Du læser nu
Travelling Again – Tips!

Travelling Again – Tips!

Yes!! Så skal jeg på farten igen – sent i aften tager jeg et fly til København, for imorgen tidlig skal hele Looklab-slænget i sommerhus!! Der skal hygges og pludres – og lægges planer for fremtiden… Men mest hygges:) Dog har jeg efterhånden ret god øvelse i det der med at pakke – jeg er stadig ingen mester, men er klart blevet bedre med tiden.. Jeg flyver dog oftest med SAS, fordi jeg hader, at slæbe rundt på al min bagage og langt hellere bare vil checke den ind og slippe for at tænke på den. Istedet nyde en kop kaffe og sidde og fedte lidt med min computer ved gaten:)

Travelling Again - Tips!

Travelling Again - Tips!

Men at få plads til sagerne i håndbagagen havde ikke været noget problem – og jeg gjorde det såmænd også da jeg skulle til Paris i sidste weekend:) Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville dele lidt pakketips – når jeg skal på weekend (hvorend destinationen nu end er), så byder turen altid på flere aktiviteter – familiehygge, fest med vennerne, arbejde etc.. Og det stiller jo sine krav til det man putter i kufferten. Jeg har en stram dag foran mig med nogle møder, så min kuffert er allerede pakket og klar til afgang. Her er hvad jeg har med i denne omgang:

Travelling Again - Tips!

Udover det jeg har vist her har jeg også en pose med snavsede basics med – jeg udnytter at jeg i aften lander ved en vaskemaskine. Af basics har jeg nogle SueLongs, en hvid T by Alexander Wang t-shirt og min silketop fra Zara.. Derudover pakker jeg ting, der kan bruges på kryds – da vi skal i sommerhus har jeg lidt flere store striktrøjer med end normalt, men jeg har altid én med. Derudover rejser jeg altid med en blå skjorte – you never know! En lbd og en ny pakke tights er også musts, ligesom jeg gerne rejser med min 2 par jeans – i denne omgang rejser jeg i et par mørkeblå, så alt i alt har jeg 3 par bukser med. De røde er lidt mit joker-kort, mens de sorte passer til alt:) Derudover har jeg også altid en eller anden lidt finere jakke med – i denne omgang er det den pink, men det har også være pallietter eller andre blazere. Det er godt at have! Sidst men ikke mindst har jeg altid et par hverdags-trøjer med – bare dem der nu er rene og lige taler til mig.

Derudover rejser jeg altid i flade sko – i dag bliver rejseoutfittet mørkeblå jeans, sweater og converse – no fuzz, og intet der får metaldetektoren til at gå amok 🙂

Just a few thoughts on packing… I travel quite a bit and, thus, pack quite a bit – I still have much to learn before truely mastering the fine art of packing, but I’m getting better and better! 🙂

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top