Du læser nu
Apricot

Apricot

Apricot

Apricot

Jeg udtalte for nogle dage siden, at jeg er vild med alt hvad der er fersken-agitgt. Farven, smagen, duften. I am. Men jeg kan godt udvide kategorien til abrikos også – lidt sødere, lidt mindre og lidt stærkere i farven. Jow. Jeg er ret vild med abrikos også. Så selvfølgelig skulle Sara her være min – hun er ikke specielt fash. Men enormt Acie. Og idag forcerer vi verden sammen med jeans, converse og perleøreringe – mens vi matcher husene i Vasastan lidt.. Det er jo ikke Stockholm for ingenting.

 

I love peach…. and apricot.. So obviously I needed to get this sweater – not very fash, but very Acie!

 Kommentarer (10)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top