Du læser nu
Notre Dame

Notre Dame

Notre Dame

Notre Dame

Notre Dame

Jeg er blevet fældet af ondt i ryggen og er fastlåst til sofaen. Måtte kæmpe i godt 20minutter for overhovedet at komme ud af sengen – det er jo så fedt, at være hende, der – overnight – lige fyldte 85!! What have I done to deserve this!? Meh… Så ja – i anledning af at mit outfit pt består af mine UCLA sweats og min stribede (og much loved) Brandy

Snaps from Paris and the Notre Dame – so pretty… Generally Paris always amazes me with its prettyness… It’s out of this world!

 Kommentarer (20)
 • hehe, nej det gør jeg ik. I må vide, hvad jeg mener med:) hehe, et eller andet tilfældigt stort stykke tøj, som man så lige hænger for vinduet, og så lader de det bare hænge heeele dagen;)

 • Flotte billeder 🙂

  Og elsker din signature pose – ved ikke om det er bevidst, men det er nu meget skægt at du står på samme måde HVER gang, hehe 🙂

 • det er i odense, så ik et lille pitte sted alligevel;) Det var ik for at støde dig. Ved ik om det er direkte lagner, men det ligner et stort stykke tøj der hænger for vinduerne. Jeg tror ik, at jeg har set en bygning i kbh eller odense, hvor der ikke var nogle vinduerne med “lagner” for. hehe:) ok, ved ik hvorfor jeg tager det til mig;) det irriterer mig bare…

 • Guapaaa: tusind tak:)

  Takashi: well – jeg er små-autistisk anlagt (okay – not really), så jeg er svært glad for symmetri.. Og akser.. Og macarons. Så Paris har altså bare overhånden i min optik;)

  Fashionislands: nu ved jeg self ikke hvor i DK du bor – men Danmark er jo et stort land (altså – relativt i forhold til Færøerne), og man skal måske passe på med at generalisere. Jeg har fx aldrig set nogen bruge lagen (?) som gardiner i Danmark?? Dog er jeg enig i, at København godt kan fremstå lidt nusset – men det har jeg først opdaget efter jeg flyttede til Stockholm, hvor man vasker (!!!) samtlige gader hver evig eneste uge!

  Louise: haha – men det er vel netop det der er smukt!? Omend ejg nu aldrig har forstået romantiseringen. It’s a city, for crying out loud! Men en pæn city! 🙂

  Sally: ja, er det ik grineren?? Og thx!

  Kira; tusind tak!!

  Karen: ja, det er sjovt ik?!

  Rikke: det må jeg tjekke ud! 🙂

  Emilie: hvis du søger på Paris, så burde der komme et indlæg op hvor jeg bad om tips – der kan du finde en masse guld i kommentarfeltet! 🙂

  Line-Malou, Christiane & Dea: tusind tak… ligger strandet på sofaen stadig – dopet på smertestillende. Det gør kamp ondt. Sob.

  Julie’Kristine: den er vintage og købt i USA, men oprindeligt lavet i Norge:)

  Emma: tak!

 • Uhh, jeg skal til Paris om tre uger og jeg glæder mig! Har også altid ment, at det er den smukkeste by i Europa. Har du i øvrigt nogle gode shoppetips? Jeg er på SU, så gerne i den billige ende! Tak for en god blog.

 • Jah suk der er helt klart smukt i Paris, sidder også lidt og drømmer om en forårstur derned snart.. men indtil videre må jeg nøjes med lidt fansk musik(Le Festin af Camille)..det er altså fransk forår lige ind i øregangen..bare et lille tip 😉

 • Elsker dine billeder og fortællinger fra Paris – også selvom jeg får en ubændig lyst til ferier og rejser ud af det. 😉
  Og så god bedring med ryggen!

 • 1)Sjovt hvordan farverne rød og sort er stærkt dominerende i baggrunden – troede først der var gang i én eller anden militærparade 😀
  2) Paris er the shit!
  3)God bedring med ryggen!
  Roger! Over!

 • jeg har aldrig været der, men det er også det jeg kan fornemme af billeder (at der er rent og pænt). Jeg er ikke fra DK, men er flytter der til, og er ked af at sige det, men DK er altså et meget beskidt land, overalt ligger der skrald og husene/bygningerne er grå og triste, og ingen ser ud til gide bruge gardiner eller stille fine ting og sager i vinduerne.. det er altså trist når man kommer fra et land, hvor nærmest alle husene er farvede, hvor man går bruger gardiner og ikke et lagen for vinduet, og hvor der er udsigt til grønt gras og blåt hav lige meget, hvor man er henne. Ved ik hvorfor jeg kom med dette lige her?:) hehe, måske det er savn, suk..

 • ER enig i, at der er pænt i Paris (de kan det der med at lave en overordnet plan med akser osv – og overholde den) men det er faktisk lige før jeg synes der er pænere i Madrid. Ikke helt så symmetrisk men saftsuseme nogle flotte bygninger!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top