monday i en anden model men samme størrelse – de sad vedderstygeligt (som i kæmpe frontparti og tydelig ass-crack).
  Så jeg går ikke op i mærker, men køber jeans hver gang de sidder godt på mig – uanset mærke.

  Mvh. Michelle som har jeans fra Veromoda, cheap monday, Levis, Acne og Diesel.

 • Jeg er helt med dig på denne her og går mest i billige jeans. Når jeg vel og mærke finder nogle, der passer og sidder godt. Hvilket jeg synes er lidt af en kunst – uanset mærket man kigger på. Er rigtig glad for et par fra H&M i modellen ‘slim fit’ og ellers er jeg mest på Cheap Mondays jeans. Billige og ja – ligeså holdbare som de dyre jeans, jeg har trukket i gennem tiderne. Er model ‘sqin’ egentlig lang i benene?

  /Maria

 • Har selv de mørke jeans fra h & m, og de er bare perfekte!!
  De har stadig (efter 2 måneder) samme farve og pasform, kan man forlange mere? Og så for sølle 100 kroner. Synes da også tit jeg falder for de dyre mærker i jeans, men finder næsten altid et ligeså godt alternativ i en highstreet butik. Så jeg vil sige det er en win-win 🙂

 • Mine jeans skal være ensfarvede – uden underlig vask, diverse syninger (helst heller ikke nogen på baglommerne!) og hvad ved jeg.. Og så er jeg (næsten) ligeglad hvad de koster 🙂 de her er faktisk helt perfekte! Ikke så meget pis der, og til 99 kr. så hapser jeg da gerne et par i hver størrelse!

 • self er der altid en hvis grænse for hvad jeg ikke vil give for jeans, men
  eller er pasformen det vigtigste! jeg rider lige nu med på fiveunits
  bølgen og er som sådan super tilfreds….. dog bliver de nu os hurtigt slidt.
  men 599,- er jo heller ikke overdrevet.

 • Jeg vælger altid jeans ud fra pasform og til dels design (vil helst have nogle uden for mange dikkedarer, så man kan bruge dem til alt tøj). Jeg er indehaver af lange stænger (jeg klager ikke), men det er sgu ikke altid lige let at finde jeans, der både passer i længden, i taljen og i lårene. Jeg kan stort set aldrig bruge H&M jeans – de sidder desværre ikke godt, og de er ofte for korte, men jeg ville klart købe dem, hvis jeg kunne. GTs bukser er også en snas for korte, men så kan de jo lægges ned (en kunst jeg efterhånden er mester i).

  De jeans, der sidder bedst på mig, er Cheap Monday og Dr. Denim. Fik et par Diesel jeans til Bloggers Night, som sidder fantastisk, men jeg ville aldrig selv give 900 kr. for et par jeans. Et par jeans må gerne koste 4-500 kr. i min bog, men så absolut heller ikke mere.

  /Anna

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top